Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server açıldı buglar dışında birşeyi halledemedik henüz sadece pill i kaldırdık. Yarın devam edilecektir
  • Arkadaşlar çift karakter nasıl açabiliyoruz biri bilgilendirebilirmi?
  • FGW yi ne zaman açacaksınız
  • 76 Dan veya 81 den itibaren düşen sox itemlerin sun olma olasiligi 88 lv yaratiklarla ayni mi yani mesela 81 lv yaratikla 88 lv yaratigin sun verme ihtimali ayni mi?
    net cevap istiyorum lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotan teleporta roc a kolay ışınlanmak için seçenek koymuşsunuz ama mbotta script yazınca, script roc a ışınlanma seçeneğini seçmiyor ve bot kasma yerine gidemiyor tabiki , hotanda öylece bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Hotan teleporta roc a kolay ışınlanmak için seçenek koymuşsunuz ama mbotta script yazınca, script roc a ışınlanma seçeneğini seçmiyor ve bot kasma yerine gidemiyor tabiki , hotanda öylece bekliyor.

Bu teleport sonradan manuel olarak eklendiği için bu tür hataların vermesi normal. Yani çözümü olacağını düşünmüyorum.
  • Server böyle ikidebir kapanacağına bir kere kapansın tüm eksikler giderilsin öyle açılsın. Yabancı oyuncularda akın etmeye başladı servera. Hani biz burdan takip ediyoruzda onlar nasıl takip edecek ? Takip edemediği için serveri bırakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Server böyle ikidebir kapanacağına bir kere kapansın tüm eksikler giderilsin öyle açılsın. Yabancı oyuncularda akın etmeye başladı servera. Hani biz burdan takip ediyoruzda onlar nasıl takip edecek ? Takip edemediği için serveri bırakıyorlar.

epvpdenn takip etsinler konu açılmış, fakat oyun sitesinde epvp logosu yok, konu kapanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Server böyle ikidebir kapanacağına bir kere kapansın tüm eksikler giderilsin öyle açılsın. Yabancı oyuncularda akın etmeye başladı servera. Hani biz burdan takip ediyoruzda onlar nasıl takip edecek ? Takip edemediği için serveri bırakıyorlar.

epvpdenn takip etsinler konu açılmış, fakat oyun sitesinde epvp logosu yok, konu kapanabilir.

Açıldığını anca gördüm. Dediğim gibi tüm eksiklikler giderilsin öyle açılsın. Böyle yarım yamalak oynamaktansa tam oynayalım daha iyi.

• Bu arada tanıtım videosu epvp'ye konmamış galiba.
  • Toplama peti ne zaman 5 sayfa yapıldı hiç farketmedim
  • Serverdan kareler ;

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Toplama peti ne zaman 5 sayfa yapıldı hiç farketmedim

İlk açılan petler etkilenmiyor yani aynı kaldı onlar, update sonrası açılan charlardaki petlerde geçerli olmaya başladı.
  • quote:

quote:

İlk açılan petler etkilenmiyor yani aynı kaldı onlar, update sonrası açılan charlardaki petlerde geçerli olmaya başladı.

Çok kötü olmuş yahu şimdi clockta alsak bir işe yaramayacak herhalde, yeni char mı açmak lazım illa
  • quote:

quote:

quote:

Çok kötü olmuş yahu şimdi clockta alsak bir işe yaramayacak herhalde, yeni char mı açmak lazım illa

Olmadı size yeni pet verirler 3 günlük.

• server off değilmi arkadaşlar?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Olmadı size yeni pet verirler 3 günlük.

Yeni olmasada olur 1 günlük verseler yeter

Server offline şu an arkadaşlar

• Takriben ne zaman online olacak server ?
  • Epvp konusunda sanki 100 ve 110 cap daha sonra gelecek gibib irşey okudum doğru mu bu?
  • sw ne zaman acılıyo ne gibi yenilikleri geliyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.