Şimdi Ara

ElagonSro Online 90 Cap Yeni linkler eklendi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
3
Favori
19.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sakin olun. Herkes oyunun açılmasını bekliyor. Ali'ninde dediği gibi şu saatte veya şu kadar saatten sonra açılacak diyebilirdiniz. Ve böylece herkes ikide bir foruma girmek ve boşu boşuna beklemek zorunda kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Arkadaşlar sakin olun. Herkes oyunun açılmasını bekliyor. Ali'ninde dediği gibi şu saatte veya şu kadar saatten sonra açılacak diyebilirdiniz. Ve böylece herkes ikide bir foruma girmek ve boşu boşuna beklemek zorunda kalmaz.

Yok abicim, bir şey diyecekleri belliydi zaten iyi kapatın 2 gün naparsanız yapın serverda düzeltir misiniz hiç bir şey yapmaz mısınız, Adamların ağızlarından zorla laf alıyoruz. 17 saat boyunca 1 dakikayı ayırıp Cuma gününe kadar kapalı kalıcak diyemeyecek kadar meşgul müsünüz yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

Orijinalden alıntı: ElagonSro

quote:

quote:

quote:

Epvp ye konu açıldığı gün Server saatlerce bakıma alınıyor, Kötü bir izlenim bırakılıyor, açılış saati hakkında bilgi verilmiyor ne oraya ne buraya...
    ElagonSroAtolizer bak burada gözüküyorsun az önce yoktun gelip gelip gidiyorsun kimse de mesaj atmıyor takımınızdan sonra aval aval bekliyoruz.

Belki yoğun olduklarından ilgilenemiyorlar bizle.

E adam giriyor foruma bakıyor cevap vermeden çıkıyor

Oyun Cuma günü sabaha kadar kapanacak Epvp ye konu açıldığının farkındayız ama zırt pırt oyunun kapanması oyuncu kaybettiriyor bize bizde böyle bir karar verdik.Ayrıca foruma girdiğimiz yok o kadar yoğunuzki sizleri memnun etmek için uğraşıyoruz .Nankörlük etmeyin lütfen

ElagonSroAtolizer i görüyorum ben konuya bakanlarda, ondan habersiz mi iş yapıyorsunuz. Terbiyesizleşmeyin bana da nankör demeye hak görmeyin kendinize! İsterseniz 1 saat isterseniz 10 saat kapalı tutun çokta umrumda değil ama buraya ve açtığınız yerlere veya ortak bir yere yazın şu kadar süre kapalı olacak diye ki bilelim. Gerçekten çok sinirlendim şu an bu laubaliliğinize.

Ali bey laubalilik diorsunuz ama uğraştığımızı sizde biliyorsunuz. Sürekli şikayet yazılıyor foruma biz bunları gidermeye vaat ettiğimiz yenilikleri getirmeye uğraşıyoruz. Ayrıca ben ne dediğimin gayet farkındayım ki benim size nankör demeye hakkım yoksa sizinde bana terbiyesiz demeye hakkınız yok. Hepimiz gayet iyi biliyoruz sw tutacak ve daha önce oynamadığınız bir oyun oynayacağınızı. Sadece biraz sabredin. Sadece siz değilsiniz mesaj atan . Yaklaşık 40 kişi arıyor telefonumu ben sizden daha mağdur durumdayım. . .

• quote:

quote:

Arkadaşlar sakin olun. Herkes oyunun açılmasını bekliyor. Ali'ninde dediği gibi şu saatte veya şu kadar saatten sonra açılacak diyebilirdiniz. Ve böylece herkes ikide bir foruma girmek ve boşu boşuna beklemek zorunda kalmaz.

Yok abicim, bir şey diyecekleri belliydi zaten iyi kapatın 2 gün naparsanız yapın serverda düzeltir misiniz hiç bir şey yapmaz mısınız, Adamların ağızlarından zorla laf alıyoruz. 17 saat boyunca 1 dakikayı ayırıp Cuma gününe kadar kapalı kalıcak diyemeyecek kadar meşgul müsünüz yahu.

Ali bey ben 48 saattir uyumuyorum ve bunu isterseniz Lemans arkadaşınıza sorun. Emin olunki foruma girmeye yeni zamanım oldu.

• Beyler nankörlük etmeyin, burada konuya sürekli şu eksik, şunu düzeltin, ee birde bunu düzeltin yazan sizsiniz.Şimdi insanlar oyunun daha iyi olması için çalışıyor.Haa bana sorsan gerek varmıydı böyle bi uptadeye.. Hayır bence hiç gerek yoktu, oyunun oynanışını etkileyecek hiçbirşey yoktu bence.
  • quote:

quote:

quote:

Ali bey ben 48 saattir uyumuyorum ve bunu isterseniz Lemans arkadaşınıza sorun. Emin olunki foruma girmeye yeni zamanım oldu.

