Şimdi Ara

Elon Musk, Twitter'ı satın almak için 43 milyar dolar teklif etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elon Musk, Twitter'ı satın almak için 43 milyar dolar teklif etti

Elon Musk, Twitter'ı hisse başına 54,2 dolara satın almayı teklif etti. Bloomberg, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na sunulan belgelere atıfta bulunarak, anlaşmanın tamamlanması halinde şirketin tamamının yaklaşık 43 milyar dolar değerinde olacağını bildirdi.

Musk'ın teklifinden sonra Twitter hisseleri değer kazandı

Bu yazının yazıldığı sırada Twitter hissesi 45,85 dolar değerinde ve sosyal ağ ise 36,71 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahipti. Sosyal medya şirketinin hisseleri Musk'ın teklifinden bu yana %18 arttı.

Ayrıca Bkz.Elon Musk, Twitter yönetim kuruluna katılmama kararı aldı

Bloomberg'e göre Elon Musk'ın kişisel serveti şu anda 260 milyar dolar civarında. Nisan ayı başlarında Musk'ın Twitter'da %9,2 hisse satın aldığını ve ardından şirketin ona yönetim kurulu üyeliği teklif ettiğini hatırlatalım. Ancak Tesla ve SpaceX'in kurucusu bu teklifi reddetmeye karar vermişti.

Kaynak:https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-04-14/elon-musk-launches-43-billion-hostile-takeover-of-twitter

• Adam piyasaları yönlendirecek güce dünden bugüne gelmedi space x hele de Tesla ile trilyon dolarlık otomobil sektörünün yönünü istememelerine rağmen elektrikli ve otonom sürüş özellikli araçlara çevirdi.Paypal ı sattıktan sonra o parayla ölünceye kadar sefahat içinde yaşamak varken batık tesla ve milletin olmaz dediği dalga geçtiği uzay sektörüne parasını gömdü tüm riskleri göze alarak bugüne geldi.Sözün özü sevelim sevmeyelim adam 21.yy ın en büyük girişimcisi ve muhtemelen ilk trilyon dolar sahibi olacak 2030 larda

• Adam manipülasyonla servetine servet katıyor :)

• Bu adam başka bir seviye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çağımızın yeni altın mesleği: Manipülasyon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yakında facebook’u da alırsa tüm dünyaya algı yönetimi yapar bu adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Facebook Twitter'a benzemez. O iş zor. Meta (Facebook) yarın bir gün SpaceX e ortak olursa şaşırmam ama bak. Meta devasa bir kurum şuan.

• Bu şekilde yapılan manipülasyon ve haksızlıklara bir yaptırım olmadığı sürece daha çok görürüz, devamı gelir.

Artık yeni kazanç kapısı büyüklü küçüklü milleti silkelemek oldu.
  • Keh keh keh, koca dünya adamın oyun bahçesi, takılıyor öyle.

Hayal gücü ne kadarsa o kadar...

• Adam ününü sonuna kadar değerlendiriyor çok mantıklı

• Şu adam ne zaman tutuklanacak acep...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizmin bug'ını bulmuş adam, ver söylentiyi al parsayı.

• Ne güzel iş ağzını açarak bile para kazanıyor. Diğer ülkelerde bunu yaptığı için ceza alanlar var.

• Mcafee başına gelenlerin buna da gelmesi şaşırtmaz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nöyle deyip birde elindeki ½9 luk hisseyide bir satıyormuş yüksekten

• Yardır manipülatör adamım, seçimler yaklaşıyor, bidondan kurtulmamız lazım. Trump reyizzz koltuğunu geri almalı

• o zaman borsadan alım yapmak yerine twitter'dan hesap açmak lazım değerlenir. csgo gibi ilerde coin şeklinde 5 yıllık 10 yıllık üye diye rozetler çıkarır. o yüzden birden çok hesabı olanlar ilerde hesaplarını satarak para kazanabilirler.

• iyice hisseleri yükseltiyor başganım. tavanı görünce satıp çıkar ekmeğine bakar.

daha önce kriptocuları da böyle silkeledi, adamların beli kırıldı kendilerine gelemediler.

trump olsa kulağını çekerdi ama biden başkanın cesareti yetmez.

• Adam piyasaları yönlendirecek güce dünden bugüne gelmedi space x hele de Tesla ile trilyon dolarlık otomobil sektörünün yönünü istememelerine rağmen elektrikli ve otonom sürüş özellikli araçlara çevirdi.Paypal ı sattıktan sonra o parayla ölünceye kadar sefahat içinde yaşamak varken batık tesla ve milletin olmaz dediği dalga geçtiği uzay sektörüne parasını gömdü tüm riskleri göze alarak bugüne geldi.Sözün özü sevelim sevmeyelim adam 21.yy ın en büyük girişimcisi ve muhtemelen ilk trilyon dolar sahibi olacak 2030 larda

• MUsk kadar param olsa Türkiye de bir sürü sosyal sorumluluk projesine girerdim, 1 milyon doları bana ve aileme yeterdi. devasa yurtlar stadlar yerleşim alanları yapar ve bu devasa yaptıklarımı refah seviyesi düşük vatandaşlarımıza verirdim, sporla uğraşan bir çok gence en az birkaç memur maaşı bağlardım ki okumak onun yaşamından çıksın geçim gailesi olmasın ve bu vesile ile de spora kendisini adayabilsin, refah seviyesi düşük vatandaşlarımıza sadece gıda giyim ve temel elektronik ihtiyaçları için makul bir tutarda birer kart verirdim, eğer 250 milyar dolarlık servetim bunları sübvanse etmeye yetmezse e o zaman da çerez parası niteliğinde bu sosyal projeler için para da alabilirdim bunları yaptığım halktan... ah ulan ah.

• Musk onu bunu bırakta DOGE ne olacak :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.