Şimdi Ara

Elveda beyler ben pokemon bolumunu bırakıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu ne kadar saptırıyorsunuz adam bırakıom dıo sız tartışma yapıosunuz ozelden tartışın
  • Sivil hayatta başarılar dilerim.
  • Güle Güle

@Emin_43: Bu kadar saçma sapan şey yazmaya üşenmiyomusun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoL3Ra_

Güle Güle

@Emin_43: Bu kadar saçma sapan şey yazmaya üşenmiyomusun sen?

Neresi saçama sapanmış bakalım GERÇEKLER acıdır koçum ben gerçekleri yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

Hay allahım be ben daha KAÇ KERE diyeceğim benim HİÇBİR KAZANCIM YOK pokeburn tamammı ve saygılı ol ben Kimsenin Avukatlığını yapmıyorum tamammı ben sadece kendi fikirlerimi savunuıyorum crater kapanalı kaç yıl oldu ve ben o zamanlar daha gençtim sonuçta ve pokemon hastası olduğum için oynayacak başka oyunda yoktu onu oynardım bir ara facede GBA ya benzer bir oyun yapmaya çalışmışlardı oynamıştım ama geliştiremediler kapandı o oyun ve şunu söyleyim pokemoncrateri severdim genede ama Vortexi hiç sevmiyorum Craftıda en başta sevmemiştim zorluktan ve anlamadığım için ama sonra sevdim onu ve ben hiçbir kazancım yok reklamını yapmak değil benimkisi oynadığım oyunu daha çok kişinin oynamasını sağlayarak daha güzel hale gelmesi.Ve anlıyorum ki bizim milletimiz çok artniyetli hale gelmiş ah ah İnsalarımız Osmanlınınj yükselme devrindeki gibi olsaydı ya bu nedir kardeşim bu kadar artniyet Üstüne basa basa söylediğim halde hala yanı lafları tekrarlıyorsunuz

Tamam tamam öyle öyle ... Çocuğun veda konusu ne hale geldi? ()

Yaşadınmı o zaman sen ? SaçmaLık değiLmi bu?

• Yaşananlar belli kardeşim o zamanlardaki çeşitli belgelerde ve Seyyahların kitaplarında anlatılanlar.Ben o zamankilerle bu zamanı karşılaştırıyprum ne hale gelmişiz diyorum. insanlar hep artniyetli ve birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor Bunlar Tarihi gerçekler acı ama gerçek.O zamanki hali ve şimdiki hali dünya kadar fark var
  • Herkes istediğini oynar tamam konuyu uzatmayın.Vortex arasıra sıkıcı olabiliyor ama eski günlerimi hatırlatıyor bana o yüzden o birazcık sıkıntım da gidiyor.Zevkler ve renkler tartışılamaz.Kimi Craft sever kimi Vortex.İsteyen istediğini oynasın burası özgür bir bölüm.Oyunları kötülemeyin yeter.
  • neyse keşke bırakmayasaydın be adminastör evet crashh haklısın aslında ama neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Türk oyunu diye, herkesin girip o oyunu oynaması gerekmiyor. Bu oyun Türk oyunu diyerek insanlara duygu sömürüsü yapmanız çocukça. Madem çok güzel bir oyununuz var, bu evrensel olur. Sadece Türk değil, diğer tüm ülkelerden oyuncuları olur. Bence artık herkes kendi oyununa bakmalı. Forumda her başlığa girip Vortex'i kötüleyip, kendi oyununuzu övüp gruplaşma yapmamanızı temenni ediyorum. En akıllıcası da bu olur zaten. Saygılarımı sunuyorum.

Ben duygu sömürüsü yapmadın bu birrrr
    ikincisi ben garlic-h nin laflarını söyledim buda ikincisi
    üçüncüsü ise ben vortex kötülemedim ama düşüncülerimi söyledim bir kere çok durağan vortex haksıymıyım kardeşim 2 dk da bir 100 lvl pokemon yapıyorsun çok basit ve ben kimse kimim ben Bu Devletin onurlu bir çalışanıyım bunu söyleyim.İsteyen istediği oyunu oynar ve benim reklam yapmama laf edemezsiniz neden ÇÜNKÜ BURASI POKEMON OYUNCULARI BÖLÜMÜ.

