Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'na 'Kayak nasıldı' diye sorunca...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İBB Meclisi'nde küfür krizi yaşandı! Ekrem İmamoğlu'na 'Kayak nasıldı' diye soru sorunca...

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, grup başkanları tarafından yapılan konuşmalar sırasında AK Partili Güngören ve İBB Meclis Üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu’nun oturduğu yerden “Kayak nasıldı” sözleri üzerine, İmamoğlu’nun kendisine küfrettiği iddiası krize neden oldu.
    İBB meclis toplantısında, Meclis Üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu, Ekrem İmamoğlu’nun kayak tatiline gönderme yaparak sataştı. İmamoğlu’nun, mikrofon kapalıyken, salondakilerin duyamayacağı şekilde ‘Kayak g....ne girsin” diye küfür ettiği iddia edildi. İmamoğlu’nun yanındaki AK Partili Divan Katibi İBB ve Sultangazi Meclis Üyesi Onur Uygun bu sözleri duyup AK Parti Grubu’na iletti.

AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun partisinin deprem çalışmalarını anlattığı konuşması sırasında meydana gelen olay sonrası söz alan AK Parti Grubu Sözcüsü Faruk Gökkuş, İmamoğlu’nun küfür ettiğini önü sürdü ve sözlerin geri alıp, Meclis’ten özür dilemesini istedi. Tevfik Göksu da yeniden söz alıp, İmamoğlu’na, “Ben duymadım ama arkadaşlarım ilettiler. Benim burada telaffuz edemediğim, ettiğiniz küfürden ötürü AK Parti Grubu’ndan özür dileyin. Dilemezseniz Meclis’i terk edeceğiz” diyerek, kararlarında ısrarcı oldu.

GÜMÜŞDAĞ ARAYA GİRDİ

İmamoğlu, küfür ettiği ileri sürülen meclis üyesiyle konuyu dışarıda görüşeceğini söyledi. Ancak, ayağa kalkan AK Parti Grubu, salonu terk etmeye hazırlanınca,
    görevinden geçen ay istifa eden eski İBB Birinci Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ortamı yatıştırdı. İmamoğlu’nun yanlış anlaşıldığını belirterek özür dilemesini isteyen Gümüşdağ, Meclis’i yöneten hiç kimsenin üyelerine böyle bir söz söyleyemeyeceğini ifade etti.

Bunun üzerine İmamoğlu, “Üzüntümü dile getiriyorum” dedi. Gümüşdağ da “Sayın başkanın açıklamasından, kendisinin durumdan üzüldüğünü görüyoruz. Bunu özür olarak kabul edip,meclis oturumunu terk etmiyoruz” ifadesini kullandı. Bunun üzerine oturuma devam edildi.
    www.hurriyet.com.tr
    İBB Meclisi'nde küfür krizi yaşandı! Ekrem İmamoğlu'na 'Kayak nasıldı' diye soru sorunca...
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/ibb-meclisinde-kufur-krizi-kayak-nasildi-diye-sorunca-41444446

• Akplilerin iftira yalan attigi ne zaman gorulmus ki? AKP sozcusu ciksin delil koysun ortaya yoksa sussun.
  • Hehe yahu arkadaş Ak parti CHP'nin eski hali gibi.

Bu vali meselesinde aynı şeyi dedim, bizim millet valileri sevmez oy kazandı diye ekledim.

Burada da aynı. Bizim millet öyle saçma sapan mecliste laf sokmayı sevmez. Ağzına sağlık der geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem İmamoğlu'na 'Kayak nasıldı' diye sorunca...

recep efendi bunu da kabataş yalanı gibi cuma günü yayınlayacak mı acaba?
  • Gündem değiştirme bunlar hep... İdlib yanıyor sen hala şu kaymış bu küfür etmiş yok zam gelmiş. Ne istiyorsunuz lan bu ülkeden. Çamur at izi kalsın bıkmadınız mı yeter
  • Aslında yakışan mikrofonu açıp ana avrat küfretmek bunlara ama bunlarla bu şekilde muhatap olmak bile lüzumsuz. Çok uzak değil ülkedeki bu bunalım hali derinleştikçe en çok küfrü halk edecek size o zaman keyifle izleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 11 Şubat 2020; 11:25:18 >
  • Keşke mikrofonu açıp devam etseydi küfüre ağzına sağlık ekran başkan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam sizin sevdiginiz sey degil mi iste racon kesen, uslubu sert, astigi astik kestigi kestik? Tek sorun chpli olmasi tabi. Sizden olsa olup bayilirdiniz bu adam icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 11 Şubat 2020; 12:44:16 >
  • Aklınız sıra idlib i gündemden düşüreceksiniz..kabataş loading.....

• kayak götünemi girsin demiş aaaa çok ayıp duymamış olayım
  • Gecici belediye baskani kizmaya basladi. Emekli olmak istiyor en kisa surede, calismak germis olmali onu. En yakin zamanda bir daha tatile cikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Gecici belediye baskani kizmaya basladi. Emekli olmak istiyor en kisa surede, calismak germis olmali onu. En yakin zamanda bir daha tatile cikar.
    Benim gözlemlediğim,başgan tatilde olmadığı zaman çok asabi oluyor.

