Şimdi Ara

Ekran kendi kendine dokunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sorun tamamen ekrandan kaynaklanıyor. Geçen yaz bende ekranı değiştirttim sorun düzeldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

sorun tamamen ekrandan kaynaklanıyor. Geçen yaz bende ekranı değiştirttim sorun düzeldi..

Onun farkına vardım zaten. Ekranlar kronik sorunlu. Kendi kendine parlak pikseller çıkması bu dokunma olayı falan ne kadar değiştirirsen değiştir tekrarlıyor özellikle parlak piksel. Yakın zamanda bende ekranı değiştireceğim telpa ya götürüp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercandk kullanıcısına yanıt
    Evet şu parlak noktalar gerçekten çok can sıkıcı ekranı değiştirdikten 2 ay sonra tekrar çıktılar ve şuanda nur topu gibi 3 tane parlak noktam var
  • GM discovery 2+ kullanıyorum alalı 1 hafta olmadı telefon kendi kendine ekranın sol alt tarafına tikliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parsonel -- 17 Haziran 2015; 17:23:09 >
  • Ben de ekranda bu sorunla boğuşuyorum. Artık kabak tadı verdi.

Ekran değişimi sonrası oldu bu sıkıntı. Bahsettiğiniz parlak noktalar da belirdi bir süre sonra.

• Türkdevs te bir arkadaş bu sorun için sadece jelly bean uyumlu kernel yayınlamıştı... Bi deneyin ben yükşediğimde düzelmişti ama şu anda kitkat kökenli bi rom kullandığım için yükleyemedim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.