Şimdi Ara

EMİNEM*Mİ-50 CENT*Mİ*?::::::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
7.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence 50cent daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 5 Nisan 2005, 21:58:04 >

• 50 CENT
  • 50 cent
  • saçmalamayın abi,50ye verilen akıllar eminem'den çıkıo. Bi bakıma em yönetio 50yi. Hem bakınca yetenek ve zeka bakımından da em kat kat önde görünüo. Ama 50 için kötü diyenin karşısında anlını karışlamak için direk ortaya çıkabilirim.
  • eminem iyidir... 50cent'i meşhur edende eminem ve grubu, hatta en babaları dr. dre
  • Eminem daha başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FB*gonca

Eminem daha başarılı

son albümlerde 50 biraz daha fazla sattı ama genel olarak çok haklısın.

bu arada yukarda clk dre yazmış,dre ztnlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi Mix 2
    geçen yıl açıldı
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 cent'i eminem çıkardı destekleyende eminem.
    o yüzden eminem'e laf yok.
  • Valla 50 cent in gelmiş geçmiş tüm albümleri var+eminemin de gelmiş geçmiş tüm albümleri var=ama hiç birinde de sadece eminem ya da sadece 50cent yok,hep karma bunlar biri diğerine hep ya vokal yapmış ya da bir şarkısını koymuş ötekine bu da gösteriyor ki bu arkadaşlar sıkı dost o zaman biri diğerinden üstün diyebilir miyiz yinede...?
  • CeZa
  • valla hip hop sevmem ama 50cent daha bi elektronik müziğe yakın yapıyor gibi geliyor bana, eminem ise tam rap yapıyo onun için çok da karşılaştırmamak lazım, ama eminemin meşhur ettiğini ben de biliyorum 50 cent bakalım eminem kadar kalıcı olabilecek mi önemli olan bu
  • katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: s@profit

CeZa
  • abi ben başlıkta ceza mı yazısını görremiom,font boyutu -8 falansa söleyin de özel gözlük fln alalım.

@Cynsure

aslına bakarsan ikisi de tam rap yapmıo,eminem ve 50 ilk 2 albüme kadar ta olarak rapti,sora biraz daha uzaklaştılar. Nedeni de açık bence,sorunu olan adam rap yapar.Başlarda sokaklarda yaşadıkları için bisürü sorunları vardı ve tam olarak rap yapıolardı ama şimdi biraz uzaklaştılar rapten ama o ikisi şu an dünyadaki en ii müziği yapıo bu da tartışılmaz benim için.
  • 50 Cent
  • 50 CENT
  • ikisi arasında 50 derim ama diğerlerini karıstırırsanız değişir tabi . . .
  • eminem
  • Eminem sadece Meshur... 50 Cent DAha iyi ama...

Eminem in meshur oLusnun nedeni. Dr.Dre ve Tupac gibi isimLerLe caLısması... Dr.Dre Gibi bi Produktor Ve Tupac gibi bir Söz SilahıyLa...
  • 50 cent tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: xander23

abi ben başlıkta ceza mı yazısını görremiom,font boyutu -8 falansa söleyin de özel gözlük fln alalım.

@Cynsure

aslına bakarsan ikisi de tam rap yapmıo,eminem ve 50 ilk 2 albüme kadar ta olarak rapti,sora biraz daha uzaklaştılar. Nedeni de açık bence,sorunu olan adam rap yapar.Başlarda sokaklarda yaşadıkları için bisürü sorunları vardı ve tam olarak rap yapıolardı ama şimdi biraz uzaklaştılar rapten ama o ikisi şu an dünyadaki en ii müziği yapıo bu da tartışılmaz benim için.

eyvallah hocam ama dünyada ki en iyi müziği yaptıkları kısmına kesinlikle katılamam bi rockır olarak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.