BANA Birisi SÖYLESİN BURASI VORTEX OYUNCULARI BÖLÜMÜMÜ ya bunu açıklasın biriniz EĞER VORTEX İSE PoKeBuRn VE garlic-h haklısnız ve Ben sadece bir bu oyunu oynayan bir oyuncuıyum garlic-h sen zaten katılmazsan şaşarım scarlite nin laflarına scarlite bu oyunun benle alakası yok furkanla hiç bir alakam yok ve ben gruplaşma yapmıyorum ve fikirlerimi söyledim bana göre çok kötü derecede sıkıcı çünkü çok durağan hiçbir şey yok devamlı aynı şeyi yapıyorsun yazıyorsun trainer adın ı hep tek atakla bayıltıyorsun pokeleri ve 2 dk da 100 lvl yapıyorsun 100 lvl pokemonun kıymeti kalmıyor dedim.Ve şunuda söylemişimdir craft da şuan için sıkıcı ama Furkan yeni mapleri Ekleyince oyun hiç sıkıcı olmayacak .Çünkü devamlı aynı şekilde dövüşmüyorsun aynı lvlde diyelim 2 pikachu var ikisine aynı atakla aynı vurmayabiliyorsun pokemonların statları farklı olabiliyor hepsinin aynı statları var.Aynı pokemon cinsine aynı atak aynı etki yapıyor bir Raikou ve raichu diyelim 100 lvl ikiside ve ikiside thunder ile Blastoise aynı vuruyor.Ne anladım ben o Efsaneden ikiside aynı statlara sahip oysaki Efsane Pokemonların en büyük özelliğidir o statlar ama vortex de yok bu olay.VE ŞİMDİ BURASI POKEMON OYUNCULARI Ü YOKSA VORTEX OYUNCULARI BÖLĞÜMÜM BUNU SÖYLE BAKALIM HİÇ BUNA CEVAP VERMİYORSUNUZ çünkü işinize Gelmiyor

CeFurkan'ın avukatmısın ? Belli 1 miktar paramı veriyo reklamı yap diye ? Burada yapmıcaksın arkadaşım hadi yapcaksın aç konunu oraya yap.Milletin konusuna gelip reklam yapma adam gittiğini belirtmiş pokemoncraft reklamını yaptın gerimi geldi ?Adminlerle görüşücem ve reklam yapanların belli bir süre banlanmısını isticem.Forum sizin yüzünüzden kirleniyor

Ben CrasHh a tamamen katılıyorum ama şuda var,
    Siz neden bu kadar emin_43 e yükleniyorsunuzki adam sadece fikrini belirtmiş alayınız adama sataşıyosunuz yok reklammış yok para kazanıomuş ,
    He bide burada çoğunlukla vortex ci var demişşiniz orası belli değil haberiniz olsun. Sabır sabır biyere kadar.Forumu kirleten sizlersiniz her fırsatta sataşan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snopy01 -- 12 Haziran 2010; 15:13:04 >

• aynen snoopy zaten çoğunluklarıda elden gidecek yakında az kaldı craftçılar çoğalacak
  • Pokemoncraft'ı başta beğenmedim çünkü anlayamadım anladıkça beğenirim heralde
    Hastamı olduk ne:İndigo,Vortex,Craft
  • bende aynen srocu471 ilk beğenmedim bende anlamadığım için ama sonra sevdim
  • gereksiz polemiklerle konuyu kirletmeye ne gerek var arkadaşa bi veda partisi bile vermedik bak
  • bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: king eren

gereksiz polemiklerle konuyu kirletmeye ne gerek var arkadaşa bi veda partisi bile vermedik bak

veda partisi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.