Arkdşlar babelde bandit archer robbenlerde kasarken (39 lvl ) orada giant general champon gibi yazan ELİTE die bişi yazıodu ve bana 300 vuran canavar ELİTE yazanı 900 vurdu işin kötüüs intim Allahtan ölmedim.
ELİTE'nin ne olduğunu bilen duyan gören varmı ne oluyor o canavar.
40 level unique uruchi var onun artıklarından birisi ( yani uruxhi spwam oldugunda cani bell bir yere geldimi elite , champion , giant , general çıkartabiliyor )
çok heyecan yapmışsın rahat ol sakinleş bişey keşfetmedin onlar zaten oluor
way canına
ss yokmu yav merak ettim şimdi
Urichi Cıkmış büyük Bi ihtimal Allahtan Uruyu Görmedin Yoksa Yıkardın Forumu
Elite gören masum köylü... , koçum benim
lordu ilk görüdüğüm zaman aklıma geldi güm güm........ güm güm ............ güm güm.............
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
lordu ilk görüdüğüm zaman aklıma geldi güm güm........ güm güm ............ güm güm.............
Evet , oyuna yeni başlamıstım 2006 sonbaharı 29 lv blade charımla ilk tg bekleyişim ilk Tg gordugumde sadece monitore baka kaldım sonrasında vurmaya basladım %10 kadar Hp kalmıstı son olarak elitler cıkınca artık dedım buraya kadar mausu ve klavyeyi bıraktım nefes almaya basladım ( Tg vurdugumdan beri nefesımı tuttmusum ) sonrasında tabbiki öldüm ama ben kesmiştim ^^ .Yarkanda o kadar kasmadım kendımı cunku o kadar vıdeo resım yazı gordum kı artık kesmıs kadar olmustum kı zaten kestıgım zamanda bısı farketmemıstı
Konuya donucek olursak o kadar heyecan bence normal ^^
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
quote:
Orjinalden alıntı: DRAGON_61
Arkdşlar babelde bandit archer robbenlerde kasarken (39 lvl ) orada giant general champon gibi yazan ELİTE die bişi yazıodu ve bana 300 vuran canavar ELİTE yazanı 900 vurdu işin kötüüs intim Allahtan ölmedim.
ELİTE'nin ne olduğunu bilen duyan gören varmı ne oluyor o canavar.
yanlış yazmışsın Bandit Archer deil Black Robber Archer olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
quote:
Orjinalden alıntı: sano
Kimse tam bir cvp vermemiş Elite Uniq kesilirken Uniq'i korumak amacı ile çıkan moblardır Uruchi kesilmiş ordan kalmış sana denk glmiş
quote:
Orjinalden alıntı: ||Slayer||
quote:
Kimse tam bir cvp vermemiş Elite Uniq kesilirken Uniq'i korumak amacı ile çıkan moblardır Uruchi kesilmiş ordan kalmış sana denk glmiş
@||Slayer|| emreovic5 in Yazdıgını Okudunmu?
aferin
quote:
Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_
quote:
Orjinalden alıntı: ||Slayer||
quote:
@||Slayer|| emreovic5 in Yazdıgını Okudunmu?
Gördüm nie sordun ?
elite gören bahtsız bedevi
elite unique çıkıknca çıkar.uniquenin yardımcılarıdır.normal hayvanlardan daha güçlülerdir
Eliteler hakkında normallerin zerklisi gibi bi efsane dolaşir.Zira Hp leri normalllerle ayni oldugundan doğru kabul edilebilir.