Tatildeyken henüz bir vukuatını görmedik

Bence görevi bitene kadar tatil yapsın,İstanbul için yaptığı radikal bir hizmet görmedik,ulaşıma yaptığı zam dışında

Selam ve dua ile

• 20 binlerden 800 binlere çıkan oyun acısı böyle çıkmaz. Farklı yöntemler deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Tam sizin sevdiginiz sey degil mi iste racon kesen, uslubu sert, astigi astik kestigi kestik? Tek sorun chpli olmasi tabi. Sizden olsa olup bayilirdiniz bu adam icin
    Kesinlikle. Yıllardır bu tarz siyasetçileri ölümüne desteklediler, oy üzerine oy verdiler ama şimdi başkalarına laf ediyorlar. Dediğin gibi bunun kat kat fazlasını rte veya bir akpli desin bunlar gene bayılırlar.
  • Ekrem İmamoğlu içimizden biri olarak tepki vermiş.
  • Akıl alır gibi değil. Yanındaki kişi akp li onun duyacağı şekilde kayak g..t girsin der mi adam.

Böyle bir hataya düştü ise oy oranına göre reisleşme durumuna geliyor demektir.

Hem ispiyoncu katip hemen telefonla yazıyor size sövdü diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Benim gözlemlediğim,başgan tatilde olmadığı zaman çok asabi oluyor.

Tatildeyken henüz bir vukuatını görmedik

Bence görevi bitene kadar tatil yapsın,İstanbul için yaptığı radikal bir hizmet görmedik,ulaşıma yaptığı zam dışında

Selam ve dua ile

Alıntıları Göster
    Cok dogru soyluyorsunuz hocam, tatile gitmesi herkes icin en hayirlisi. En azindan yeni zam gelmez.

Ve Aleykümselam.

• 'Kayaklı küfür' krizi yargıya taşınıyor: Tenhada özür olmaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun meclis kürsüsünden küfrettiği iddia edilen AK Partili meclis üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu, İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunup 3 kuruşluk tazminat davası açacağını açıkladı. Kürsüde, hemen yanında oturduğu İmamoğlu’nun sözlerini duyup olayı AK Parti Grubu’na aktaran divan kâtibi Onur Uygun da Aşıkkutlu’nun açacağı davada şahit olacağını belirtti.

İBB Meclisi’nin şubat ayı toplantısının ilk oturumuna, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ettiği iddia edilen küfür damga vurdu. İmamoğlu’nun yakın çevresine, “Bir anda boş bulundum. Kayak tatilim üzerinden bana operasyon çekiliyor” diye anlattığı belirtilen olay, AK Parti grubu ile İmamoğlu’nun arasını açtı.

Küfürün muhatabı olduğu iddia edilen AK Partili İBB Meclis Üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu, “Tevfik Göksu, Esenler’deki kentsel dönüşümle ilgili konuşurken, ‘Depremle ilgili ne yaptınız’ diye sordu. Ben de bunun üzerine ‘Kayak yaptılar’ dedim, ‘Kayak nasıldı’ diye bir ifadem olmadı” diye konuştu.

‘TENHADA ÖZÜR OLMAZ’

Aşıkkutlu Hürriyet’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hukuki olarak süreci idame ettireceğiz. Suç duyurusu yapacağım. Hemşerimiz tarafından böyle bir hakarete maruz kaldık. Ben küfrü duymadım ama yandaki divan katibi arkadaşımız duydu. Sonra kendisi de söylediği beyanı tasdik etti. Başkan, meclis bitiminde geldi, ‘5 dakika konuşabilir miyiz?’ diyerek beni makamına davet etti. Ben de ‘Uygundur’ diyerek gittim. O sözün bir anda ağzından çıktığını, üzgün olduğunu söyleyip özür diledi. Ben de kameralar önünde işlenmiş eylemin özrünün tenhada olmayacağını, meclis önünde hem şahsımdan hem meclisten özür dilemesi gerektiğini söyledim. Üzgün olduğunu beyan ediyordu, o ruh halini de tarafımıza yansıttı. İçerden üzgün olup olmadığını Allah bilir tabii.”

İKİ KEZ KÜFRETTİ’

MeclisTE İmamoğlu’nun solunda oturan İBB ve Sultangazi Meclis Üyesi, Divan Katibi Onur Uygun yaşananları şöyle anlattı: “Tevfik Göksu İBB Başkanı’na ‘Deprem için ne yaptınız?” sorusunu yöneltince, meclis üyemiz ‘Başkanımız kayak yaptı’ dedi. İmamoğlu o malum küfrü söyledi. Bir arkadaştan daha ‘kayak’ sesi geldi. İmamoğlu aynı küfrü tekrar söyledi. ‘Başkanım, yaptığınız ayıp değil mi’ dedim. Bana, ‘Haddini bil... Sen kimsin, ne karışıyorsun? Kayakla ilgili kim söylüyorsa, küfürlerim onlar için de geçerli’ dedi. ‘Terbiyesizlik yapıyorsunuz’ dedim. Küfür nedeniyle meclis üyesi arkadaşım dava açacak, ben de şahit olacağım.”

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu ise “Makyaj dökülüyor. İstanbul’un edebi ve adabına yakışmadı. Başkana yakışmadı. İnsanlar ya inandıklarını söylerler ya da rol yaparlar” dedi.

AÇIKLAMA YAPMADILAR

Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan ve üyeler arasında derin bir çatlağa neden olan küfür kriziyle ilgili görüşlerini almak için İBB yetkililerine ulaştı. Yetkililer herhangi bir açıklama yapmayacaklarını söyledi.
    www.hurriyet.com.tr
    Son dakika haberler... 'Kayaklı küfür' krizi yargıya taşınıyor: Tenhada özür olmaz!
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberler-akif-asikkutlu-ekrem-imamogluna-kufur-davasi-aciyor-41445283

adam ya tatile gidiyor ya da küfrediyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.