Şimdi Ara

Elveda beyler ben pokemon bolumunu bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PokemonVortex güzele benziyordu ama sıktı bırakıyorum 3 ay da girmem gibi pokemon bolumune issallah ozmana kadar vortex güzel olur ara sıra ziyaret ederim konuyu herkeze elveda

• quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

PokemonVortex güzele benziyordu ama sıktı bırakıyorum 3 ay da girmem gibi pokemon bolumune issallah ozmana kadar vortex güzel olur ara sıra ziyaret ederim konuyu herkeze elveda

Güle güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 11 Haziran 2010; 13:07:46 >

• by by
  • çarını Kime vericeksin ? Fazlalık yaparsa ben alabilirim
  • kalsın güzel olursa charsız kalmim:D
  • Vortex kötü olsada gitmene gerek yok kal forumda sohbet-yorum yaparsın
    illa gidecem diyosan
  • İşte forum bu yüzden azalıyor.Bizim türk insanlarımız her girdiği foruma sadece oyun oynamak için giriyor.Ben ve 2-3 arkadaşım hep bu forumda kalıcıydık.İster pokemon company iflas etsin biz burada olacağız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk oyunu diye, herkesin girip o oyunu oynaması gerekmiyor. Bu oyun Türk oyunu diyerek insanlara duygu sömürüsü yapmanız çocukça. Madem çok güzel bir oyununuz var, bu evrensel olur. Sadece Türk değil, diğer tüm ülkelerden oyuncuları olur. Bence artık herkes kendi oyununa bakmalı. Forumda her başlığa girip Vortex'i kötüleyip, kendi oyununuzu övüp gruplaşma yapmamanızı temenni ediyorum. En akıllıcası da bu olur zaten. Saygılarımı sunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Türk oyunu diye, herkesin girip o oyunu oynaması gerekmiyor. Bu oyun Türk oyunu diyerek insanlara duygu sömürüsü yapmanız çocukça. Madem çok güzel bir oyununuz var, bu evrensel olur. Sadece Türk değil, diğer tüm ülkelerden oyuncuları olur. Bence artık herkes kendi oyununa bakmalı. Forumda her başlığa girip Vortex'i kötüleyip, kendi oyununuzu övüp gruplaşma yapmamanızı temenni ediyorum. En akıllıcası da bu olur zaten. Saygılarımı sunuyorum.

Her konuda katılıyorum kardeşim.
  • quote:

Türk oyunu diye, herkesin girip o oyunu oynaması gerekmiyor. Bu oyun Türk oyunu diyerek insanlara duygu sömürüsü yapmanız çocukça. Madem çok güzel bir oyununuz var, bu evrensel olur. Sadece Türk değil, diğer tüm ülkelerden oyuncuları olur. Bence artık herkes kendi oyununa bakmalı. Forumda her başlığa girip Vortex'i kötüleyip, kendi oyununuzu övüp gruplaşma yapmamanızı temenni ediyorum. En akıllıcası da bu olur zaten. Saygılarımı sunuyorum.

Ben duygu sömürüsü yapmadın bu birrrr
    ikincisi ben garlic-h nin laflarını söyledim buda ikincisi
    üçüncüsü ise ben vortex kötülemedim ama düşüncülerimi söyledim bir kere çok durağan vortex haksıymıyım kardeşim 2 dk da bir 100 lvl pokemon yapıyorsun çok basit ve ben kimse kimim ben Bu Devletin onurlu bir çalışanıyım bunu söyleyim.İsteyen istediği oyunu oynar ve benim reklam yapmama laf edemezsiniz neden ÇÜNKÜ BURASI POKEMON OYUNCULARI BÖLÜMÜ.

BANA Birisi SÖYLESİN BURASI VORTEX OYUNCULARI BÖLÜMÜMÜ ya bunu açıklasın biriniz EĞER VORTEX İSE PoKeBuRn VE garlic-h haklısnız ve Ben sadece bir bu oyunu oynayan bir oyuncuıyum garlic-h sen zaten katılmazsan şaşarım scarlite nin laflarına scarlite bu oyunun benle alakası yok furkanla hiç bir alakam yok ve ben gruplaşma yapmıyorum ve fikirlerimi söyledim bana göre çok kötü derecede sıkıcı çünkü çok durağan hiçbir şey yok devamlı aynı şeyi yapıyorsun yazıyorsun trainer adın ı hep tek atakla bayıltıyorsun pokeleri ve 2 dk da 100 lvl yapıyorsun 100 lvl pokemonun kıymeti kalmıyor dedim.Ve şunuda söylemişimdir craft da şuan için sıkıcı ama Furkan yeni mapleri Ekleyince oyun hiç sıkıcı olmayacak .Çünkü devamlı aynı şekilde dövüşmüyorsun aynı lvlde diyelim 2 pikachu var ikisine aynı atakla aynı vurmayabiliyorsun pokemonların statları farklı olabiliyor hepsinin aynı statları var.Aynı pokemon cinsine aynı atak aynı etki yapıyor bir Raikou ve raichu diyelim 100 lvl ikiside ve ikiside thunder ile Blastoise aynı vuruyor.Ne anladım ben o Efsaneden ikiside aynı statlara sahip oysaki Efsane Pokemonların en büyük özelliğidir o statlar ama vortex de yok bu olay.VE ŞİMDİ BURASI POKEMON OYUNCULARI Ü YOKSA VORTEX OYUNCULARI BÖLĞÜMÜM BUNU SÖYLE BAKALIM HİÇ BUNA CEVAP VERMİYORSUNUZ çünkü işinize Gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

quote:

