Şimdi Ara

elite 3k verdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun...direk tamire gönder xbox'sız zaman geçmiyor bi türlü...
  • geçmiş olsun
  • yakin zamanda duzelir umarim..
  • Geçmiş olsun birader
  • quote:

Orjinalden alıntı: decxal

geçmiş olsun

ağlamak yokk gülmek var yarınlarda yarınlarda 3ksız xbox'lar var...(Ali rıza eliteboğa)
  • Board Zephyr, Atik ya da Özkan elektronik'e götür 100 liraya tamir ederler.
  • gecmiş olsun arkadasım atik yada özkana gönder yine aramıza katıl
  • iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar. kendim uğraşmam heralde tamire gönderirim, artık ne kadar giderse. bana ilginç gelen ise daha önce en ufak bi belirti göstermeden gitmesi. donma fln bir kere bile olmadı. ups e de bağlıydı. aleti açıp ilk defa top spin 3 ü koydum 1 dakika sonra dondu, resetleyince malum son. zamanında military box fln almamak için baya bi bakınmıştım, ama kaçış yok heralde.
  • Cihazın falcon olduğuna emin misin ya şimdi kıllandım , Falcon ELİTE lerde 3K riski yok diye biliyordum :(
  • geçmiş olsun arkadaşım
  • geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

Cihazın falcon olduğuna emin misin ya şimdi kıllandım , Falcon ELİTE lerde 3K riski yok diye biliyordum :(

cihaz falcon değil zaten zephyr (yada ben öyle anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

Cihazın falcon olduğuna emin misin ya şimdi kıllandım , Falcon ELİTE lerde 3K riski yok diye biliyordum :(

temmuz 2007 uretimliyse falcon degildir, ekim 2007 de cıktı falconlar.

yalnız falconlarda 3k riski yok diye bir yanılgıya da kapılma. gerek yabancı forumlarda gerek burda bayagı bir ornegi var 3kli falconların.
    elite ya da arcade olamalri da bir sey degiştirmiyor.
  • kardeş geçmiş olsun 3k
  • Geçmiş olsun dostum. Benimkide geçen gün verdi ama elit değil military pack. 3k vermesi 3 gün sürdü. 1. gün 20dk kadar oynadıktan sonra dondu kaldı makina dik duruyordu kabloları söktüm yatık vaziyete getirdim çalıştı o gün oynadım. 2. gün yüne dondu kapatıp açtım sonra 3k verdi bende kapattım kablolaro söktüm, bu sefer dik konuma getirdim yine çalıştı o günde oynadım. 3. günse ne yaptıysam yapayım hiç açılmadı direkt 3k. Bende havlu yöntemimi yapsam yoksa atiğe tamiremi göndersem karar veremedim.
  • 3k problemini bu nesilde aşamayacak gibi ms,umarım bundan sonraki nesilde,bu 3k olayından ders alarak yeni bir konsol çıkarır.
  • 3k nın çözümü tabikide var.yeni çıkacak olan jasper larla birlikte gpu 65 nm olacak.çıkacak güncelleme ile birliktede oyunlar hdd a atılınca dvd romun yaydığı sıcaklık giderilmiş olacak.
    onun dışında gpm ve cpu nun 45 nm olacağı valhalla ile ki oda sonbahar 2009 da çıkacakmış.3k tamamen bitirilecektir.falconlar tabikide 3k nın tamamen önüne geçmemiştir.sonuç olarak falconlarda gpu hala 90 nm.
    jasperları beklemedeyiz... :)
  • Öncelikle geçmiş olsun....
    Malesef sanılanın aksine falcon boardlarda da bu sorunla karşılaşıyor tabii oran olarak az
    hem 3k tamiri hemde bu tür kötü süprizlerle karşılaşmamak için sogutma modu çalışmalarımıza bir göz atmanızı öneririm
    http://forum.donanimhaber.com/m_26200194/tm.htm
  • Sırf bu konu için imzama bakın diyorum,

Görecekleriniz sizi çok sevindirecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanboychaos -- 22 Eylül 2008; 11:02:40 >
  • Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.