Şimdi Ara

EMENIKE 9 MILYON EURO ETMEZ!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fenerbahce dusmanlarinin rezil oldugu bir konu daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

bu tiske arkadaşımız istihbarattan herhalde. her konuda olayın daha derin olduğu onun bildiğini kimsenin bilmediği imajı sergiliyor. bu işe bi anlam veremedim. yani olaylar hepimizi aşıyor tiske hariç !..

adam ajan simit baksana gözlüklüde
    onlara kalsa zaten şike yok yukardan emir geldi alın bunları içeri dediler olay siyasi bir olay suç yok biz akız bem beyazız

hocam yorum olarak değerlendirmekte serbestiz hepimizde lütfen kimsenin resmiyle tipiyle gözlüğüyle falan dalga geçmeyelim yakışmaz hiçbirimize

• Roberto Carlos, Gökdeniz, Fatih Tekke ve Rusya'ya yüksek ücretle giden hiçkimse şike yüzünden gitmedi herkes temiz. Elbette öyle. Ama Emenike'nin gidişinin altında illa bir suç, şike arayacak bizimkiler. Ne de olsa Fenerbahçe medyanın önüne atıldı. Her yaştan herkes çamur atma peşinde. Emenike transferi irdeleniyor. Halbuki Ruslar zaten hep pahalı transferler yapıyorlar. Ama Emenike konuşuluyor. Neden? İşte Fenerbahçe'yi karalamak için yeni bir fırsat :)

Hatırlarsanız Emenike transfer sezonundan önce en çok konuşulan oyunculardan birisiydi. Emenike herkesin transfer listesindeydi. Neden Moskova olmasın?
  • Çok basit bir soru soracağım Fenerbahçeli arkadaşlardan cevap vermesini isteyeceğim...

Japonya 2. liginde forma giyen HULK Porto tarafından keşfediliyor ve anında transfer ediliyor da

Avrupa'nın dibindeki Türkiye 2. liginde bir oyuncu golleri leblebi gibi atıyor ama dünyanın hiç bir scout ekibi izlemiyor ?

Şöyle bir mantık kurun

Porto , Portekiz , Japonya 2. ligi = Hulk

Herhangi bir Avrupa klübü, Avrupanın yanıbaşındaki Türkiye , 2. ligde leblebi gibi goller , Emenike

Hadi hayırlı traşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Çok basit bir soru soracağım Fenerbahçeli arkadaşlardan cevap vermesini isteyeceğim...

Japonya 2. liginde forma giyen HULK Porto tarafından keşfediliyor ve anında transfer ediliyor da

Avrupa'nın dibindeki Türkiye 2. liginde bir oyuncu golleri leblebi gibi atıyor ama dünyanın hiç bir scout ekibi izlemiyor ?

Şöyle bir mantık kurun

Herhangi bir Avrupa klübü, Avrupanın yanıbaşındaki Türkiye , 2. ligde leblebi gibi goller , Emenike

Hadi hayırlı traşlar.

aslan türkiyeden adam akıllı topçumu çıkmışta portonun işi gücü yok bank asya yı takip edicek 10 senede 1 tane adam akıllı adam geliyor oda artık geçti malesef...küçümsediğin japonya liginden hersene avrupaya en az 5 tane oyuncu gidiyor..haberin olsun...

not:bu arada seneye EMENİKE premier ligin üst takımlarında olacaktır rahat ol sen...

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Çok basit bir soru soracağım Fenerbahçeli arkadaşlardan cevap vermesini isteyeceğim...

Şöyle bir mantık kurun

Hadi hayırlı traşlar.

aslan türkiyeden adam akıllı topçumu çıkmışta portonun işi gücü yok bank asya yı takip edicek 10 senede 1 tane adam akıllı adam geliyor oda artık geçti malesef...küçümsediğin japonya liginden hersene avrupaya en az 5 tane oyuncu gidiyor..haberin olsun...

not:bu arada seneye EMENİKE premier ligin üst takımlarında olacaktır rahat ol sen...

bir Fenerbahçeli nasıl cevap verebilir deselerdi bunun aynısını söylerdi.

Türkiyeden topçu çıkmıyor ?

80 milyonluk nüfustan topçu çıkmıyor ama 3.5 milyonluk Almanyadaki Türklerden 2 tanesi Real Madrid deyse suç bizde değil, manejerlerde, teknik direktörlerde.

• emenike 9 milyon euro etmez,

chelsea transfer etsede etmez, yanılmışlardır derim, bu benim izlediğim emenike kalitesini değiştirmez.
  • Tartışılması gereken Emenike'nin ederi falan değil, ülkenin halidir.

