Şimdi Ara

Elite gördüm !!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdşlar babelde bandit archer robbenlerde kasarken (39 lvl ) orada giant general champon gibi yazan ELİTE die bişi yazıodu ve bana 300 vuran canavar ELİTE yazanı 900 vurdu işin kötüüs intim Allahtan ölmedim.

ELİTE'nin ne olduğunu bilen duyan gören varmı ne oluyor o canavar.

• 40 level unique uruchi var onun artıklarından birisi ( yani uruxhi spwam oldugunda cani bell bir yere geldimi elite , champion , giant , general çıkartabiliyor )
  • çok heyecan yapmışsın rahat ol sakinleş bişey keşfetmedin onlar zaten oluor
  • way canına
  • ss yokmu yav merak ettim şimdi
  • Urichi Cıkmış büyük Bi ihtimal
    Allahtan Uruyu Görmedin Yoksa Yıkardın Forumu
  • Elite gören masum köylü... , koçum benim
  • lordu ilk görüdüğüm zaman aklıma geldi güm güm........ güm güm ............ güm güm.............

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

lordu ilk görüdüğüm zaman aklıma geldi güm güm........ güm güm ............ güm güm.............

Evet , oyuna yeni başlamıstım 2006 sonbaharı 29 lv blade charımla ilk tg bekleyişim ilk Tg gordugumde sadece monitore baka kaldım sonrasında vurmaya basladım %10 kadar Hp kalmıstı son olarak elitler cıkınca artık dedım buraya kadar mausu ve klavyeyi bıraktım nefes almaya basladım ( Tg vurdugumdan beri nefesımı tuttmusum ) sonrasında tabbiki öldüm ama ben kesmiştim ^^ .Yarkanda o kadar kasmadım kendımı cunku o kadar vıdeo resım yazı gordum kı artık kesmıs kadar olmustum kı zaten kestıgım zamanda bısı farketmemıstı

Konuya donucek olursak o kadar heyecan bence normal ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

Urichi Cıkmış büyük Bi ihtimal

• quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON_61

Arkdşlar babelde bandit archer robbenlerde kasarken (39 lvl ) orada giant general champon gibi yazan ELİTE die bişi yazıodu ve bana 300 vuran canavar ELİTE yazanı 900 vurdu işin kötüüs intim Allahtan ölmedim.

ELİTE'nin ne olduğunu bilen duyan gören varmı ne oluyor o canavar.

yanlış yazmışsın Bandit Archer deil
    Black Robber Archer olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

Urichi Cıkmış büyük Bi ihtimal

• quote:

Orjinalden alıntı: sano

Elite gören masum köylü... , koçum benim

Kimse tam bir cvp vermemiş Elite Uniq kesilirken Uniq'i korumak amacı ile çıkan moblardır Uruchi kesilmiş ordan kalmış sana denk glmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ||Slayer||

quote:

Kimse tam bir cvp vermemiş Elite Uniq kesilirken Uniq'i korumak amacı ile çıkan moblardır Uruchi kesilmiş ordan kalmış sana denk glmiş

@||Slayer||
    emreovic5 in Yazdıgını Okudunmu?

• aferin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

quote:

Orjinalden alıntı: ||Slayer||

quote:

@||Slayer||
    emreovic5 in Yazdıgını Okudunmu?

Gördüm nie sordun ?

• elite gören bahtsız bedevi
  • elite unique çıkıknca çıkar.uniquenin yardımcılarıdır.normal hayvanlardan daha güçlülerdir
  • Eliteler hakkında normallerin zerklisi gibi bi efsane dolaşir.Zira Hp leri normalllerle ayni oldugundan doğru kabul edilebilir.
  • alışırsın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.