Şimdi Ara

EMENIKE 9 MILYON EURO ETMEZ!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Olayın şike vesaire boyutunu bilemeyeceğim , Futbol sever olarak bence yine etmez lakin dünya çapında adamları bunun altında fiyatlara getirebiliyorsunuz (Q7 & Almedia). Ayrıca ruslar yakın zamanda kimlere ne paralar verdiler mesela fatih tekke gibi.

Fatih tekkenin kalitesi başarısı belliydi.Ligde 30 gol atarak 7.5 milyona Transfer olmuştu.Emenikenin ise henüz bir başarısı yok.Attıgı gol sayısına bakarsak ve verimliligine bakarsak 10 milyonluk oyuncu asla degil.Adam oynamadan moskovaya transfer oldu.Moskovada peşindeymiş güya.Peşinde olsa karabükten alırlardı daha uyguna.Bu işlerde biraz kulüpler arası ilişkiler devreye giriyor.Danışıklı dövüş anlayacagınız.

Hocam fatihe o para teklif edildiğinde yanında limanıda veririz diyen yöneticiler biliyorum
    Bunda kastım rusyada ilginç olaylar dönüyor , siz karapara dersiniz ben başka birşey.

• durun bakalım fener sayesinde daha neler göreceğiz !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Eder mi etmez mi bilmem ama bu kadar söylenti var iken 1 günde adam Rusya ligine transfer oldu ise ben biraz şüphelenirim.

Şühende haklısın
    Spartak moskovanın sahibi Putinin damadı!...
    Bizim palavracı basın bile bu tarnsferi yazmaya fırsat bulamadı?
    Pazarlık bile yapılmadı...

Diyceksin ki sen FB lisin sen neden şüphelendin
    Mevzu daha da derin ama kimse inanmıyor..
    Derinlik futboldan değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 29 Temmuz 2011; 23:32:44 >
  • bu tiske arkadaşımız istihbarattan herhalde. her konuda olayın daha derin olduğu onun bildiğini kimsenin bilmediği imajı sergiliyor. bu işe bi anlam veremedim. yani olaylar hepimizi aşıyor tiske hariç !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

bu tiske arkadaşımız istihbarattan herhalde. her konuda olayın daha derin olduğu onun bildiğini kimsenin bilmediği imajı sergiliyor. bu işe bi anlam veremedim. yani olaylar hepimizi aşıyor tiske hariç !..

adam ajan simit baksana gözlüklüde
    onlara kalsa zaten şike yok yukardan emir geldi alın bunları içeri dediler olay siyasi bir olay suç yok biz akız bem beyazız
  • wesker sen anlamazsın , olayın boyutu farklı, ben biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 30 Temmuz 2011; 2:40:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Olayın şike vesaire boyutunu bilemeyeceğim , Futbol sever olarak bence yine etmez lakin dünya çapında adamları bunun altında fiyatlara getirebiliyorsunuz (Q7 & Almedia). Ayrıca ruslar yakın zamanda kimlere ne paralar verdiler mesela fatih tekke gibi.

Fatih tekkenin kalitesi başarısı belliydi.Ligde 30 gol atarak 7.5 milyona Transfer olmuştu.Emenikenin ise henüz bir başarısı yok.Attıgı gol sayısına bakarsak ve verimliligine bakarsak 10 milyonluk oyuncu asla degil.Adam oynamadan moskovaya transfer oldu.Moskovada peşindeymiş güya.Peşinde olsa karabükten alırlardı daha uyguna.Bu işlerde biraz kulüpler arası ilişkiler devreye giriyor.Danışıklı dövüş anlayacagınız.

Hocam fatihe o para teklif edildiğinde yanında limanıda veririz diyen yöneticiler biliyorum
    Bunda kastım rusyada ilginç olaylar dönüyor , siz karapara dersiniz ben başka birşey.

peki siz ne diyorsunuz buna?Sizin dilinizdede kara para denmiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

quote:

quote:

quote:

2 sene sonra da Chelsea'da görünce etmez etmez diye bağırırsınız. Tıpkı yemedik ulan yemedik diye bağıran eleman gibi.

Chelsea ne yapsın Emenike'yi ? Bırakın bu hayal dünyasında yaşamayı.

Sen almaz dedin ya futbol hayatı bitti Emenike'nin. Hay Allah potansiyeli de vardı yazık oldu.

Emenike'yi Agüero,Lukaku yapıyorsun da bu mu acı geldi sana ?

Bak dostum Samuel Eto'o futbol yaşantısına Leganes'te başlamış. Zlatan Ibrahimovic FBK Balkan takımında başlamış. David Villa Langreo takımında başlamış. Yani biraz kafayı çalıştırınca her büyük golcünün bu yollardan geçtiğini anlayabiliyoruz. Kimse direk Barcelona'da başlamıyor futbol yaşantısına.