''Ülkeye tekneyle gelmiş'' gibi ırkçı saldırılardan tutun da yapılan bunca yargısız infazlara, bunca karalama kampanyalarına maruz kalan Nijeryalı bir futbolcunun ülkeden giderken ''Can güvenliğim yok, Türkiye çok garip bir ülke, burada huzurlu değilim, gitmek en iyisi.'' demesini düşünün.

Bu söylemleri Nijerya gibi 3. dünya ülkesinden biri söylüyorsa, sanırım bizim yaşadığımız yer 5.dünya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

Tartışılması gereken Emenike'nin ederi falan değil, ülkenin halidir.

''Ülkeye tekneyle gelmiş'' gibi ırkçı saldırılardan tutun da yapılan bunca yargısız infazlara, bunca karalama kampanyalarına maruz kalan Nijeryalı bir futbolcunun ülkeden giderken ''Can güvenliğim yok, Türkiye çok garip bir ülke, burada huzurlu değilim, gitmek en iyisi.'' demesini düşünün.

Bu söylemleri Nijerya gibi 3. dünya ülkesinden biri söylüyorsa, sanırım bizim yaşadığımız yer 5.dünya.

kusra bakmasında 3 yıldır can güvenliği fln vardıda, herşey güllük gülistanlıktıda fenerbahçenin küme düşme ihitimali ortaya çıkınca mı hemen şartlardan şikayet eder oldu ?

türkiyede siyahi insanlara genel bir ırkçılık yoktur herkes bilir batı ülkeleriyle karıştırmayın, yıllardır en sevilen oyuncular siyahi oyuncular olmuştur.

ben olsam kalırdım demiyorum ama 2. ligde oynamak istemiyorum der giderdim, ve haklı olurdumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

kusra bakmasında 3 yıldır can güvenliği fln vardıda, herşey güllük gülistanlıktıda fenerbahçenin küme düşme ihitimali ortaya çıkınca mı hemen şartlardan şikayet eder oldu ?

türkiyede siyahi insanlara genel bir ırkçılık yoktur herkes bilir batı ülkeleriyle karıştırmayın, yıllardır en sevilen oyuncular siyahi oyuncular olmuştur.

ben olsam kalırdım demiyorum ama 2. ligde oynamak istemiyorum der giderdim, ve haklı olurdumda.

İkinci lig ne alaka ? Hakim misin arkadaş ?

Daha iddianamesi hazırlanmayıp yargılaması medyada yapılan bir davanın hakimi de medya takipçileri olur işte böyle. Gittiğin her yerde yapılan yargısız infazlar sonucu 'şikeci' diye itham göreceğine kaçtı gitti bu ülkeden, sen olsan kalırdın değil mi eğer suçsuzsam kim ne derse desin umrumda olmazdı diye ??

Hadi oradan, zenciler çok sevilirmiş. Belaltı esprileri dışında kullanıldıkları başka bir diyalog yok. Gerçekleri çarpıtmayın.Çok seviliyorlarmış.

• Adam da haklı bir yerde..Can güvenliğim yok diyor haklı.Seni alıyorlar hapse atıyorlar sonrada pardon yanlış olmuş serbestsin.Şimdi bazı akıllılar gelip şikeye karıştı ondan kaçtı yazar,yazıyorlarda.Adam ayrılırken psikolojim iyi değil diyerek ayrılıyor bu ülkeden.Kimin psikolojisi böyle bi durumda iyi olabilir ki?.Bu arada 10 milyon'u 20 milyon'u görücez arkadaşlar.Kafamızı çok duvarlara vurucaz gibi geliyo ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoyevski -- 7 Ağustos 2011; 10:30:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

İkinci lig ne alaka ? Hakim misin arkadaş ?

Daha iddianamesi hazırlanmayıp yargılaması medyada yapılan bir davanın hakimi de medya takipçileri olur işte böyle. Gittiğin her yerde yapılan yargısız infazlar sonucu 'şikeci' diye itham göreceğine kaçtı gitti bu ülkeden, sen olsan kalırdın değil mi eğer suçsuzsam kim ne derse desin umrumda olmazdı diye ??

Hadi oradan, zenciler çok sevilirmiş. Belaltı esprileri dışında kullanıldıkları başka bir diyalog yok. Gerçekleri çarpıtmayın.Çok seviliyorlarmış.

2. lig olayını ben uydurmadım düşsede düşmesede böyle bi ihtimalin olduğı aşikar değil mi ?

bi tek emenike mi yaşiycak tüm bu süreci ? fenerbahçede o kadar oyuncu var hangisi gitti onun dışında ? ayrıca emenikeyi bağlayan hiç bişey yok o o zaman fenerde oynamıyodu bile.

zenci futbolcular hep sevilmiştir bu ülkede ben bunu tartışmam bile sen ayna karşısında kendi kendine tartış istiyosan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.