Şimdi Ara

elektro gitar hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorum war ilk defa elektro gitara başlayacağım. Daha önce cort x6 almaya karar vermiştim ama bi arkadasım dediki başlangıç için dandik bi gitar al dedi. Zaten ilk aldığın gitar her şekilde değişçekmiş siz ne dersiniz dandik 2. el bi gitar mı almalıyım? Başlangıç da olsa güzel bi gitar mı almalıyım???

• x6yı boşver yeniysen x2 filan al alış sonra başkasına geçersin
  • Ne biçim zihniyet bu ya Gerçekten çalmak istiyorsan sakın dinleme arkadaşını

Paran varsa iyi gitar, yoksa ucuz gitar alırsın. "Başlangıç Gitarı" lafı çok saçma geliyor bana. Ucuz gitarlar bütçesi daha az olanlar içindir. Gitarın ne kadar iyi olursa o kadar heveslendirir seni, tonlar iyi çıktıkça moral gelir. Ben x2 sahibiyim tonlarından memnunum ama tellerin yüksekliği rahatsız ediyor ve sustain i düşük bu yüzden önermiyorum. Ayrıca bütçen ne kadar?
  • Arkadaşını dinleme.
  • arkadaşlarında dedği doğru başlangıç gitarı diye bişey yok ucu ve pahalı gitar var ucuzda alırsın ama o aldığın bildiğin suntaya tel bağla aynısı ama bütçeyi biraz zorlayıp orta seviyele başlarsan hem rahat edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticican

Arkadaslar

Bir sorum war ilk defa elektro gitara başlayacağım. Daha önce cort x6 almaya karar vermiştim ama bi arkadasım dediki başlangıç için dandik bi gitar al dedi. Zaten ilk aldığın gitar her şekilde değişçekmiş siz ne dersiniz dandik 2. el bi gitar mı almalıyım? Başlangıç da olsa güzel bi gitar mı almalıyım???

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum hele hele piyasadaki strat kopyalarına sakın bulaşma.Benim de önerim en azından orta seviye gitar alman bu sana ileride yardımcı olacaktır ama yok bütçem fazla değil çokta elde tutmayacağım diyorsan en azından 2.el sağlam gitarlara bakmanı öneririm
  • Ucuz gitar, müzikten soğutur insanı. Sen bütçeni bize yaz birşeyler önerelim. Bu arada ilk gitarı değiştirmek zorunda değilsin isteğini karşıladıktan sonra torunlarına bile bırakabilirsin.
  • bütçem 400 lira kadar buna amfi de almam gerekebilir yada uygun olucaksa pc ile çalarım bir süre.
  • Yamaha pacifica , İbanez Gsa 60 - cort x6 bunlara bakabilirsin sıfır alıcaksan,forumdaki arkadaşlarında fikirlerini al derim..

2. el alıcaksan ibanez 370dx de alabilirsin
  • Washburn WM 10 V B
    http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=4219&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 14 Nisan 2010; 17:19:40 >
  • Senin kadar bütçe olsaydı bende x6 dan başlıcaktım maalesef yoktu x2 çalıyorum yani bütçe varsa daha iyisini al kötü ile başlayayım deme
  • öncelikle piyasadaki acepro manuel raymond pm gibi çakma çin mallarından kesinlikle uzak durmalısın. 400 lira bütçe ile 2.el çok iyi gitar alabilirsin. dilersen kendi gitarlarımdan birini vereyim sana bir göz at istersenhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38585582 ( kendi ilanımızada reklam yapalım bari diliyorumki gitara yeni başlayanlardan birine özellikle bu forumdan birisine gitsin gitarlar Yoksa gittigidiyora açarım ilanı aynı gün o fiyattan gider buna eminim ) öncelikli yapman gerekenleri yukarıda belirttim. daha sonra sana zahmet arkadaşını bir güzel döv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gojira -- 14 Nisan 2010; 3:26:54 >

• @QuasH, rg370dx fiyatı iyiymiş... bu gitarı 2 sene önce almayı düşünüyordum o zaman 600 TL civarıydı fiyatı hakkını veremem diye almadım şimdiki fiyatı 750 TL civarı. 350TL iyi fiyat gerçekten...

arkadaşa ise 2 sene x6 kullanmış biri olarak tavsiye etmem o gitarı, en dandik floydroselardan var, gövdesi, sapı desen bildigin sunta, klavyesi ağaç tozu öyleki normal hali bile tozluymuş gibi duruyor yani. Washburn falan var o fiyatlara bende denemedim ama onlara bi bak derim anlayan birini bulabilirsen.
  • Cort X6 yeterince dandik..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.