Şimdi Ara

Elektrik, doğalgaz ve GSM abonelikleri e-Devlet üzerinden yapılabilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E devletten yaptin mi ne oluyor hala 600 700 lira abonman paralari var onlar ne olcak .heeaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Universal bir sim kart olsada sim kart degistirmeden operator degistirsek cok guzel olur.
    Dediğiniz şey var zaten. E-sim deniyor.

• Eğer böyle insanları borçlandıran bir şey olacaksa e-devlete giriş daha güvenli hale getirilmeli. Bir tane kıytırık şifre yetiyor e-devlete girmeye. Şifre yanında SMS onay şifresiyle bankaya girer gibi girmeliyiz e-devlete yoksa çoğu kişinin başı yanar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSM aboneliği olayını anlamadım?Mesela yeni sıfır bir telefon hattı alacaksam bunu e-devlet üzerinden mi satın alacağım?

• internet aboneliği ne olacak turk telekom belediyeden izin alioyor fiber icin yolu kaziyor e fiber altyapisini baskasina kullandirmiyor kendide 24 ay imzasini atmadan interneti baglamiyor sistemde kapali gösteriyor sormaya gittiğimde abonelik basvurunuzu yaptinizmi diyor imza attinizmi diyor diyorum siz baglayin bn istedim firmaya imza atarim diyorki ozaman o firmayla görüşün diyor diyorum sizin altyapinizi kullaniyor bizim teknik ekibimize ulaşmalari lazim milenicomu ariyorum bunu bunu yapmaniz lazimmış yok size yanlis bilgi vermisler bizden degil onu turk telekomdan isteyeceksiniz diyor 2 aydir hep bu sekilde turkcell e gidiyorum onlarin kendi altyapisi ondan almalisiniz diyor sizde cekin altyapi diyorum belediyeden izin aliniyor internet altyapisi cekilen bir yola birdaha internet icin kazmaya izin verilmez hadi gel isin icinden çık tt den kazık yemek istemiyorum.nereye basvuracağim

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty3535123

valla helal olsun. bu iktidarın çok yönünü eleştiririm ama bu konuda çok güzel işler yapıyorlar. daha yeni doğal gaz bağlattım, bizim millet fatura ödemeye gelmiş kuyruk. keşke demiştim şu ilk abonelikte netten olsa; olmuş.

herşeyin edevletten yapılmasının bir artısıda, ortak sistem, tarihi belli, sonucu belli. bi sıkıntıda bi tıkla şikayet edebilirsin. çok güzel sistem.
    İktidarla hiçbir alakası yok. Teknoloji gelişti yeni bi teknoloji değil çağa ayak uydurulamadı çok geç kalındı. Gelişmiş ülkelerde yıllardır internetten yapılıyor zaten bu işler. Hatta bazı ülkelerde fatura okumaya bile gelinmiyor artık. Harcanan miktar otomatik olarak internet üzerinden sisteme giriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Birebir aynısı başıma geldi,alt yapı başvurusu için önce abonelik için zorluyorlar.Bi şekilde yalan dolan çevirip ttnete alt yapıyı bağlatıp yine onun alt yapısını kullanan superonline’dan abonelik başlatmıştım ama nasıl yaptım hatırlamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 numara hizmet. Böyle şeylerle vatandaşın karşısına gelin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karargaht kullanıcısına yanıt
    hocam netten nasil yaptiniz biraz detayli bilgi verir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Karargaht

Ben 2 ay önce elektrik ve su (iski) aboneliklerimi netten yaptım zaten.
    2 si içinde netten başvurdum işyerinden sürekli izin alamadığım için. Adamlar imza almaya iş yerime geldi. hatta elektrik için dask lazımdı zorunlu deprem sigortası onu da netten yaptım, adamlar bi iki gün içinde geldi istedikleri evrakları verdim aynı gün üstüme geçmiş abonelikler şaşırdım doğrusu.
    Hangi siteden yaptınız?Anlatabilir misiniz?
  • iptali de yapılsın o zaman hizmet olur ..

ya da

abonelik hangi yollarla yapılabiliyorsa iptali de o yollarla yapılabilmeli.
  • e devlet giderek daha da iyi olmaya başladı zaman kaydı yaşamadan tüm işlemlerimi yapabiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.