Şimdi Ara

Elit neden Slimden pahalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar.. ben erkek arkadaşıma hediye alacağım cuma gününden beri Xbox araştırıyorum, xbox 360 s 250 gb elite 475 tl ye buldum nasıl sizce? ikinci el fakat bir kere açılmış ve elektroworld faturalı..bunun haricinde iki sorum var:
    1) 360 slimler son model olmasına rağmen neden 360 eliteler çok farkla daha pahalı?
    2) slimlere jtag yapılır mı sizce yakında? çünkü bildiğim kadarıyla slimlerde oyunu yükleyerek oynayamıyoruz illa orj oyun dvd si olması gerekiyor :/

cevaplarınız benim için çok önemli, şimdiden çok teşekkürler :)

• 1 kere açılmışta olsa bence sıfır al için rahat olsun.
    1.si slimlere fw daha çıkmadığı için elite modeller daha çok satılıyor bu yüzden fiyatlar arttı.Fw çıktığında eliteler normalleşir slim artar.
    2.si slime jtag imkansız diyorlar.Orj.oyun gerekmiyor illa korsan oyun diye bir şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

1 kere açılmışta olsa bence sıfır al için rahat olsun.
    1.si slimlere fw daha çıkmadığı için elite modeller daha çok satılıyor bu yüzden fiyatlar arttı.Fw çıktığında eliteler normalleşir slim artar.
    2.si slime jtag imkansız diyorlar.Orj.oyun gerekmiyor illa korsan oyun diye bir şey var
    teşekkür ederim:) bende sıfır almak isterdim ama öğrenciyim bütçemi çok zorladım ancak bunu alabileceğim gibi gözüküyor :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüsmen41

teşekkür ederim:) bende sıfır almak isterdim ama öğrenciyim bütçemi çok zorladım ancak bunu alabileceğim gibi gözüküyor :s

Alıntıları Göster
    slimlere FW de yok diye bilyorum ben. o yuzden backup oynayacaksan Elite almalısın (veya arcade marcade)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

slimlere FW de yok diye bilyorum ben. o yuzden backup oynayacaksan Elite almalısın (veya arcade marcade)

Alıntıları Göster
    yok ben internetten bir kaç yere baktım slime fw atan yerler varmış ama zaten fw attıracağını sanmıyorum erkek arkadaşımın.. teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Alıntıları Göster
    hocam bence arcade de alabilirsin daha ucuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunalir -- 21 Mart 2011; 22:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

hocam bence arcade de alabilirsin daha ucuzdur

Alıntıları Göster
    bu arada @profxxx ps3 ün kırılması da imkansız diyorlardı yeni çıktığında, umalım slimlere jtag içinde aynısı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    uber daha mı pahalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu arada @profxxx ps3 ün kırılması da imkansız diyorlardı yeni çıktığında, umalım slimlere jtag içinde aynısı olsun

Alıntıları Göster
    arcade de düşündüm ama bir kaç yerden okuduklarıma göre slim de 3K sorunu için tasarımı değiştirmişler,valhalla board koymuşlar vb. o yuzden sanki slim daha uzun ömürlü olur gibi geldi bana :s ?

• quote:

arcade de düşündüm ama bir kaç yerden okuduklarıma göre slim de 3K sorunu için tasarımı değiştirmişler,valhalla board koymuşlar vb. o yuzden sanki slim daha uzun ömürlü olur gibi geldi bana :s ?

sıfır bir slim al kafan rahat olsun
  • quote:

umarım olur ama en yakın xbox 2 yıl sonra olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

umarım olur ama en yakın xbox 2 yıl sonra olur

Alıntıları Göster
    Bu saatten sonra Slim konsoldan şaşma derim ötekilerin üretimi durdu Slim'e de yakında fw çıkacak zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Bu saatten sonra Slim konsoldan şaşma derim ötekilerin üretimi durdu Slim'e de yakında fw çıkacak zaten.

Alıntıları Göster
    hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) slime karar verdim ama ancak ikinci el alabileceğim:/ artık şansıma iyi çıkar inşallah :)
  • quote:

Jtag ile fwyi karıştırma. Fw yakında çıkacaktır ama bu saatten sonra slimlerde jtag olması imkansız gibi birşey...
  • quote:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) slime karar verdim ama ancak ikinci el alabileceğim:/ artık şansıma iyi çıkar inşallah :)

Arkadaşım slim 4gb al fiyatı öğrenci için çok uygun bende öğrenciyim sıfır slim 4gb aldım 400liraya(forumdan), fwye gerek yok slimler için nedenini pmlicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafatas

quote:

Arkadaşım slim 4gb al fiyatı öğrenci için çok uygun bende öğrenciyim sıfır slim 4gb aldım 400liraya(forumdan), fwye gerek yok slimler için nedenini pmlicem

bunun nedenini bana da pm atarsanız merak ettim

• quote:

quote:

Ben de merak ettim şimdi pmleyebilirmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

quote:

quote:

Ben de merak ettim şimdi pmleyebilirmisin ?

Alıntıları Göster
    zaten korsan oynayacaksanız elite almayın, ben aldım şimdi 3k sorunuyla başedemiyorum garanti de yok zaten sıkıntı oluyor böyle.

4gb slim çok iyi karar olmuş bence de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brumack

zaten korsan oynayacaksanız elite almayın, ben aldım şimdi 3k sorunuyla başedemiyorum garanti de yok zaten sıkıntı oluyor böyle.

Jasper board lı değil herhalde makinanız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Xbox fan boy mode açmaya gerek yok.
    Jasper olsaydı vermezdi zaten.Voltajdır o voltaj jaspersa.
    Xbox fan boy mode kapatmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Xbox fan boy mode açmaya gerek yok.
    Jasper olsaydı vermezdi zaten.Voltajdır o voltaj jaspersa.
    Xbox fan boy mode kapatmaya gerek yok.

Alıntıları Göster
    yanlız bişey dikkatimi çekdi arkadaşın nick hüsmen erkek arkadaşıma alcam diyo ama bence bi bayana göre fazla şey biliyo ne oluyo lan forumu eşcinsellermi basdı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.