Şimdi Ara

Elektro gitar nasıl öğrenebilirim ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
10.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicki_Olmayan_Adam

normali 306 tl, 0 ise niye yaklaşık 120 tl ucuz satıyorsunuz ?

2.elde ondan. istersen 250 liraya satabilirim
  • Bass gitara başla, bir grupta bateristin yanında aranan ikinci üyedir bassçı
  • Slash' den ders almanı öneririm. Telefonu var bende. Düşünürsen pm at..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Slash' den ders almanı öneririm. Telefonu var bende. Düşünürsen pm at..

ilgin için saol ama istanbul da değilim ve kursa gidebileceğimi sanmıyorum amatörce evde çalışıp geliştireceğim
  • Slash önermem kesinlikle uzak dur Adamdan haftada 1 saat ders alıyordum bi sigara içmeye çıkıyordu 20 dakika ortada yok uzak dur ondan paran boşa gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Slash önermem kesinlikle uzak dur Adamdan haftada 1 saat ders alıyordum bi sigara içmeye çıkıyordu 20 dakika ortada yok uzak dur ondan paran boşa gider

+1
    bende dave ve angusun numaraları var istersen yardımcı olurum
  • Sen bana ne tür müzik istediğini söylersen yardımcı olabilirim

Edit : Metal ve jazz söyleme. Metali sevmiyorum jazzı da çalmıyorum. Ve şu 90lardan sonraki grupları fazla bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slashs Snakepit -- 15 Nisan 2011; 23:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slashs Snakepit

Sen bana ne tür müzik istediğini söylersen yardımcı olabilirim

Edit : Metal ve jazz söyleme. Metali sevmiyorum jazzı da çalmıyorum. Ve şu 90lardan sonraki grupları fazla bilmiyorum

rock , metal ve jazz pek sevmem
  • ne seviyorsun peki?
  • özellikle sevdiğim sanatçı ya da grup yok ayırmadan her türlü dinlerim yani ne varsa
  • Kurs öyle pek işe yarayan bir şey değildir zaten. Sana temellerini öğretirler, onun üstüne iş tamamen sana kalır. Belki işin teori kısmında biraz yardımları dokunabilir. Ama genelde kurslarda pek iplemezler hep aynı şeyler öğretilir.

Ben 1 sene kursa gitmiştim öğrendiğim şey en fazla akorlar ritm, az bir şey de melodi çalabilmekti.

Ondan 3-4 yıl sonra elektro aldım, internetten öğrendim. Şu an çok iyi çalmıyorum tabi ama üstüne fazla düşmedim. Ama ortalamanın üstünde çalıyorum. Yani kendi başına öğrenebilirsin, hatta çok üstüne düşersen kendi başına öğrenip süper çalabilirsin.
    Gitar konusunda bütçene bağlı ben 250 liraya Cort g200 bir de kötü bi amfi aldım.
    Gitar kötü, klavyesi hiç rahat değil, ama beni idare ediyo. Mutluyum tonu güzel falan.
  • mesaj attım
  • @TehlikeliPanda
    yardımın için teşekkürler :)
  • kardeşim 5 dk da bir up yapmasana 30dk hadi 20 dk da bir yap.Konuyu bene takip edeceğim bende bu yaz başlamak istiyorum fakat uppup uppudu yazılarından okuyamıyorum adam gibi.

ayrıca arkadaşlar bende şu tür müziklerle ilgileniyorum bana da bir öneriniz olabilir mi ? klasik gitarım var fakat ben elektro istiyorum.gitarla ilgili hiçbir tecrübem yok bu yaz başlayacağım elektro kursuna gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 16 Nisan 2011; 19:36:47 >

• mygitar ya da gitardersivideo forumlarını araştırın bu başlığı dakka başı uplamayın bonbalarım başlığınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 16 Nisan 2011; 20:17:03 >
  • quote:

quote:

ilgin için saol ama istanbul da değilim ve kursa gidebileceğimi sanmıyorum amatörce evde çalışıp geliştireceğim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

quote:

quote:

komik bişeymi var ?

ss aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

quote:

quote:

• elektro bass arasındaki farklar nedir?
  • FAIL.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.