Şimdi Ara

Elektro gitara başlayacak bu gence tavsiyeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlarım abilerim ablalarım(yok ama sanırım) elektro gitara başlama kararı aldım ve 400 bilemedin 500 civarı bir bütçe ayırdım daha fazla vermek istemiyorum başlangıçta 2 tane 5+1 ses sistemim var ancak ses kartım yok gitar ve eğer gerekse amfi önerebilir misiniz yoksa ses sistemi ile çalınır mi birde 2. El almayı planlıyorum çünkü sıfır aldıktan sonra çok değer kaybediyor ve hevesimin geçmesinden korkuyorum daha çok clean tonlar arada rock çalmayı düşünüyorum 11. Sınıfım derslerim biraz yoğun engel olur mu sizce? Ve yaşadığım yerde sadece bir kurs var kursa gitmeden kitapla veya netten olur mu aklımda gitar olarak Ibanez grg170dx var arkadaş tavsiyesi şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. el almayı düşündüğün için mutlaka şu gitarı bul diyemem. Piyasada bütçene uygun hangi gitar varsa videolardan falan iyice araştır derim. Hatta almadan önce imkanın olursa gidip denemekte fayda var. Guitar rig gibi programlarla harici ses kartı kullanmadan çalan arkadaşlarım vardı fakat o konuda pek bilgim yok. Zaman ayıramıcaksan öğrenme aşaması uzun sürebilir. Günlük en azından yarım saat kadar pratik yapmaya ve yeni bilgi edinmeye vakit ayırman lazım. Gitar kursu gerekli mi dersen ben internetten video izleyerek çoğu şeyi öğrenebileceğini düşünüyorum.
  • Boşver gitarı. Piano çal bateri çal. Her yer gitarist kaynıyor. Grup kurarken aranan adam ol, bateri çal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Bilinmeyen

Boşver gitarı. Piano çal bateri çal. Her yer gitarist kaynıyor. Grup kurarken aranan adam ol, bateri çal

Veya bas gitar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.