Şimdi Ara

Elveda MAREA,STİLO veBRAVO...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fiat sitesinde marea,stilo ve bravo nun tanıtımlarını kaldırmışlar.Zannedersem fiat bir daha satmayacak bunları tr de.Bu kadar benzin düşmanı araç üretirsen olacağı buydu zaten.

• ewet benimde ilgimi çekti fiatın sitesinde bende göremedim şimdi sırada galiba albea-palio var onlarında yenisi çıkacak gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

ewet benimde ilgimi çekti fiatın sitesinde bende göremedim şimdi sırada galiba albea-palio var onlarında yenisi çıkacak gibi gözüküyor
    linea mareanın yerini alacak gibi duruyo. 2000 de son tipo- tempra 'dan sonra marea, stilo bravo'da son buluyor demek. bakalım yeni arabalar bu arabaların eksiklerini kapatacak mı? acaba fiat punto'daki başarısını yeni arabalar da sürdürebilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle-eyed

linea mareanın yerini alacak gibi duruyo. 2000 de son tipo- tempra 'dan sonra marea, stilo bravo'da son buluyor demek. bakalım yeni arabalar bu arabaların eksiklerini kapatacak mı? acaba fiat punto'daki başarısını yeni arabalar da sürdürebilecek mi?

Alıntıları Göster
    zaten bu marea-bravo-brava 1996'da çıkmıştı
    ömrü çoktan doldu bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

zaten bu marea-bravo-brava 1996'da çıkmıştı
    ömrü çoktan doldu bence...

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar bende şimdi baktım Fiat'ın sitesine Marea ve Stilo'nun tanıtımı yok. Artık onlarda tedavülden kalktı sanırım. Elveda Marea ve Elveda Stilo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 12 Kasım 2006; 19:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Evet arkadaşlar bende şimdi baktım Fiat'ın sitesine Marea ve Stilo'nun tanıtımı yok. Artık onlarda tedavülden kalktı sanırım. Elveda Marea ve Elveda Stilo....

Alıntıları Göster
    stiloyu ilk cikardiklarinda cok pahaliya cikarttilar , cok az satildi. sonra donanimini kusa cevirip fiyatini ucuzlattilar ama yinede satmadi.

marea her daim cok benzin yakti , italyan üretimleri güzeldi ama cok elektronik ariza cikartirdi , yerli üretimleri ise ic mekan kalitesi falan hic cazip degildi.

insallah linea grande puntoda oldugu gibi güzel bir fiyat/donanim seviyesi ile satisa cikar. yoksa tofas yeni model cikartmis diye kimsenin kosa kosa gidip alacagini zannetmiyorum. daha haaala insanlarin kafasindaki kus serisi imajini yok edemediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrinkCoke

stiloyu ilk cikardiklarinda cok pahaliya cikarttilar , cok az satildi. sonra donanimini kusa cevirip fiyatini ucuzlattilar ama yinede satmadi.

marea her daim cok benzin yakti , italyan üretimleri güzeldi ama cok elektronik ariza cikartirdi , yerli üretimleri ise ic mekan kalitesi falan hic cazip degildi.

insallah linea grande puntoda oldugu gibi güzel bir fiyat/donanim seviyesi ile satisa cikar. yoksa tofas yeni model cikartmis diye kimsenin kosa kosa gidip alacagini zannetmiyorum. daha haaala insanlarin kafasindaki kus serisi imajini yok edemediler.

Alıntıları Göster
    mareayı çok bile tuttular, süründü gitti zavallı... stilo ise pazarlama hatalarına kurban gitti... Bravonun ise yenisi 2007de geliyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    >> FIAT Brava / Bravo Tercihi ?
    17 yıl önce açıldı
    fıat brava modifiye edilir mi?
    19 yıl önce açıldı
    Fiat brava mı, marea mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: albemus

mareayı çok bile tuttular, süründü gitti zavallı... stilo ise pazarlama hatalarına kurban gitti... Bravonun ise yenisi 2007de geliyor...