Sen Emenike'yi onlarla mı kıyaslıyorsun ? Ne çok büyütüyorsunuz bu Emenike'yi...Çok değil 2-3 sene içinde göreceğiz bakalım dediğin gibi parlayacak mı ? Yoksa sadece normal bir Nijerya'lı forvet gibimi kalacak ?

Potansiyeli var.7-8 sene önce Drogba aynı durumda olsa yine aynısını söylerdin.Çok büyütüyorsunuz derdin.Emenike bu şanssızlığa maruz kalmasaydı Chelsea olmasa da en azından O.Lyon,Marsilya gibi takımların as forveti olabilirdi.Şimdi neler olur bilmiyorum ama adamda bir forvette gereken herşey var.Güç,zeka,bitiricilik,soğukkanlılık,teknik.

• Bu Emenike işinde de bir iş var. 9 milyon euro'ya alınan bir adam (sözde) 5 dakika oynamadan 10 milyon euro'ya satılamaz!!!!! Bu dünyanın neresine giderseniz böyledir. Bunu Fenerbahçeliler de bal gibi biliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 sene sonra da Chelsea'da görünce etmez etmez diye bağırırsınız. Tıpkı yemedik ulan yemedik diye bağıran eleman gibi.

Sen almaz dedin ya futbol hayatı bitti Emenike'nin. Hay Allah potansiyeli de vardı yazık oldu.

Bak dostum Samuel Eto'o futbol yaşantısına Leganes'te başlamış. Zlatan Ibrahimovic FBK Balkan takımında başlamış. David Villa Langreo takımında başlamış. Yani biraz kafayı çalıştırınca her büyük golcünün bu yollardan geçtiğini anlayabiliyoruz. Kimse direk Barcelona'da başlamıyor futbol yaşantısına.

Ama onlar Fenerbahçe'ye transfer olmadı değil mi ?

• bir yandan bakinca ya hu senin elinde muro gibi bir kazma var ve yillardir 5-10 farketmez satalim da kurtulalim demiyorsun ustune her yil 3 milyon maas veriyorsun hala piyasa yapar diye umuyorsun verdigimizi kurtarabiliriz belki diye tilki gibi sinmissin kosene. ama yok bu tilki anormal mi dogmus ne hesaplar yanlis isliyor bunda. bunu gectim muro ile sampiyonlar liginde napabileceksin bundan sonra onu merak ediyorum ben. adam zaten gecen sene 1 yil boyunca yatmis. bundan sonra ne kadar toparlayabilir ki sanki yasi 30 a gelmis. ver huelva ya mi veriyorsun getafe ye mi 4 e 5 e ver s. gitsin artik ya. ama yok artik istesen de veremezsin elinde bir sakat niang ve genc semihin kaldi. genc semih de sakatlansa ne olur. haydi yine eski gunler. muro kacirir direge sarilir biz de sacimiza basimiza sariliriz.
    o emenike'yi de taurasi gibi harcayan bu tc nin nankor insanlarini eshefle kiniyorum. adam bir maca bile cikmadan yaz staji yapip gitti avrupa'ya resmen. 10 milyon felan dendigine bakmayin. sakat oyuncuya kim niye versin 10 milyon. adam zaten psikolojikmen icine edilmisti. bundan sonra ne oynayabilirdi ki bu tc. de. herkes sirf fb'ye gitti diye dusman gozuyle bakiyor o da yetmezmis gibi bir de camur at izi kalsin der gibi ahlaksizliga mahkum edilmis. yani oyle bir durumda ben kalsam ben de giderdim. yazik cok yazik, bu kadar basit olmamali bazi seyler. sampiyonlar ligine gideceksin, bu ulkeyi temsil ediyorsun ustelik, "flas" transferin nerede? anlasilan "paok" standartinda bir takimiz yine, santos da gidebilir, borsada batmissin, oyle bir yaz geciyor ki transfer disinda her sey konusuluyor. bundan sonra takviye de yapilacagina pek ihtimal vermiyorum. orhan sam'i aldik daha ne isteyelim. sampiyonlar liginde grubu 4. tamamlayacagiz belli. bir futbolcu gitti diye takim bu kadar duser mi demeyin. hatirlayin 2009'u. aurelio gitmis, deivid sakat. 2 puan alabilmistik. kendi evimizde kiev'i yenememistik. simdi "flas" transferin de yok. niang'in sakat.orta sahanin gobegindeki aurelio boslugunu 3 yildir dolduramamissin hala bos.(en cok buna sinirleniyorum fener gibi bir takim chris, selcuk gibi oyunculari as oynatacak bir takim mi ya) off ya. bu takim bitmis beyler. bu sene de 2002'yi tekrarlarsak sl.de sasirmam acikcasi. yaziklar olsun. dis gucler bitirdiler fenerimizi. artik bazi hiyarlar cikip sl. de 2 kere "0" ceken takim diye eglenirler. eglenin aglanacak duruma. fenerin basarisizligi tr. nin basarisizligidir, ama bunu gorecek beyin sizde nerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Bu Emenike işinde de bir iş var. 9 milyon euro'ya alınan bir adam (sözde) 5 dakika oynamadan 10 milyon euro'ya satılamaz!!!!! Bu dünyanın neresine giderseniz böyledir. Bunu Fenerbahçeliler de bal gibi biliyor.

