ARAKADAŞLAR YAKLAŞIK 1 HAFTADIR EKRANIM SAĞA SOLA,AŞAĞIYA YUKARIYA OLMAK ÜZERE GİDİP GELİYOR VE AŞIRI DERECEDE TİTREME YAPIYOR.TİTTREME O KADAR KUVVETLİ Kİ ANLATAMAM,BİLGİSAYARIMI 5 DK KAPATIP AÇTIĞIM ZAMAN GİDİYOR SONRA TEKRAR BAŞLIYOR.AMA BAZEN GÜN BOYUNCA HİÇBİRŞEY OLMUYOR.ETRAFIMDA BULUNDUĞUM BÖLGEDE BİLGİSAYARDAN ANLAYAN ÇOK FAZLA SERVİS YOK,HATTA HİÇ YOK SAYILIR.BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.SORUN NE OLABİLİR?
ekran kartı sürücünüzü yeniden kurun ios u da fabrika ayarlarına yükleyin yada resetleyin biosdanda yapabilir.......
sürücüyü tekrar nasıl yükleyeceğiz kardeş?
Ekran kartınızın resmi sitesinden yükleyebilirsiniz. Ya da yanında gelen CD'sinden. Ama siteden yükleyeceğiniz sürücüler genelde güncel olacağından siteden yüklemenizi öneririm. Siteden yükleme yapabilmeniz için ekran kartınızın marka ve modelini bilmeniz gerekiyor.
Kolay gelsin..
surucu hatasi olmasi tabiiki muhtemel ama bana daha cok monitorle ilgili bir sorun olarak gorundu. monitorun setuplarindan resetlemenizi oneririm , ayrica asiri titreme ve bunun duzensiz olmasi sanki birazda elektromanyetik bir etki varmis havasi veriyor, cep telefonun monitore yakin olmasi , veya cok guclu elektromanyetik dalga yayan urunlerin monitore yakin olmasi (gsm aktarma unitesi, mikrodalga firin gibi ve hatta transformatorlu masaustu bir lambanin monitore yakin olmasi bile) bu titremeleri yapar, ilk once bunlari bir arastirin derim , mumkunse bilgisayarinizi bir baska mekandaki monitorle test edin - en azindan grafik kartinizin calisip calismadigini ogrenmis olursunuz- ,en kotu ihtimal monitorunuzun vadesi dolmusturki bunun genel belirtileride titremeler, ekranin kenarlardan iceri cekilmesi vs. dir. kolay gelsin
ekranın sağa sola gitme olayını anlamadım ama titreme olayı ile ilgili şunları söyleyebilirim
1 monitörün dibinde varsa manyetik cihazları kaldırıp uzak bir yere koy özellikle mıknatıs içerikli cihazlar ( hoparlör gibi)
2 ekran ayarlarından ekran yenileme hızını monitörün en uygun yüksek olarak gördüğü hızı kaç ise onu seç 17 inç ise büyük ihtimalle 80-85 olarak görür bu değerler 60 a felan gelirse titreme olur
teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi dikkate alacağım.Çok sağolun