Alıntıları Göster
    Yahu mareayı üretimden kaldırmadan önce son bir parti marea turbo getirselerdiya ne olurdu sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

Yahu mareayı üretimden kaldırmadan önce son bir parti marea turbo getirselerdiya ne olurdu sanki.

Alıntıları Göster
    Herhalde sırada albea ve palio var

• quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Herhalde sırada albea ve palio var

Alıntıları Göster
    Linea çıktıktan sonra albea belki gidebilir ama Palionun alternatifi olacak bir araç çalışması yok Fiat'ta.Yani Palio bir süre daha gidecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_39

Linea çıktıktan sonra albea belki gidebilir ama Palionun alternatifi olacak bir araç çalışması yok Fiat'ta.Yani Palio bir süre daha gidecek sanırım.

Alıntıları Göster
    linea ile albea aynı klasmanda olmayacaktır. o yüzden albeanın gitmesi gibi bir olay olacağını sanmam... belki bir iki makyaj görebilir gene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albemus

linea ile albea aynı klasmanda olmayacaktır. o yüzden albeanın gitmesi gibi bir olay olacağını sanmam... belki bir iki makyaj görebilir gene...

Alıntıları Göster
    fiat koç holdingte olduğu sürece daha çok araçları tutunamaz trde pazarlama politikaları berbat canım arabaları rezil ettiler trde renoya bakın heryer reno ama neyapalım marea benim için hala süper bir araç ilk gözağrım

• quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

fiat koç holdingte olduğu sürece daha çok araçları tutunamaz trde pazarlama politikaları berbat canım arabaları rezil ettiler trde renoya bakın heryer reno ama neyapalım marea benim için hala süper bir araç ilk gözağrım

Alıntıları Göster
    gitmeleri isabet olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: karalı

gitmeleri isabet olmuş..

Alıntıları Göster
    Albeya gidecek usta 10 yıldır aynı kasa bıktırdı artık.
    tofaş da arayış var modeller değişecek tabii..

• quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

Albeya gidecek usta 10 yıldır aynı kasa bıktırdı artık.
    tofaş da arayış var modeller değişecek tabii..

Alıntıları Göster
    İNŞ.

• quote:

Orijinalden alıntı: TLGKOC

İNŞ.

Alıntıları Göster
    Bence da koç un tuhaf pazarlaması yüzünden yerlerde süründüler.Madem bunları satacan en azından avucunun içindeki yan sanayiye de destek ver,yedekparçaları ucuzlat.Ya da aracın fiyatından fedakarlık yap nasıl koç üyelerine %10 indirim yapıyorsan herkese aynı fiyata sat.Şahinler bile daha değerli.Koç nasıl zengin olmuş bu ülkede ben anlamadım.Kapitalizm mantığının sadece kar kısmını kapmışlar,diğer bölümler boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: etit

Bence da koç un tuhaf pazarlaması yüzünden yerlerde süründüler.Madem bunları satacan en azından avucunun içindeki yan sanayiye de destek ver,yedekparçaları ucuzlat.Ya da aracın fiyatından fedakarlık yap nasıl koç üyelerine %10 indirim yapıyorsan herkese aynı fiyata sat.Şahinler bile daha değerli.Koç nasıl zengin olmuş bu ülkede ben anlamadım.Kapitalizm mantığının sadece kar kısmını kapmışlar,diğer bölümler boş.

Alıntıları Göster
    birkoçholding çalışanı olarak utanıyorum bunlardan

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

marea gayet iy ibir araba

stilo gümbürtüye gitti ama kimse kötü araba diyemez.

koç holding çalışanı olarak fiat arabalardan değil.

yıllardır %100 yerli araba yapılmadığından utransan bence daha iyi.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

harbi durum berbat ötesi. bu araçlar tutmadı. aslınma marea fena değildi ama neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

harbi durum berbat ötesi. bu araçlar tutmadı. aslınma marea fena değildi ama neyse.

Alıntıları Göster
    elde kalan son marea lari oldum pahasına kapatın bence VIP falan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.