Şimdi Ara

EMİNEM*Mİ-50 CENT*Mİ*?:::::::::: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
7.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 yi şu anda bulunduğu yere taşıyan eminem dir. ama yine de bu aralar 50 cent i daha fazla dinliyorum. genel olarak tabi ki eminem
  • EMİNEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_U_S_T_A_F_A -- 13 Haziran 2005, 19:27:06 >
  • EMİNEM tabikide
  • abi eminem ilk onden gideni bu işin bence 50 yide o kesfetti die biliorumm yani ben ce eminem
  • emınem..
  • Oy oy Eminem (Kinayeli bir söyleyiş oldu)
  • " popstar BAYHAN " rapte 1 numara
  • buda sorulurmu eminemm tabikiii
  • 50 Cent
  • quote:

Orjinalden alıntı: OburiX

50 cent'i eminem çıkardı destekleyende eminem.
    o yüzden eminem'e laf yok.

+1
  • EmİnEM
  • eminem in isminde hayır yoq bir kere 50 cent tam adamım adam 9 kere silahlı saldırıya uğradı vucudunda 8 kurşun var ama hiç bir yerde bişey göremezsin eşsiz bir vucudu var adamlar dövme ile kapatmış süper süper ötesi 50 cent

• Saçmalamakta sınır tanımıyorsunuz. Eminem'le 50'yi karşılaştıramazsınız bile. 50 Cent daha dün meşhur olan, para ve karıya aç öküzün tekidir. Eminem onun elinden tutup Dre ile birlikte adam yapan kişidir.

Bir de bu adamı Pac ile karşılaştıranlar var. Pac 50 tane Eminem 500 tane 50 cent yapar. Rapçileri kıyaslarken biraz daha mantıklı seçin kişileri. Mesela Jay-Z - Nas, DMX - Ja Rule gibi.
  • bencede
  • şuan için hiphop kralı 50cent!!!ama onu buralara getiren eminem ve dr. yani shady aftermath!
  • beyler harbi rapten anlamıoSUNUZBÖLE Bİ TARTIŞMA AÇILMASı bile komik 50 cent zaten popçu rapçi diil.eminemde ayrı di alem.harbi rap iSTİOSanız tupac dinleyn ice cube dinleyn.şarkı bile önerebilrim.tupactan "changes"ı VE "HIT EM UP"I DİNLEMEDEN RAP ŞARKIsı dinledm demeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: theOG

şuan için hiphop kralı 50cent!!!ama onu buralara getiren eminem ve dr. yani shady aftermath!

bide arkadaşım unutmadan 50 hiphop kralı demişSİN.BUNU GÖRse o bile gülerdi.50 cent pop kralıdırrrrrr
  • arada rap ten çok uzaklaşıolar hatta rap yapıolar mı o bile şüpheli yok candy shop yada eminemin just lose it i bunlar rap le alakası olmayan şarkılar lifeisanoutlaw arkadaşıma katılıorum tupac tan sora en fazla dinlediim kişi the game dir o da ii bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvpburn -- 4 Şubat 2007; 10:46:07 >
  • ben dre,eminem ve çoğu rapçiyi dinledim ama 50'de karizma ses var .
    o yüzden 50 derim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.