üçüncüsü ise ben vortex kötülemedim ama düşüncülerimi söyledim bir kere çok durağan vortex haksıymıyım kardeşim 2 dk da bir 100 lvl pokemon yapıyorsun çok basit ve ben kimse kimim ben Bu Devletin onurlu bir çalışanıyım bunu söyleyim.İsteyen istediği oyunu oynar ve benim reklam yapmama laf edemezsiniz neden ÇÜNKÜ BURASI POKEMON OYUNCULARI BÖLÜMÜ.

BANA Birisi SÖYLESİN BURASI VORTEX OYUNCULARI BÖLÜMÜMÜ ya bunu açıklasın biriniz EĞER VORTEX İSE PoKeBuRn VE garlic-h haklısnız ve Ben sadece bir bu oyunu oynayan bir oyuncuıyum garlic-h sen zaten katılmazsan şaşarım scarlite nin laflarına scarlite bu oyunun benle alakası yok furkanla hiç bir alakam yok ve ben gruplaşma yapmıyorum ve fikirlerimi söyledim bana göre çok kötü derecede sıkıcı çünkü çok durağan hiçbir şey yok devamlı aynı şeyi yapıyorsun yazıyorsun trainer adın ı hep tek atakla bayıltıyorsun pokeleri ve 2 dk da 100 lvl yapıyorsun 100 lvl pokemonun kıymeti kalmıyor dedim.Ve şunuda söylemişimdir craft da şuan için sıkıcı ama Furkan yeni mapleri Ekleyince oyun hiç sıkıcı olmayacak .Çünkü devamlı aynı şekilde dövüşmüyorsun aynı lvlde diyelim 2 pikachu var ikisine aynı atakla aynı vurmayabiliyorsun pokemonların statları farklı olabiliyor hepsinin aynı statları var.Aynı pokemon cinsine aynı atak aynı etki yapıyor bir Raikou ve raichu diyelim 100 lvl ikiside ve ikiside thunder ile Blastoise aynı vuruyor.Ne anladım ben o Efsaneden ikiside aynı statlara sahip oysaki Efsane Pokemonların en büyük özelliğidir o statlar ama vortex de yok bu olay.VE ŞİMDİ BURASI POKEMON OYUNCULARI Ü YOKSA VORTEX OYUNCULARI BÖLĞÜMÜM BUNU SÖYLE BAKALIM HİÇ BUNA CEVAP VERMİYORSUNUZ çünkü işinize Gelmiyor

CeFurkan'ın avukatmısın ? Belli 1 miktar paramı veriyo reklamı yap diye ? Burada yapmıcaksın arkadaşım hadi yapcaksın aç konunu oraya yap.Milletin konusuna gelip reklam yapma adam gittiğini belirtmiş pokemoncraft reklamını yaptın gerimi geldi ?Adminlerle görüşücem ve reklam yapanların belli bir süre banlanmısını isticem.Forum sizin yüzünüzden kirleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 11 Haziran 2010; 13:23:12 >

• quote:

quote:

Buna cevap vermek çok kolay. İlk önce burası pokemon bölümü yani bütün pokemon oyunları olabilir. Ama vortex için açılmış konulara senin burnunu sokman hiç hoş olmuyor. Vortex için açılan konularda vortexi kötülüyorsun buda bizi rahatsız ediyor. Bu bölümde vortex çoğunlukta zaten ve sen her fırsatta vortexi kötülemene gerek yok!!!

• lugia benim bundan hiçbir KARIM olmadığını üste basa basa söyledim git şikayet et Adminlere Burası bak pokeburn dedin PO-KE-MON O-YUN-CU-LA-RI bölümü VORTEX Değil ve ben Düşüncülerimi söyledim amacım Vortexi kötülemek değil ve her defasında söylüyorum İS TE YEN İS TE DİĞİ O YU NU oynar ve kimseye neden bu oyunu savunuyorsun diyemezsin diyemezsiniz kardeşim.Ben istediğimi yazarım fikirlerimi yazarım kardeşim Benim için çok sıkıcı çünkü hep aynı bir pikachu raichu veb raikou aynı güçte hiçbir fark yok.Oysaki bir raikou bir pikachudan çok daha güçlüdür pokemonların statları arasında hiçbir fark yok.Haksızmıyım ama bir charmender charizard chrameleon ve entei arasında tek fark charizard fly yeteneğinen sahip aynı atakla üçüde bir çimen pokemonuna aynı vuruyor hiç fark yok burası doğru değilmi ama
  • quote:

