Oncelikle uzun suredir takip ettiğim DH forumuna uye olmaya karar verdim oldukca fazla yararlı bilgiyi hergün okumaktayım neyse simdi gelelim asıl soruma :) Sapphire 5830HD ekran kartım var ancak memnun değilim değiştirmek istiyorum :/ yeni olmasıda canımı yakıyor , tavsiyelere acığım.
PC özelliklerim
Thermaltake Element T 700W mid tower Sapphire 5830HD 1Gb/256 Bit ekran kartı 2x2Gb 1333 mhz cl7 1.5v RipJaws RAM MSI 880GM-E41 anakart AMD AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION AM3 3.2GHZ 8MB CACHE Thermaltake Frio Cpu Cooler
Acıkcası alt tarafı arkadasları kırmıyım diye girdiğim Knight online private serverda bile gına geliyor anlık renk kayıpları filan sınır bozucu bir durum aldı.. Crysis 2 , Cod Modernwarfare 2 , Black ops , NFS son serileri olsn full grafik sıkntı yasatmıyor ama bu sacma 2 boyutlu oyunda neden yapıyor anlamıs değilim :/ Daha once nvidia chipsetli ekran kartlarım oldu hepte memnun kalmstm smdi vatanda kampanya var diye zıpladığım ekran kartından cekiyorm :/ Simdi ben bunu Zotac gtx 470 AMP! ile filan değiştirsem bu sefer sistemimle iyi performans alamazmym ? uyusmazlk mı olur ? bilgilendirirseniz sevinirim ..
Yardımcı olup onerebilcek ekran kartı olannn yok muu :/ bütçe 500 - 550 TL arasdır..
sorun oynadığın private server ko nun kurulu dosyalarında olabilir. çünkü ko ekran kartlarını o kadar zorlayan bi oyun değildi ( değildi diyorum 2-3 sene önce oynamıştım). öncelikle ekran kartının driverini kaldır. arkasındna ücretsiz olan driver sweeper programı ile temizle. en son çıkmış olan driveri indir. sorun devam ederse. oynadığın ko yu kaldır. ve tekrar kurmayı dene. eğer illa kartını değiştirmeyi istersen gtx560ti yada hd6950 öneririm.
Yorumların için teşekkürler , Dediklerinizi şimdi yapacağım fakat driver bulma konusunda sıkıntıdayım acaba yardımcı olablirmisinz ? :)