|
Elon Musk, 65 km mesafeyi uçakla gidince eleştirildi: Çevreci söylemleri palavra mı?
-
-
Milyarderlerin kendi çıkarlarından önce başkalarının çıkarlarını gözettiğini sananların üstüne dökülmüş kaynar su. Ecofriendly vs. tamamen PR için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 9 Mayıs 2022; 20:07:24 >
-
Amerikalıların dediği gibi: Eco friendly my ass!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu devirde çevrecilik para yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam 20 dk kazansa normal insandan çok daha fazla çevreye yararlı iş yapar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çevre felan hikaye adamların derdi milyarder olmak
-
Daha öncede defalarca yazdım burada körü körüne bunları savunanlar oldu. İşte bunların gerçek yüzü bu uçuşta gizli.
Bazıları bunları iyilik meleği sanıyor ama bilmiyorlar ki asıl amaçları kirli ajandalarını uygulamaktan başka birşey değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haritadan baktım 54 dakika 78 km görünüyor, havaalanına gitme ve uçağa bindi indi süresini de 15’er dakikadan eklesen zaten aynı süreye denk geliyor.
15+15+9=39 dakika. Zaman tasarrufu falan yok ortada.
Süreleri de çok iyimser yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 9 Mayıs 2022; 21:40:37 >
Bu adamlar için 1 saniye bile dünyanın parası demek.Güldür güldür son bölümünde zengin karakterini oynayan kişi benim bir saniyem 200 tl demek.Mesela ben yerde 100 tl görsem zaman kaybetmemek için almam demişti.Bununki de o hesap işte
elon musk 51 yaşında. şurada yaşasa yaşasa 30 yıl daha yaşar. 30 yıl sonra dünya kirlenmiş, batmış, bitmiş umrunda mı?
-
Oradan da uçakla Austin, Texas'a geçtiğini de yazsaydınız.
-
sen de mi Elon ?
-
-
Ne çevrecisi yahu o füze denemelerinde 1 yıllık hava kirliliği var. Bir de uçak muçak kullanıyor, beyin çipi diyor.. Mars'a gidene kadar Dünyayı atmosferi batırır
-
Ciddi mi ciddi değil mi anlamadım
Adam zaten sahtekar coin muhabbetin de parayı yatırdı parayi katladı sonra ne dedi bitcoin çok elektrik harciyor çevreye zarar veriyor sen teknoloji şirketi sahibi olarak bunu önceden bilmiyormuydun sanki ?
Elektrikli araçlar petrol bitmese yaygınlaşacaktı sanki adamda para bol uçarda kaçar da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çevrecilik olayı Bitcoin'i düşürüp manipüle etmek için kullandığı bir söylemden ibaretti bence. Bitcoin madenciliğinin enerji tüketimi çevreye zarar veriyor diyip fiyatların düşmesine sebep olmuştu.
Sonra almak istediği fiyata düşünce Bitcoin üretiminin çoğu artık çevreci vs. diyip fiyatını tekrar pompalamıştı. Altında başka sebep aramaya gerek yok adam böyle para kazanıyor.
-
Resimlerle açıklamayı bile anlamadınız ise, ümitsiz durumdasınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Milyarderlerin kendi çıkarlarından önce başkalarının çıkarlarını gözettiğini sananların üstüne dökülmüş kaynar su. Ecofriendly vs. tamamen PR için.
|
bu devirde çevrecilik para yapıyor |
Adam 20 dk kazansa normal insandan çok daha fazla çevreye yararlı iş yapar.
|
Amerikalıların dediği gibi: Eco friendly my ass!
|
Daha öncede defalarca yazdım burada körü körüne bunları savunanlar oldu. İşte bunların gerçek yüzü bu uçuşta gizli.
Bazıları bunları iyilik meleği sanıyor ama bilmiyorlar ki asıl amaçları kirli ajandalarını uygulamaktan başka birşey değil. |
Benzer içerikler
- mırıldanarak şarkı bulma
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- internet tarayıcıları
- en iyi yapay zeka siteleri
- reddit video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X