Arkadaşlar, elektrikli bisikletler için (Elektrikli scooter olarak da geçiyor.) sanırım ehliyet gerekiyormuş. 250 Watt'ın üstünde olursa A1 ehliyeti gerekmiş. Ben 13 yaşındayım 1.57 boyum var. Ve elektrikli bisiklet almak istiyorum, 1-2 sene sonra. Boyum büyük olasılıkla o zamanlar 1,70 falan olacaktır. 250 Watt'lık önerebileceğiniz biraz da hızlı bir elektrikli bisiklet var mıdır? Hız dediysem şöyle 35 - 40 km/h olsun. Akü de 80 - 100 km arası gitsin. Parası mühim değil veririm. Bu elektrikli bisiklet ile otoyola çıkmayacağım tabii ki. Kartal'da yaşıyorum. Bu çevrelerde gezeceğim, okula onla gideceğim. Ben görüyorum 13 yaşındaki çocuklar burada ATV falan kullanıyor. Polis bir şey diyor mu onlara bilmiyorum. Sizce sorun çıkar mı bu elektrikli bisikletle (Ehliyet konusunda)? Arkadaşlar eğer polisler pek bir şey demiyorsa alırım 250 Watt üstü. Ancak üstte anlattığım gibi 250 Watt'lık bisiklet varsa neden daha üstünü alayım ki? Şimdiden teşekkürler...
abim ehliyet gerekli fakat görünce ugraşmak istemiyorlar sen kaskını tak her zaman marka model olarak bir tavsiye istiyorsam kral güneş al onu taşıya bilirsin boyunda ufak
https://www.arora.com.tr/modellerimiz.html/e-bike.html linkteki Arora markanın YLS ve BL serisi modeller resmiyette 249 watt olarak geçer ve ehliyette tabi değildir. Ancak gerçekte 250 watt modeller 4 akülü olmasına rağmen YLS 6 akülü, BL 5 akülüdür. Dolayısıyla bu modellerin gerçek güçlerini kesin bilmiyorum ama 250 watt üstü oldukları kesin 1200 - 1500 watt civarı olduklarını zannediyorum 45-50 km/s civarı da hızları var. (kalitesi konusunda bilgim yok) Normal standart 250 watt - 4 akülü modeller de, aynı markaların 500 watt larının beyinleri takılırsa başka bir değişiklik yapmadan 35- km hız yaparlar. Mesafe olarak hız , rampa ve taşıdığı yüke bağlı 40-70 km arası bir şarjla gider.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme