Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Merhaba Sistemime Ekran Kartı Almak İstiyorum Oyunlar Yüzünden :)
    Ram : 4 GB
    Islemci : Intel Core 2 Duo E7200 @ 2.53 GHz
    Ekran Katı : nVidia GeForcee 8600 (512 MB , 128)
    Anakart : ASUS P5KPL-C

Bit Yeni Çıkan Çoğu Oyun Dx11 İsityor Acaba Ben Ekran Kartımı Yenilesem Oyunların Kasması Geçermi Onu Merak Ediyorum Ekran Kartı İçin Yaklaşık 550 -600 TL 'yi Gözden Çıkartdım O Yüzden Aldığım Zaman Kasmalar Devam Ederse Intihar Edebilirim :)O Yüzden Sizlere Danışmak Istedim 2 Ekran Kartı Arasında Kaldım Özellikle Bunlardan Biri ;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-hd7870-dc2-2gd5-v2-hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62929

Özellikleri Bakımından Bu Daha Ön Planda Fakat Bundan Orda Yazan Performansları Alamazsın Dediler.ATI Sorun Çıkartır Falan Dediler Bunu Tavsiye Ettiler ;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx660-dc2o-2gd5-gtx660-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62724

Çok Kararsız Kaldım Oyunların Kasamasını Istiyorum Özellikle Yeni Çıkanlar COD Ghost , BF4 Falan Siz Hangisini Tavsiye Edersiniz.

• Hocam o ekran kartları işlemcinize darboğaz yapar darboğazı geçtik psu lazım olcak
    psu yu geçtik anakart olmayacak anakartı vs .. eğer alıcaksanız yeni sistem toplanabilir
  • HAKOPS H kullanıcısına yanıt
    İşlemcin zayıf ! bu kartlardan birini alırsan darboğaz yaşarsın ve karttan tam kapasite yararlanamazsın.
    Ya sistemini yenileyeceksin, ya da daha düşük bir kart alacaksın ! 7770-7790 en fazla.
  • Peki Anakartımla Islemcimi Değiştirsem Şuanki Varolan Ekran Kartım Idare Edebilirmi ?
    Hayır etmez Bu sebeple yapılması gereken bütçenizi ayarladığınız da yeni bir sistem toplamanız.
  • Anladım Peki Önerdiğiniz Bir Anakart , Işlemci Varmı Önümüzüde Düşünmek Lazım
    Bunlar için ayırdığınız bütçe nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan İçin Net Bir Bütçe Yok Ama Fazlada Uçmamak Lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKOPS

Şuan İçin Net Bir Bütçe Yok Ama Fazlada Uçmamak Lazım

Bence istediğiniz ekran kartını alın. Yalnız psu sorun çıkaracak düzeyde ise onunla birlikte alana kadar bekleyin. Sonra yavaş yavaş değişirsiniz parçaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKOPS

Şuan İçin Net Bir Bütçe Yok Ama Fazlada Uçmamak Lazım

Bütçenizi belirledikten sonra tekrar mesaj atarsınız öneri yaparım.
  • 1000 - 1200 TL Diyelim

• Bu 1200 TL Sınırına Ekran Kartınıda Dahil Edersek ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.