Şimdi Ara

Elektro Gitar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Enthris

quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

Arkadaş kıytırık 10w’lık falan demiş ama çıkan ses hayvan gibi oluyor zaten. Zaten sen bunu kapalı mekanda (evin, yurt odan...)da çalacağın için 10w herrr türlüü yeter sana merak etme. Ben line6 spider IV 10w kullanıyorum 2.el aldım hem de. Tertemiz gayet de kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Ben de başlangıçlardayım şu anda ama 10w her türlü yeter sana. Zaten iyice çalmaya başladıktan sonra prosesör bakmaya başlayacaksın merak etme. Masrafın o zaman artıcak senin

bu yoruma bakıp amfi alırsanız çok üzülürsünüz benden demesi arkadaş gitar amfisini sadece ses yükselten bi alet sanıyor galiba amfin ne kadar kaliteli olursa alacagın tonla o kadar iyi olur olay sadece ses seviyesi değil

Konu sahibi arkadaş “Daha yeni başlayacağım” diyor. Böyle bir kişiye neden ileri seviye prosesör+amfi+pedal+gitar önereyim? Bana bu kafayı açıkla eyvallah der çekilirim?
    Ki sen “10w’lık” yazdığın için ben de watt hesabından dolayı tepkimi gösterdim. 50w aldırıp sokak gösterisi/küçük çaplı konser verdirtmekse niyetin sorun yok :) watt arttıkça ses yüksekliği+fiyatı artıyor kardeş. 10w ile evdekileri rahatsız edersin. 50w ile bütün binayı. Yazdıklarımda hatalıysam eyvallah ama hatamın olduğunu pek zannetmiyorum

bilmiyorum sertmi yazdım ama öyleyse kusura bakma ben sadece kendi yaşadığımdan dolayı bunu yazdım ben bi hata edip yeni başladığım için aldım ucuz bir amfi.. sadece 1 ay sürdü amfinin ne kadar çöp oldugunu anlamam o yüzden ben bir kişi gitara yeni başlayacak olsa bile en azından orta ayarda bir amfi almasını öneririm

Ben de sert çıkıştıysam kusura bakma. Ama işte sen de diyorsun “ucuz bi amfi”.. biraz araştırma yaparsan line6(spider IV),orange,roland(micro cube) gibi markaların modellerinin f/p açısından yeni başlayanları tatmin edeceğini görürsün(2. el temiz kullanılmışsa da öneririm) En başta dediğim gibi watt eşittir çıkarabileceği maximum ses seviyesi.

Konu sahibine not: aga 600₺ bütçenle 2. el temiz kullanılmış gitar+amfi yapabilirsin sanırım. Bakın sen sahibindende falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shavo

Evde çalmayı düşünüyorum komşuları rahatsız etmemeli gitar sesi. anladığım kadarıyla da 10w yeter dediğiniz gibi

enstüman marketleri de gerekli bilgiyi vericeklerdir. Biraz da istekle amfi denemesi yapabilir sanırım adam sana. En azından çıkardığı ses miktarını görmek seni tatmin eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.