evet ya bu renk hiç olmamış... bu arada çok ilginç siyah renk bzaı telefonları kökten değiştiriyor bu nasıl birşeydir...
Orijinalden alıntı: Mrtber
ewt grisi çok kötü siyahı ise süper
Alıntıları Göster
telefonun ekranı çok süper görünüyo.
bu rengide süper ama siyah rengi çok karizma
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
telefonun ekranı çok süper görünüyo.
bu rengide süper ama siyah rengi çok karizma
Alıntıları Göster
k700 ü sattıktan sonra bi k700 parası daha verirsin herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: isa6n
k700 ü sattıktan sonra bi k700 parası daha verirsin herhalde.
Alıntıları Göster
cok güzel bi tel yaww 2.0 mp ama nokia nın kalitesini yakalayamz
quote:
Orijinalden alıntı: Gti
cok güzel bi tel yaww 2.0 mp ama nokia nın kalitesini yakalayamz
Alıntıları Göster
Bence hiç güzel değil Sony Ericsson şöyle adını duyuracak tek telefon yeni çıakaracağı hani 3 MGP kamerası olan telefon o dur...
quote:
Orijinalden alıntı: W_O_R_S_T
Bence hiç güzel değil Sony Ericsson şöyle adını duyuracak tek telefon yeni çıakaracağı hani 3 MGP kamerası olan telefon o dur...
Alıntıları Göster
Valla gerçekten iç açıyor. ama siyahı daha güzel gibi .. 2MP cam ve 2GB MStickDUO olayı baştan bitiriyor zaten olayı..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F
Valla gerçekten iç açıyor. ama siyahı daha güzel gibi .. 2MP cam ve 2GB MStickDUO olayı baştan bitiriyor zaten olayı..
Alıntıları Göster
cok sekil tel tabiki siyahi daha guzel ama buda cok sekil bence
quote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__
cok sekil tel tabiki siyahi daha guzel ama buda cok sekil bence
Alıntıları Göster
Bende siyah taraftariyim... k750'nin ne zaman gelecegi hakkinda bi fikri olan varmi (2005'in 2.ceyregi diye duymustum) ?
quote:
Orijinalden alıntı: fade
Bende siyah taraftariyim... k750'nin ne zaman gelecegi hakkinda bi fikri olan varmi (2005'in 2.ceyregi diye duymustum) ?
Alıntıları Göster
sizce ekran küçük deil mi ya ? yada bana öle geliyo mpx200 e bakıp sonra buna bakınca baya bi küçük kalıyo
quote:
Orijinalden alıntı: fade
Alıntıları Göster
haziran veya mayıs
quote:
Orjinalden alıntı: fade
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
haziran veya mayıs
quote:
Orjinalden alıntı: fade
Alıntıları Göster
Grisi arkadan MUHTEŞEM siyah ona göre her taraftan daha ağır duruyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Melik
Grisi arkadan MUHTEŞEM siyah ona göre her taraftan daha ağır duruyor...
Alıntıları Göster
Bencede siyahı daha güzel bunu pek sevmedim ama yinede telefon manyak olduğundan siyahını bulamazsam bunu alırım
quote:
Orijinalden alıntı: snowgod
Bencede siyahı daha güzel bunu pek sevmedim ama yinede telefon manyak olduğundan siyahını bulamazsam bunu alırım
Alıntıları Göster
bence de siyahı daha güzeldi. k750 nin çıkmasını bekleyen kişi sayısı günden güne artıyor. bunlardan biri de benim. umarım çok yüksek bir fiyatla piyasaya çıkmaz da aylarca beklemek zorunda kalmayız. k700 yanlış hatırlamıyorsam 900 milyonla piyasaya çıktı şu an 500 lerde. bakalım bunda neler olacak.hadi hayırlısı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme