Şimdi Ara

En az yükleme tutarı 30 TL oluyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
33.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 35 tl lifecell yenilicem ama 32 tl var şimdi bu 3 tl için 30 tl mi yükleyeceğim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

35 tl lifecell yenilicem ama 32 tl var şimdi bu 3 tl için 30 tl mi yükleyeceğim arkadaslar
    Turkcell avans tl servisinden yararlanabilirsiniz 1.99 tl karşılığında 8 tl avans verir. Bu sayede 35 tl'lik paket alabilirsiniz. Bakiyeniz -4.99 tl olur ilk yüklemenizde tahsil edilir gelecek ay ona göre yükleme yaparsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asabi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ayın 2 sinde yenilemem deneyeceğim

• İşcep'ten en az 50 tl yükleniyor. Telefon bayisinden en az ne kadar yükleyebilirim?

• Bu ne saçmalık ya hatta şuan 25 tl var 20 tl yükleyim dedim olmuyor. 30 tl yapmışlar minimum bütün operatörler

• Bimcellde 15tl

• Kuzenler yurtdışında yaşıyor yazdan yaza gelip her seferinde yeni hat alıyorlar. En son aldıklarında satış yapan kişi her sene yeni hat alıyorsunuz, birisine söyleyin hattınıza para yatırsın süresi uzar size gelene kadar hat kapanmaz demiş.

Şimdi benim en az kaç para yatırmam lazım ki hatları kapanmasın? Bayiye gittim 35 TL dedi, hattı satan kişi ise kuzenlere 10 tl yatırın kapanmaz demiş. Turkcellin sitesinde 10 tl ve katları diyor. Kafam Karıştı.
  • Migrosa TTMobil yükleme kartını sordum. Satmadıklarını söylediler. Başka nereden bulabilirim? İnternette satılıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: setnha

Kuzenler yurtdışında yaşıyor yazdan yaza gelip her seferinde yeni hat alıyorlar. En son aldıklarında satış yapan kişi her sene yeni hat alıyorsunuz, birisine söyleyin hattınıza para yatırsın süresi uzar size gelene kadar hat kapanmaz demiş.

Şimdi benim en az kaç para yatırmam lazım ki hatları kapanmasın? Bayiye gittim 35 TL dedi, hattı satan kişi ise kuzenlere 10 tl yatırın kapanmaz demiş. Turkcellin sitesinde 10 tl ve katları diyor. Kafam Karıştı.
    6 ay da bir yeterli oluyor diye hatırlıyorum. 2018 de giren bir Turkcell yürürlüğüne göre en az 30 tl olmadı lazım.. En iyisi müşteri hizmetlerini arayın kesin sonuç için!

• Burada neden 10 TL diyor halen?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Burada neden 10 TL diyor halen?

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/tl-karti-fiyatlari-ve-kullanim-donemleri
    Düşük miktarlı yükleme kartı satmıyorlar sanırım artık. 10 tl ise başka numaradan kredi aktarılarak yüklenebiliyordu. Şu an bakmadım ama onun da aktarma bedelini yüksek tutuyorlardı. BTK nedeniyle de transfer miktarını yükseltemiyor olmalılar. Ancak işlem başına aldıkları miktarı yükseltip, oradan kazanıyorlar.

Bayilerin pos cihazlarından minimum ne kadar yüklenebildiğini bilen var mı aramızda?

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    10 tl aktif süreyi uzatıyor

genelde tl yükledikten sonra poslardan 5-10 lira gibi ufak miktarda yükleme oluyor Telekom ve vodafone de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Düşük miktarlı yükleme kartı satmıyorlar sanırım artık. 10 tl ise başka numaradan kredi aktarılarak yüklenebiliyordu. Şu an bakmadım ama onun da aktarma bedelini yüksek tutuyorlardı. BTK nedeniyle de transfer miktarını yükseltemiyor olmalılar. Ancak işlem başına aldıkları miktarı yükseltip, oradan kazanıyorlar.

Bayilerin pos cihazlarından minimum ne kadar yüklenebildiğini bilen var mı aramızda?

Alıntıları Göster
    Hocam kart olayını bende hiç görmedim. Vodafone/Türkcell hep Pos üzerinden Migros veya GSM bayisinden yüklüyorum ve 30 liranın altı mümkün değil diyorlar. Hatta dünkü kasiyer kız 50 lira diye götünden element uydurdu ama 30 lira oluyor pardon dedi. Neden bu kadar değişken bir durum var. Link yanıltıcı oluyor bu durumda. Operatörlere BTK'nın bu konuda (asgari yükleme) standart getirmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Kasım 2019; 23:45:20 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    EN DÜŞÜK 35 TL OLMUŞ
    www.turkcell.com.tr
    Online TL Yükleme | Turkcell
    https://www.turkcell.com.tr/yukle/tl-yukle

• Banka kartlarında neden sadece 40TL var. Diğer seçeneklerde hep paket fiyatları var #EnPara & #TEB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 1 Aralık 2019; 21:26:22 >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    internet bankacılığından en az yükleme 40 tl kontrol ettim

turkcelin kendi sitesinden online olarak 35 tl sanırım başkada alternatif yok görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

EN DÜŞÜK 35 TL OLMUŞhttps://www.turkcell.com.tr/yukle/tl-yukle
    Vodafone en son 30 du. O da arttı mı acaba?

İyice soygunculuğu ele aldılar. Faturalı satmak için yapıyorlar adiler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.