Şimdi Ara

Ekran kartımı elimden çıkartmak istiyorum, dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kartı 2014'ün eylül ayında Vatan'dan aldım sanırım, ne yazık ki faturasını bulamadığım için net tarihini bilmiyorum.
    Vatan 2 sene diyor fakat seri numarası kullanarak fatura tarihi ya da üretim tarihinden itibaren 3 senelik garanti kapsamına giriyormuş.
    Bunun doğruluğunu merak ediyorum.
    Ayrıca kutu içeriğini anakart kutusunda saklamışım ama kutunun kendisini bulamıyorum attık herhalde. Bu bir sorun mudur?

• Asus ekran kartları 3 yıl garantili.Seri no dan ne çıkıyorsa o geçerlidir.
    Alıcılar genelde kutulu faturalı ürünleri tercih ediyorlar.Ama fiyatıda ona göre düşük olursa yine satılır.
  • Arkadaşlar, RX 470 mi önerirsiniz R9 380 mi? Biliyorum, daha yeni olduğundan çoğunuz RX 470 önerecek ama bana R9 380'in oyun performansı daha iyi gibi gözüktü. Güç kaynağım falan yeterli eğer güç tüketimi fazla derseniz. O yönden bana sıkıntı olmaz.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    Rx470 performansı daha iyidir.

Performans farkına bakabilirsiniz.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrS5u07SRKzuoBF7zvYdhfz6lCmMMybdc1qrfWkZn412nh0JK-1jRogMDdRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 5 Ocak 2017; 13:8:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Arkadaşlar, RX 470 mi önerirsiniz R9 380 mi? Biliyorum, daha yeni olduğundan çoğunuz RX 470 önerecek ama bana R9 380'in oyun performansı daha iyi gibi gözüktü. Güç kaynağım falan yeterli eğer güç tüketimi fazla derseniz. O yönden bana sıkıntı olmaz.

R9 380 daha iyi gozuktuyse bir goz doktoruna gidin.
  • Peki sizce nerelerden ilan vermem sonuç almam açısından mantıklı olur?
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    crysef kullanıcısına yanıt
    @Siyah Kalem Amacınız laf sokmaksa, yazmakla hiç zahmet etmeseydiniz keşke.

@crysef Cevabınız için teşekkürler. Zaten 1 - 2 ay içinde indirim görürsem o şekilde alacağım. Biraz daha araştırabilirim o süre içerisine kadar.
  • Invokelist I kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_265/tt.htm
    sahibinden.com
    letgo.com
    Dikkat etmen gereken kısımsa mümkünse elden alışveriş yapmak. Sahibinden GET sistemini kötüye kullananlar varmış, sanalpazarda keza öyle, o yüzden bugünlerde elden alışveriş daha mantıklı.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Ölücülere dikkat et yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.