Peki bir futbolcuyu 25 m Euroya alıp 12 maça çıkarıp ertesi sezon aynı takıma 15 m Euroya satmak normal mi sence?Siz olsanız Barça Shakhtar'a 10 m euro yardım yaptı derdiniz dünya hafif şaşırıp olur böyle vakalar deyip geçti.

Emenike daha önce yapılan diğer teklifleri reddedip Fenerbahçeye gelmek istemiş olabilir.Bu olaylardan sonra gitmek istemiş olabilir.Bu durumda da daha önce almak isteyen takımlar alınan ücretin biraz fazlasına alacak ki Fenerbahçe de satmayı kabul etsin.Beyin bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama onlar Fenerbahçe'ye transfer olmadı değil mi ?

Yıldız olacağının garantisi var demiyorum, ama olmayacağının da garantisi yok. Olasılık yani.

• Emenıke daha sağlık kontrolünden felan geçmediki Sercan olayını unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Bu Emenike işinde de bir iş var. 9 milyon euro'ya alınan bir adam (sözde) 5 dakika oynamadan 10 milyon euro'ya satılamaz!!!!! Bu dünyanın neresine giderseniz böyledir. Bunu Fenerbahçeliler de bal gibi biliyor.

Gerçek Fenerbahçeliler demek istedin herhalde hocam. Çünkü Aziz Yıldırımcılar' a göre 10 denilmişse 10dur 30 denirse 30 dur.

Şaka bir yana Emenike iyi bir futbolcu ama 9 etmeyeceği de aşikar. Velakin bizim ligde daha köt adamlara daha fazla paralarda verild, verilecekte. Ama Emenike' yi Spartak' ın 10 a aldığını düşünen yoktur umarım. Saflık olur biraz.
  • Ya sanki monopoly oyunundan bahsediyorsunuz, 10 sa 10 dur,çocuk oyuncağımı bu,herşeyin kaydı kuydu vardır,saflık olurmuş bilmemneymiş,gs gidip romanyada ne idüğü belirsiz stancu denen bir adama 5 veriyorsa spartak da emenikeye 10 verir ne var bunda.
  • Guiza kaç para ediyor ??
  • quote:

quote:

+1
  • bugun avukati kendi aciklama yapmis, gecen sene huelva guiza icin 4 milyon onerdi fb'ye. fener o paraya ok deseydi hem guiza'nin 7 milyon euroluk 2 yillk maasindan kurtulurdu, hem de kasasina 4 milyon cash girerdi. bence guiza'yi vermeyerek fb hata etti demis.
    guiza'da bugun ispanya medyasina yaptigi aciklamada fenerbahce ligden dusurulse bile ben fenerde kalmaya raziyim demis. lan muro bas git artik yettin gari ya. gerci bundan sonra nereye gidiyor. emenike'nin gidisi en cok buna yaradi. mina koyim emenike 1 gunde satildi. yok boyle bir sey ya. saka gibi. adam karabukte oynarken ne ara piyasa yapti da 10 milyon teklifle gelen yabanci takimlar var. ustelik sakat haline 10 milyon. bir de saglam olsa demek en az 15 ederdi. nasil bir mantik bu ya. kim niye versin sakat bir adama bu parayi. tek uzuldugum adam gercekten genc oyuncuydu. uzun yillar fayadi olabilirdi. porto'daki hulk mesela. adam brezilyali ama porto bunu japon liginden bulup getirtmis. boyle nokta bir transferdi belki de. fenerbahce'ye karsi acik bir dusmanlik var. taurasi'yi harcayip sonra ay biz hata yapmis,z testler karismis gibi, ancak pembe dizilerde gorulebilecek bahane suren bir mantik simdi de emenike'yi harcadi. bu takim devler liginde ne yapacak, niang sakat, semih tek care, muro zaten 1 yildir topa bile ayagini degmemis. off ulan off. dur bakalim daha neler gorecegiz?

adamim benim ya vadide bile oynar mina koyim. futbolla ne isin var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 1 Ağustos 2011; 21:40:42 >

• Spartak moskovanın 10m verip dee hiç oynamamış şikeden dolayı göz altına alınmış pskolojisi kötü soru işaretleri 10milyon kadar olan bir oyuncuya 10 milyon vermez. Kimse vermez. Araplar bile vermez. top toplayıcı olarak m.city bile almaz. Yapmayın etmeyin. emenikenin çapı ne ki ? Saçmalamayınız. Hayal dünyasında yaşamayınız. Afellay 3me barcaya gitti :D Bjk almediayı getirdi.Biz 13milyon sözleşme opsiyonu ile meloyu aldık.Hepsinin geçmişi var ? Arshavin için 15 milyonlardan bahsediliyorken böyle bir oyuncuya 10 milyon km verir ? Nijeryada emenike gibi 10larca topcu varken.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.