Bakın saygıyla karşılıyorum, olabilir takdiri hakediyorsunuz. Ama diyorum ki Atolizer sizinle beraber çalışmıyor mu onu sürekli burda konuya bakarken görüyorum niye hiç birşey demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 13 Haziran 2012; 21:52:08 >

• O canlı desteğimizde durduğu için bu kadar yoğun onunda bakabildiğini sanmıyorum. Açık bırakmıştır ondan görmüşsünüzdür. Kusura bakmayın verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü ama herşey sizin için bunu unutmayın . Herkese iyi akşamlar . . .
  • İyi akşamlar cuma sabahı tekrar bakarım buraya, açılınca kaldığımız yerden aksiyona devam. Bu arada başka bir server da bakıcam tabiki boş boş durmak istemiyorum hele de tatile girdiğim ilk gün, esen kalın.
  • Tabiki bakabilirsiniz karar sizin ama bence yaptıklarımızı görünce geri geleceksiniz :)
  • quote:

Tabiki bakabilirsiniz karar sizin ama bence yaptıklarımızı görünce geri geleceksiniz :)

Eminimki iyi bir server kuruyorsun. Fakat Herkesin keyfine göre iş yapma sen takma kimseyi başarılı olursan herkes dönüp dolaşıp zaten gelir.

Misal ben isro yu bıraktıgıma pişman oldum server birleşmelerinden dolayı . Dönüş kacınılmaz
  • Arkadaşlar bunların dışında serverimiz cuma günü sorunsuz olarak açılacak. Ayrıca Private GNGWC turnuvası düzenlemek istiyoruz . Map i tamamlamaya çalışıyoruz. Katılımlar ücretli olacak ve ilk 3 oyuncumuza para ödülü verilecek tabiki . Bizde emeğimizin karşılığını alabilirsek her ay düzenleyebileceğimiz bir turnuva olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Beyler nankörlük etmeyin, burada konuya sürekli şu eksik, şunu düzeltin, ee birde bunu düzeltin yazan sizsiniz.Şimdi insanlar oyunun daha iyi olması için çalışıyor.Haa bana sorsan gerek varmıydı böyle bi uptadeye.. Hayır bence hiç gerek yoktu, oyunun oynanışını etkileyecek hiçbirşey yoktu bence.

Metin hocam bu tür durumlar/sorunlar gayet normal. Serverin belki güvenlik problemleri vardır? Belki başka problemleri vardır, veyahut güzel bir update getirmek için 2 gün bekleniliyordur. Yani demem şu ki, Mediapk2' ve developer işini yapmayan kişiler, Uğur yani serveri kuran arkadaşın derdini anlayamaz. Ben gayet doğal karşılıyorum çünkü, bu bütün serverlarda olan birşey. Sonuçta birçok açık var teker teker eksiklikler gideriliyor. Mesaj konusuna bende değinmek isterim. Uğur arkadaşın foruma giripte mesaj atamaması çok normal. Çünkü, düşünün bütün kodlarla boğuşuyorsunuz şunu şuraya, onu buraya kafanız çok karışık bir halde o an aklınıza "Ben bi foruma uyarı çakayım" gelmez.

2 günlük updateye şikayet'çi olanlar varsa benim artık diyebileceğim birşey yok.

• Uğur'a güvenirim, silkroad oyuncusu olarakta çok profesyonel biridir, imzamı atarım yani bu konuya.Serverın çok kaliteli olacağını, geleceğinin de açık olacağını düşünüyorum.Umarım da öyle olur.
  • Bizim de beklentimiz o yönde..Eğer biz oyunun açıklıklarını söylüyorsak herkes için söylüyoruz..Hatalarıyla oynamak isteyenler bir sürü server bulabilir..2 günün sonunda eminim beklediğimize değecektir..Arkadaşlar gördüğüm en prof ekiplerden biri çünkü..
  • quote:

Uğur'a güvenirim, silkroad oyuncusu olarakta çok profesyonel biridir, imzamı atarım yani bu konuya.Serverın çok kaliteli olacağını, geleceğinin de açık olacağını düşünüyorum.Umarım da öyle olur.

Valla yarım saatlik telefon görüşmesinden sonra bu oyun tutar dedim. temennim o yönde.
  • Bu uğur bi zamanlar benim guild memberımdı.Bir glaiveri vardı, ben bunu sürekli keserdim.Şimdi o yüzden bana sun düşürtmüyor sanırım 2 gündür kaç char açık kasıyor 2sun düştü düşe düşe.Olmaz olamaz.
  • quote:

Bu uğur bi zamanlar benim guild memberımdı.Bir glaiveri vardı, ben bunu sürekli keserdim.Şimdi o yüzden bana sun düşürtmüyor sanırım 2 gündür kaç char açık kasıyor 2sun düştü düşe düşe.Olmaz olamaz.

Haline şükret onu bulamayanlar da var metin
  • BEn göremedim oyunda basılan en yüksek + oranı kaç ? Ben 7 basabildim, 2lik adv düşürürüm 9 yaparım (normal silah)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

BEn göremedim oyunda basılan en yüksek + oranı kaç ? Ben 7 basabildim, 2lik adv düşürürüm 9 yaparım (normal silah)

Tehlikesin olum bana sun staff düşürünce pm at kasıp 90 lv olayım 76da kaldı char
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChivasKaan

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

BEn göremedim oyunda basılan en yüksek + oranı kaç ? Ben 7 basabildim, 2lik adv düşürürüm 9 yaparım (normal silah)

Tehlikesin olum bana sun staff düşürünce pm at kasıp 90 lv olayım 76da kaldı char

Tamamdır, ben zaten 8li ptyi sürüyorum cuma günü

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.