Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lemans

Epvp konusunda sanki 100 ve 110 cap daha sonra gelecek gibib irşey okudum doğru mu bu?

''+1'' ??
  • Zamanla lvlin artması kanaatindeyim.Tabi nerden baksan 3-4ay sonrası için konuşuyorum.Çünkü bi zaman sonra insan sıkılıyor aynı şeylerden.
  • 100 veya 110 cap oynanaksa zaten bir dünya server var..90 cap olduğu için başladık sonuçta oyuna..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

100 veya 110 cap oynanaksa zaten bir dünya server var..90 cap olduğu için başladık sonuçta oyuna..

Kesinlikle katiliyorum.
  • Ben belli bir zaman sonra lvl capının artmasından yanayım.Gerçi üniversitem açılınca bırakmak zorunda kalacağım, malum mühendislik zor.Ama en azından umarım oyun devam ederde, oynayanlar için iyisi olur.Sonuçta ben eminim sürekli 90 cap herkesi sıkacak.Amaçsızlığa itiyor.1 günde full max oluyorsun, 1 haftada set biter.Sonra... Hee bu arada şu uniqueleri buga sokup kesmeyi bırakın, valla gelip bugu bozacam artık.Yeter yahu sıkıldımDemonu bugsuz kesmeyi özledim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 13 Haziran 2012; 18:29:56 >
  • 90 cap üzerinden getirilecek bir sürü yenilik var metin..adamlar job templeyi açıyor..110 a kasmak 1 ay mı alacak sanki..
  • Bana sorsan, exp-sp rateyi çok yüksek tutmam zaten.Hani 90 almak 1 hafta sürse keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Ben belli bir zaman sonra lvl capının artmasından yanayım.Gerçi üniversitem açılınca bırakmak zorunda kalacağım, malum mühendislik zor.Ama en azından umarım oyun devam ederde, oynayanlar için iyisi olur.Sonuçta ben eminim sürekli 90 cap herkesi sıkacak.Amaçsızlığa itiyor.1 günde full max oluyorsun, 1 haftada set biter.Sonra... Hee bu arada şu uniqueleri buga sokup kesmeyi bırakın, valla gelip bugu bozacam artık.Yeter yahu sıkıldımDemonu bugsuz kesmeyi özledim diyebilirim.

1 haftada set diyorsunda 2 gün oldu daha 1 tane sun düştü o da işe yaramaz full set dizmek kolay olmayacak burda zaten tonla yapılacak şey var. Geçen gördün 8 kişi pt bile yetmiyor ha server olur 200+ online o zaman zaten buga sokmaya fırsat bulamadan basarlar demonu onun haricinde kesemeyiz kesemezsiniz.

• Bırakın ozaman bana, akşam tek pcden bir pt ile demonu keseyim Alicim.
  • server açık mı?
  • quote:

Bırakın ozaman bana, akşam tek pcden bir pt ile demonu keseyim Alicim.

Çin bowcu ile Demon Kesmek
  • Hayır hala açılmadı.Şurda bir yetkilinin bulunup, açılma süresiyle ilgili tahmini bir süre vermesini isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

Bırakın ozaman bana, akşam tek pcden bir pt ile demonu keseyim Alicim.

Çin bowcu ile Demon Kesmek

Chine bowla çok demon kestim Ali.Hatta yıl 2009, Hera serverında aynı nickli bowumla nerden baksan 30 kere kesmişimdir.Satış konusu bu forumda araştırısan bulursun.Ahh ah o günler Bu arada chine bowla kesecem demedim, bir pt ile kesecem dedim ki eu pt ile çok rahat kesilir şuan.Tabii chine bowla kesemeyeceğimi düşünüyosan LifesGood ilede kesebilirim senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 13 Haziran 2012; 18:46:27 >

• Epvp ye konu açıldığı gün Server saatlerce bakıma alınıyor, Kötü bir izlenim bırakılıyor, açılış saati hakkında bilgi verilmiyor ne oraya ne buraya...
    ElagonSroAtolizer bak burada gözüküyorsun az önce yoktun gelip gelip gidiyorsun kimse de mesaj atmıyor takımınızdan sonra aval aval bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 13 Haziran 2012; 19:36:52 >
  • Vay maşallah hala açılmamış
  • quote:

Epvp ye konu açıldığı gün Server saatlerce bakıma alınıyor, Kötü bir izlenim bırakılıyor, açılış saati hakkında bilgi verilmiyor ne oraya ne buraya...
    ElagonSroAtolizer bak burada gözüküyorsun az önce yoktun gelip gelip gidiyorsun kimse de mesaj atmıyor takımınızdan sonra aval aval bekliyoruz.

Belki yoğun olduklarından ilgilenemiyorlar bizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Epvp ye konu açıldığı gün Server saatlerce bakıma alınıyor, Kötü bir izlenim bırakılıyor, açılış saati hakkında bilgi verilmiyor ne oraya ne buraya...

E adam giriyor foruma bakıyor cevap vermeden çıkıyor
  • quote:

quote:

quote:

Oyun Cuma günü sabaha kadar kapanacak Epvp ye konu açıldığının farkındayız ama zırt pırt oyunun kapanması oyuncu kaybettiriyor bize bizde böyle bir karar verdik.Ayrıca foruma girdiğimiz yok o kadar yoğunuzki sizleri memnun etmek için uğraşıyoruz .Nankörlük etmeyin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

quote:

quote:

quote:

Oyun Cuma günü sabaha kadar kapanacak Epvp ye konu açıldığının farkındayız ama zırt pırt oyunun kapanması oyuncu kaybettiriyor bize bizde böyle bir karar verdik.Ayrıca foruma girdiğimiz yok o kadar yoğunuzki sizleri memnun etmek için uğraşıyoruz .Nankörlük etmeyin lütfen

ElagonSroAtolizer i görüyorum ben konuya bakanlarda, ondan habersiz mi iş yapıyorsunuz. Terbiyesizleşmeyin bana da nankör demeye hak görmeyin kendinize! İsterseniz 1 saat isterseniz 10 saat kapalı tutun çokta umrumda değil ama buraya ve açtığınız yerlere veya ortak bir yere yazın şu kadar süre kapalı olacak diye ki bilelim. Gerçekten çok sinirlendim şu an bu laubaliliğinize.

• Olduğu gibi bıraksanız iyiydi, oynayışımızı rahatsız edici bir problem yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.