Arkadaşlar El Yapımı H-shifter paketi yapıyorum vites kutusu bitti fakat debriyajı yapamadım. Şİmdi elimde 1 adet gaz-fren pedalı direksiyon setindeki Bide Başka arkadaşdan aldığım tek pedal 1 tane yani ortadan ikiye kesilmiş vaziyette Bide Bende 2 tane fare var
şimdi fareye sol tık basınca (t) harfinin basmasını istiyorum oyundada debriyajı t ye alacam fareyide pedalın altına pedala bastıkca sol tık olacak. BÖYLE PROGRAM VARSA İSİM ÖNERİN LÜTFEN
bide fare haricinde sizin tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...
yardım edebilecek yokmu ?
envereE
kullanıcısına yanıt
bu knight asas için mi =) urasıyosun ?
ets 2 için yapıyorum
up
ETS 2 de tuş olarak debriyaj ayarlanmıyor diye biliyorum. Eksen olması lazım oraya tanımlayabilmen için. Mesela joystik kolunu atayabilirsin ama düğmesini atayamazsın. Potansiyometre sistemi olması lazım yani.
envereE
kullanıcısına yanıt
Biz (3-4 kişi) de yapıyoruz öyle çocuk oyuncağı gibi tak fişi bitir işi değil bu işler. Mousenin algılayıcı kısmına yuvarlak bir şey koyup direksiyon tuşlarından kablo ile anahtar çıkartıp pedallara koyacaksın dimi çok akıllısın öyle hemen olmaz.
H-Shifter dediğin kaç ileri 1 geri ? + olarak kestiğin pedal kesildiği için bir işe yaramaz.
Konuyu takip et yapan arkadaşların sınavları var bitince devam edecekler takipte kal