lugia benim bundan hiçbir KARIM olmadığını üste basa basa söyledim git şikayet et Adminlere Burası bak pokeburn dedin PO-KE-MON O-YUN-CU-LA-RI bölümü VORTEX Değil ve ben Düşüncülerimi söyledim amacım Vortexi kötülemek değil ve her defasında söylüyorum İS TE YEN İS TE DİĞİ O YU NU oynar ve kimseye neden bu oyunu savunuyorsun diyemezsin diyemezsiniz kardeşim.Ben istediğimi yazarım fikirlerimi yazarım kardeşim Benim için çok sıkıcı çünkü hep aynı bir pikachu raichu veb raikou aynı güçte hiçbir fark yok.Oysaki bir raikou bir pikachudan çok daha güçlüdür pokemonların statları arasında hiçbir fark yok.Haksızmıyım ama bir charmender charizard chrameleon ve entei arasında tek fark charizard fly yeteneğinen sahip aynı atakla üçüde bir çimen pokemonuna aynı vuruyor hiç fark yok burası doğru değilmi ama

Crater'ide kötülemiş oluyorsun bu arada. Ve burası POKEMON OYUNCULARI yani POKEMON CRAFT OYUNCULARI değil. CeFurkan'ın avukatlığını yapma artık yeter. Reklam yapıp para mı kazanıyorsun?

• Hay allahım be ben daha KAÇ KERE diyeceğim benim HİÇBİR KAZANCIM YOK pokeburn tamammı ve saygılı ol ben Kimsenin Avukatlığını yapmıyorum tamammı ben sadece kendi fikirlerimi savunuıyorum crater kapanalı kaç yıl oldu ve ben o zamanlar daha gençtim sonuçta ve pokemon hastası olduğum için oynayacak başka oyunda yoktu onu oynardım bir ara facede GBA ya benzer bir oyun yapmaya çalışmışlardı oynamıştım ama geliştiremediler kapandı o oyun ve şunu söyleyim pokemoncrateri severdim genede ama Vortexi hiç sevmiyorum Craftıda en başta sevmemiştim zorluktan ve anlamadığım için ama sonra sevdim onu ve ben hiçbir kazancım yok reklamını yapmak değil benimkisi oynadığım oyunu daha çok kişinin oynamasını sağlayarak daha güzel hale gelmesi.Ve anlıyorum ki bizim milletimiz çok artniyetli hale gelmiş ah ah İnsalarımız Osmanlınınj yükselme devrindeki gibi olsaydı ya bu nedir kardeşim bu kadar artniyet Üstüne basa basa söylediğim halde hala yanı lafları tekrarlıyorsunuz

• quote:

Hay allahım be ben daha KAÇ KERE diyeceğim benim HİÇBİR KAZANCIM YOK pokeburn tamammı ve saygılı ol ben Kimsenin Avukatlığını yapmıyorum tamammı ben sadece kendi fikirlerimi savunuıyorum crater kapanalı kaç yıl oldu ve ben o zamanlar daha gençtim sonuçta ve pokemon hastası olduğum için oynayacak başka oyunda yoktu onu oynardım bir ara facede GBA ya benzer bir oyun yapmaya çalışmışlardı oynamıştım ama geliştiremediler kapandı o oyun ve şunu söyleyim pokemoncrateri severdim genede ama Vortexi hiç sevmiyorum Craftıda en başta sevmemiştim zorluktan ve anlamadığım için ama sonra sevdim onu ve ben hiçbir kazancım yok reklamını yapmak değil benimkisi oynadığım oyunu daha çok kişinin oynamasını sağlayarak daha güzel hale gelmesi.Ve anlıyorum ki bizim milletimiz çok artniyetli hale gelmiş ah ah İnsalarımız Osmanlınınj yükselme devrindeki gibi olsaydı ya bu nedir kardeşim bu kadar artniyet Üstüne basa basa söylediğim halde hala yanı lafları tekrarlıyorsunuz

Tamam tamam öyle öyle ... Çocuğun veda konusu ne hale geldi? ()

• Ben yeri geliyor çevremde Popmundo nunda reklamını yapıyorum bana Bedava VIP mi veriyor popmundo yöneticileri yada bana Reel yada Oyun parasımı veriyor hayır tamamı ile o oyunu sevdiğimden yapıyorum
  • Güle güle.
  • quote:

Ben yeri geliyor çevremde Popmundo nunda reklamını yapıyorum bana Bedava VIP mi veriyor popmundo yöneticileri yada bana Reel yada Oyun parasımı veriyor hayır tamamı ile o oyunu sevdiğimden yapıyorum

Eğer reklam dinlemek isteseydik televizyonu açardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Ben yeri geliyor çevremde Popmundo nunda reklamını yapıyorum bana Bedava VIP mi veriyor popmundo yöneticileri yada bana Reel yada Oyun parasımı veriyor hayır tamamı ile o oyunu sevdiğimden yapıyorum

Eğer reklam dinlemek isteseydik televizyonu açardık.

sen git o zaman TV izle boşver neti meti oyunu falan ben reklam yapmıyorum sadece fikrimi savunuruyorum garlic-h ve ben yeri geliir çevremde popmundo oyununuda öneririm ben o oyunda bir faydam olduğundan değil sevdiğimden yaparım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.