|
Bildirim
Şaşırtıcı bir durum yok Türkiyenin bu listede olmasını başlıca sebebinin hobi kültürünün olmamasını yanı sıra hobi ya da aktivitelere ayıracak bir bütçenin olmaması
|
Listedeki ülkelerin hepsi benzer durumda aslında. Bütçe olmadığı için ekran başında zaman geçirme öne çıkıyor. Ne bir kültürel etkinlik ne bir hobi hiçbir şey olmaz. Spor da yapmazlar. Ot gibi yaşayan ülkeler listesi. Sağlıksız beslenme listesi de aynıdır aşağı yukarı. |
Gelişmemiş ülkeler listesi olmuş.
|
Olumsuz haberlerde ilk 10’a , olumlu haberlerde ise son 10’a bakıyorum Türkiye’yi ararken.
|
sen eğlenecek her şeyi yaptığın için sıkıntıdan telefona kitlenirsin, ben ülkenin dertlerinden kaçmak veya onlara dalmak için we're noy the same👔 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sen eğlenecek her şeyi yaptığın için sıkıntıdan telefona kitlenirsin, ben ülkenin dertlerinden kaçmak veya onlara dalmak için we're noy the same👔 |
|
Listedeki ülkelerin hepsi benzer durumda aslında. Bütçe olmadığı için ekran başında zaman geçirme öne çıkıyor. Ne bir kültürel etkinlik ne bir hobi hiçbir şey olmaz. Spor da yapmazlar. Ot gibi yaşayan ülkeler listesi. Sağlıksız beslenme listesi de aynıdır aşağı yukarı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 30 Nisan 2023; 22:20:4 > |
|
|
"Dünyanın en mutlu ülkeleri sıralaması"nda İsrail'i üst sıralara koyduklarını gördükten sonra böyle sözde araştırmalara pek güvenmiyorum. ABD. Çin ve Hindistan'ın her halükarda ilk 10'da olması lazımdı. |
ben de 8 10 saat bakıyorumdur en az. bakmayıp sosyalleşmeye durumumuz yoktu. |
Ne yapacak insanlar boş vaktinde evinin altıns Kç kişinin atölyesi var evinde hobi odası var yada dışarı çıkıp harcayabilecek fazladan parası var asıl konu ekran başında iken faydalı bir şeylerle uğraşa biliyor muyuz sadece oyun ve şu saçma sapan sosyal medyalarla uğraşıyorsak sıkıntı ama faydalı bir şeyler katabiliyorsak kendimize ne mutlu artık devir teknoloji devri bütün her şey elimizin avcumuzun altında boş işlerle uğraşarak değil de yararlı şeylerle uğraşırsak hiç sıkıntı yok bence ekran başında olmak konusunda... |
Türkçe liste yanlış yazılmış, Güney Afrika olacak, zira Güney Amerika diye bir ülke yok. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gelişmemiş ülkeler listesi olmuş. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu caponlara çok özeniyorum. Sosyal medyada bi laf vardır ya hani "yaşıyosun bu hayatı salih abe" diye, adamlar harbiden yaşıyor yani. |