Şimdi Ara

EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
7.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam iyi iş çıkarmışsın devamınıda bekleriz
  • Süpeer ! Takipteyim ;)
  • öndeki fanların önüne ince delikli saç koysan daha iyi görünür gibi geliyor bana
  • bu konu kapnmış sanırım..
  • @1444
    hocam fanların ızgarasız çıplak olmazsı daha hoş bir görüntü veriyor gibime geldi

@saintroyo
    konu kapanması derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

yanlış görmüşüm, en son güncellenen mesajı ağustos 2011 gördüm onun için de mod bitmiş, konu kapanmış demek istedim :)

ama yanılmışım, özür .. :(
  • Önemli değil kardeş insanoğluyuz daha bitmesine çok var
  • Son hali yok mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet ozcan

Son hali yok mu acaba

en son 4 foto kasanın son hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

Arkadaşlar projeme bayağı büyük bir ara vermiştim bu aralar yeniden kasamla uğaşmaya başladım bayagı resim var devamı gelicek karbonfiber kaplamayı djemo31 adlı arkadaştan temin edilmiştir.

EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012  EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012
    2. elden 1000W lık xilance psu aldım modüler kabloları yoktu, djemo31 nickli modifiye malzemesi satan arkadaş saolsun psu daki eksik bütün kabloları yeniden yaptı kendisine teşekkür ediyorum işçiliği mükemmel

EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012  EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012  EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012
    Kasanın çıplak galvaniz hali ve kaplamaya başlıyorum ama bu iş hakikatten kolay değilmiş

EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012
    Kasanın yan kapagı

EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012  EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012  EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012  EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012  EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012

EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012  EL YAPIMI TOWER KASA PROJESİ GÜNCEL 05.04.2012
    Kasanın içinide kople kapladım

Kasa içindeki uv lambalar yetmiyor kasanın tabanınada 2 adet takmam gerek ve radyatörün iç kısmına ve kasanın arkasındaki fanıda uv dıyarlı fan yapmayı düşünüyorum

Resimlerde gözüken 4870x2 yide bende önce kullanan vatandaşlar resmen haşamat etmişlerdi kendi stok soğutucusu sağlam bi ameliyat istediği için geçici olarak 2 adet amd stak anı taktım sıcaklık 75 dereceyi geçmiyor

Aldıgım zamanki hali

Şu anki hali (bu karbon kaplama bayagı hoşuma gitti ya heryere yapılıyor) yakında 2. elde görürseniz şaşırmayın her an satabilirim alan kişi en azından bakımı yapılmış biçimde alacak
    Kasamda kaba olarak yapılması gereken bir tek yan kapak kaldı onuda plexiden yaptırıcam onun dışında yapılcak olanlar fanlar,sleve kaplama,ekran kartına su soğutma ve peltier bakalım ne kadar zaman alacak bunları yapmak yakında tekrar yeni resimlerle görüşmek üzere .....

bence kasanın onunu fıber yap :) istedigin şekili verebilirsin fiberden sonra macunla ıyıbıde zımparala sonra istedigin renge boya hacı :)

• gec olsun temiz olsun güzel gidiyor
  • @pcmanıach

hocam zaman olsa fiberle neler neler yapılır ya neyse
  • Bunu demek bize düşmez ama bence başarılı..
  • Hocam her türlü fikire olumlu yada olumsuz eleştiriye açıgım
  • güzel
  • kardeş eline sağlık kendi çabanla birşeyler ortaya koymuşsu...ilk yapışın olmasına rağmen ben beğendim açıkcası...
  • Hocam teşekkür ederim Şu anda yeniden 0 dan başlayıp yapsam abartısız şu ankinin 2 katı dahada güzel olur ama tek sıkıntı kısıtlı zaman
  • peki herşey dahil ne kadar masraf tuttu(özellikle Al leri nerden aldın ne kadar kestirdin ve ne kadar tuttu)
  • el emeği var kasada komple başarılı buluyorum çalışma azminizi ama orjinal bir fikirgibi gelmedi bana iyi çalışmalar
  • @Alcatraz Katili
    Her şey derken komple kasa mı bide Al dediğinizi anlayamadım ?

@MacTavish®
    Evet hocam amacım alışılmışın dışında değişik bir şey yapmak değil benim ihtiyacım doğrultusunda birşeyler ortaya çıkarmaktı yorumunuz için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.