Şimdi Ara

ekran kartıyla ilgili sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben çizim için solidworks kullanıyordum asus 9600gt aldım . Onda da baygı bi sure kullandım sonra otomatik oalarak open glyi kappatı. 1 2 ay çizim yapamadım sonra fark ettim ve actım duzeldi yanlız şimdi render alma programıda aynı opengl kapalıymıs gibi ekran gozukmuyor , Beyaz kalıyor tasarladıgım birşeyi acıncada beyaz ama render almaya baslıyınca gozukuyor . tabi bu yuzden içine materials ekliyemiyorum . Ve baska render programları indirdigimde de aynı sorunla karsılasıyorum bunun ne ile alakası var ve nasıl duzeltebilirim yardımlarınız için şimdiden teşşekür ederim

• ilk önce driver update dene baktın olmadı
    bios update yap
  • Profesyonel kullanıcılar oyunlar için tasarlanmış standart grafik kartları ile profesyonel uygulamalarda (AutoCAD, Solid Edge, SolidWorks CATIA, Inventor vb...) maksimum verimle çalışmak mümkün değildir. Profesyonel iş istasyonları bu işlere özel sürücü ve firmware'e sahip profesyonel ekran kartları ile kurulur. Siz de diğer bileşenleri için yüksek paralar harcadığınız sisteminizin AutoCAD, 3D Studio Max gibi uygulamalarda düşük performans göstermesini istemiyorsanız çalışma alanınıza yönelik bir nVIDIA Quadro serisi grafik kartı alarak profesyonel yazılımların getirdiği tüm özellikleri yüksek performans ile kullanmalısınız. Bütçenize bağlı olarak PNY FX370, FX570, FX1700 veya FX1800 alabilirsiniz..
  • bios update nasıl yapılıyor ? ekran kartı güncel diyor
  • bu sorunun bios ile ilgili olması çok ama çok düşük bir ihtimal muhtemelen ekran kartınız bu tip programlarla performanslı çalışmıyordur zira nihat35nihat kod adlı arkadaşımızın da belirttiği gibi sadece bu iş için tasarlanmış ekran kartları var muhtemelen o kartlarda bu tip performans sorunları yaşamazsınız
  • 3 ay boyunca calıstırdı sonramı calıstırmamaya basladı ?? sanmıyorum ben oyle oldugunu tune uptan sistemle alakalı yazılar vardı orada 3d olup acık olmayan baazı şeyler vardı buyrun
  • yeni bir gelişme oldu butun updateleri yapdım we updatelei yapınca acıldı fakat bilgisayara reset atınca gene kayboldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili bir soru
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.