|
Elektrikli Peugeot e-308, 400 kilometre menzille 2023'te gelecek
-
-
oto sanayicilerinin en sevdiği markalardan
-
Türkiyenin elektriği normalde hanelere yetmiyor. Bu işin içinden nasıl çıkacak bilmiyorum.
Benzin fiyatına yakın olur elektrik fiyatıda
Elektrikli kaykay scooterlar ortalama 10tl ye şarj oluyor. Scooter bile lüks😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 17 Ocak 2022; 17:0:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
400 km'lik menzil en ideal şartlardaki menzildir. soğuk havada, yüksek hızla, inişli çıkışlı yollarda bir kullanın bakalım. o menzil nasıl bir anda 200 km'ye düşüyor.
-
Elektrikli modellerden sonra aç kalacak çoğu. O zaman sevmedikleri marka olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
elektrikli bir araç aldık farzedelim.
yazlık örende, gebzeden;
feribot ile 330 km.
haraç verip köprüden geçersem 330 km.
körfezi dolansam 440 km.
yani bu menzille seve seve ya ido ya haraç çetesi.
-
elektrikli araçlarda da menzil, yarış konusu olacak gibi
-
Şu soğuklarda o menzili tuttursun da görelim bakalım…
Elektirikli arabalarda Gaza yüklendi mi (120km üstü) şarjı su gibi içmeye başlıyor. Şu anki teknolojiye göre bence 2,3 vitesli olmaları enerji tasarrufu konusunda çok faydalı olacağını düşünüyorum
-
Pejonun normal elektriği zaten sıkıntılı, sola sinyal verince geri vites lambası yakıyor.
Pejo daha bunu halletmeden elektrikli araba mı yapacakmış. Seyir halindeyken direksiyon kitleyen pejoya bak sen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Körfezi dolanırken yarı yolda mola verip bir tuvaletini yap, çayını çorbanı iç araç şarjı %20 den %80e 30 dakikada şarj etmiş olacaksın. Hem dinlenmiş olacaksın hem yanındakilerin sağlığını riske atmayacaksın hem de menzilin hayli hayli yetmiş olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O sarj normalde 320,330 sogukta 250,260Km ye duser.
-
Bu yüzden elektrikli araçlardan çok hybritlere yönenilmesi gerek diyorum bazı elektrik sevdalarından linç yiyorum sonra. Bu kış vakti 1200 km gidiş 1200 km dönüş olmak üzere 2400 km yol gideceğim. Elektrikli olsa sürekli şarjla uğraşıp dururdum. Menzil ve şarj sürelerinde yeni teknolojiler geliştirilemezse özellikle uzun yol yapanlar için bir espirisi yoktur elektiriklinin. Uzun yolda benzinli araçlar zaten az yakıyor eskiye göre. Şehir içinde de hybrit kullanılırsa yakıt olayı da çözülmüş olur. Hybritler çok daha mantıklı.
-
Ahahah aynısı başıma 307 ile geldi otobanda araç stop etti direksiyon kitledi neyse hemen sattım arabayı şimdi 508 aldım :)) Adrenalin lazım bünyeye Peugeot bunu sağlıyor.:))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elektrik karşıtları toplanmış yine, sizi gidi fossilciler sizi
-
yola yeni çıkmışım, batarya da dolu, daha 50 km olmuş neyin molasını vereceğim?
300 km menzilin nesini savunuyorsunuz anlayamadım?
hibrit varken tam elektrikli biraz beklesin bizim ülkede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 18 Ocak 2022; 13:51:34 > -
Elektrik tesisatı sorunu yaşamadan 400 km menzili sağ salim tamamlarsa helal olsun derim
Elektrik fiyatları da manidar..
-
Aynen karşim 2023
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bataryan doluyken 50 km de neden mola veresiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu yüzden elektrikli araçlardan çok hybritlere yönenilmesi gerek diyorum bazı elektrik sevdalarından linç yiyorum sonra. Bu kış vakti 1200 km gidiş 1200 km dönüş olmak üzere 2400 km yol gideceğim. Elektrikli olsa sürekli şarjla uğraşıp dururdum. Menzil ve şarj sürelerinde yeni teknolojiler geliştirilemezse özellikle uzun yol yapanlar için bir espirisi yoktur elektiriklinin. Uzun yolda benzinli araçlar zaten az yakıyor eskiye göre. Şehir içinde de hybrit kullanılırsa yakıt olayı da çözülmüş olur. Hybritler çok daha mantıklı. |
Şu soğuklarda o menzili tuttursun da görelim bakalım…
|
Benzer içerikler
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- netflix şifre paylaşımı
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- instagram görüldü kapatma
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X