Şimdi Ara

Ekran kendi kendine dokunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gmd nin ekrani kendi kendine dokunuyor ilk defa bugun telefonum cok isininca oldu 50° ye cikinca kendi basmaya basliyor video cektim suanda kayitta rastgele hizli bir sekilde basiyor garanti kapsaminda birkere ekran degisti sizin basiniza geldimi hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

Merhaba sayin dh ailesi

Gmd nin ekrani kendi kendine dokunuyor ilk defa bugun telefonum cok isininca oldu 50° ye cikinca kendi basmaya basliyor video cektim suanda kayitta rastgele hizli bir sekilde basiyor garanti kapsaminda birkere ekran degisti sizin basiniza geldimi hic

Isınmadan dolayı mı yoksa ekranda mı bir sıkıntı var bilemem ama benim Discovery aracın önünde öğlen sıcağını yediğinde "Pil çok sıcak, acilen çıkartın." uyarısı vermişti. O ısındığı anda ekrana falan hiç bir şeye basamıyordum. Ya da kendi kendine basıyordu falan kafayı yemişti kısacası.
  • Ellerin terliyor mu ?
  • Sadece ust taraf isiniyor normalde okadar zorlamam isim aceleydi uyari vermedi ama ara sira kendi dokunmaya basliyor suan soguk hic bir sorun yok

• 39° ve dokunmalar devam ediyor 4.4 kullaniyorum

• quote:

39° ve dokunmalar devam ediyor 4.4 kullaniyorum

Baştan söylesene 4.4 yüklediğini... Kullandığın rom resmi rom değil her türlü hataya açık, test amaçlı yayınlanmış bir sürüm, o yüzden böyle sorunlar oluşması normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavdegon

quote:

39° ve dokunmalar devam ediyor 4.4 kullaniyorum

Baştan söylesene 4.4 yüklediğini... Kullandığın rom resmi rom değil her türlü hataya açık, test amaçlı yayınlanmış bir sürüm, o yüzden böyle sorunlar oluşması normaldir

Devam ederse en iyisi legend v6 ya donmek tesekkur ederim

Diger arkadaslarada tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekrandaki lekeler sebep oluyor ekranı temizlediğiniz zaman o dokunmalar kesiliyor bir ara bayağı kafamı kurcalamıştı bu sorun.
  • Herhangi bir Custom Rom hiçbir zaman dokunma sorunu çıkaramaz. Bu yüzden senin teefonundaki sorun fiziksel bir sorun.

• Cam filmi var oda yapabilir belki

• Bendede kırılmaz cam filmi var sony xperia z2 4.4 kullanıyorum Clash of clans oynarken bide what's app da yapıyo o olmadan böyle sorun olmuyordu demek sorun buymuş...

• En son şarj soketiyle ekran değiştirdim telpada bir kaç gün sonra aynı sorun bendede oluştu galiba ekranla alakalı tekrar goturucem

• Sorunu çözen var mı arkadaşlar.

• kara344 kullanıcısına yanıt
    Konu Güncel Çözüme ulaşan varmı ?
  • Daha sonuca ulaşamadık ama telefonun ısınmasıyla olacak bir durum değil. Bende ekranın belli yerlerinde kendi kendine dokunma sorunu var. Sizdeki sorun nedir ?

• Arkadaslar gmd deyi sattim bir kac arkadasimdada oldu bu sorun servise gitmesi lazim

• Arkadaşlar sorun tamamen kitkatla alakali. Bende ayni sorunu yasiyordum dun telpaya gittim jb ye geri döndürdum ekran falan da ddeğiştirmedim ve dokunmatik eskisi gibi herhangi bir sorun yok. Orada yardimci olan bayan da kitkatla alakali ekranlarda sorun yok dedi. Ayrica jb ye dönünce anladim ki kitkatta telefonu çöp etmişiz jb akiyor resmen. Dokunmatik sorunu yasiyorsaniz kitkattan geri dönün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede bazı oyunlarda genelde clash of clans oynarken askerleri kendisi atiyor etrafa dokunup ekranı kaydiriyor buna tam çözüm bulan varmı , sıcaklıkla alakalı birseymi?

• sercandk kullanıcısına yanıt
    Ben kitkatta değilim ama ayni sorunu yaşıyorum benimkide jb :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayram 66

Ben kitkatta değilim ama ayni sorunu yaşıyorum benimkide jb :)

Jb ye döndüğüm ilk zamanlar bu sıkıntı geçmişti ama sonradan jbde de baş göstermeye başladı malesef beni de yanılttı :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.