Şimdi Ara

En güçlü pokemon hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
18.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ruen ben craterden bildiğimi söylüorum ordaki beni alakadar etmio ama yinede eline sağlık araştırma yapmışsın sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snatch. -- 4 Şubat 2008; 0:10:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Alping fene geçme bişey anlamam

Ruen ben craterden bildiğimi söylüorum ordaki beni alakadar etmio ama yinede eline sağlık araştırma yapmışsın sanırsam

araştımra değil ingilizce derslerinde bilemediğim kelimlerei buradan buluyordum yaptığım sitenin adını yazmak oldu
  • en iyi pokemon Yurduminsanımon dur
    Özellikleri: Genelde sürü halinde yaşarlar.Kuruldukları yeri hemen mesire yeri ve dinlenme tesisi haline getirirler.Fakat piknik tüpünün açık unutulmasıyla yangın çıkarırlar.

Tür: Allah Ne verdiyse
    Ataklar
    1) Tükürme (su saldırısı)
    2)Orman yangını çıkarma (ateş saldırısı)
    3)Terlik Atma (Dövüş)
    4) Misafire Patlayana kadar yemek yedirme ( Hazımsızlık)

En güçlü pokemon hangisi
  • Konu ne die açılmış sen ne yapıosun boş

ama gerçekten çok komik
  • Arkadaşlar en güçlü pokemonlar filmde olanlar tabiiki deoxys,groudon,mewtwo,mew,lugia,celebi bu pokemonlar istedikleri takdirde çok fazla hasar verebiliyorlar.Ama jirachi,moltres,zapdos gibi pokemonlar okadar çok hasar vermiyor mesela charizard rahtlıkla articunoyu yener tabii ash inkinden bahsetmiyorum son olarak hasar vermeyecek ama bir kişinin veya dünayanın kaderini değiştirecek pokemon bana kalırsa celebi olurdu.Pokemon oyunları için aynı şeyleri diyemiyeceğim elbette örenğim pokemon kartladında legend pkemonları ezik büzük yapmışlar pikachu charmeder mewi yeniyoı:D
  • bence mewtwo çünkü mewtwo cisimleri kontrol ediyor kalkan kuruyor latios görünmez olsa nolcak?
    kalkan kurunca latios ona bişi yapamaz
  • Pokémonlar güçlüdür efsaneler dahada güçlüdür ama hiçbiri en güçlü değil hepsinin birbirinden zaafı vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Pokémonlar güçlüdür efsaneler dahada güçlüdür ama hiçbiri en güçlü değil hepsinin birbirinden zaafı vardır.

Katılıyorum benim dediğimde hemen hemen bu anlamda örneğin articuno charizardı yenemez veya ne diyeyim sucine celebiyi yenemez ama celebinin yasamsı icin suıcenin de olması gerekir her pokemon birbirlerine bağlı aynı doğada olduğu gibi ama insanların veya dünayanın kaderlerini deistirecek tek pokemon bana klarısa celebi cünkü zaman bazı şeylerden cok daha önemli arkdaşlar.(biz ne kadar zmanımızın değerini bilmesekte en önemli şey zamandır)
  • Evet hepsinin ayrı güçleri vardr o yüzden belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alping

eğer işe biraz fen katarsak iletken olduğu için elektriğin metali yenmesi yalıtkan olduğu içinde kayaya yenilmesi gerekir. topraktada negatif yüklerin toprağa geçmelerinden dolayı güç kaybı yaşanır elektrik tarafında bölece toprak yener.AYrıca su kısa dervre oluşturur bu da elektriğin gücünün arttırır

okulda örendiklerim ilk defa işe yaradı

Öğretmenim Ben Metaller Ve Ametalleri Anlamadım
  • Şuana Kadar Belirlenmedi Ama , tüm Tahminler Şöyle...

1 : Palkia VS Diagla Öğle Bişe
    2 : Lucario
    3 : Lugia
    4 : MewTwo
    5 : Mew

Ve Tüm Pokemonlar
  • Bence ARCEUS yada Palkia VS Dialgla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [K@@N] -- 5 Şubat 2008; 22:47:12 >
  • BENCE HEPSİ GÜZEL AMA EN İYİSİ SABLEYE BANA GÖRE
  • cigulipaf
  • ilqhan GÜLDÜRME OLUM CİGİLİPAF TIRNAGIMIN UCUYLA VURSAM ÖLÜR LA
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx_emre

ilqhan GÜLDÜRME OLUM CİGİLİPAF TIRNAGIMIN UCUYLA VURSAM ÖLÜR LA

büyük yazmasana şikayet edicem bak
    biz görüyoz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx_emre

ilqhan GÜLDÜRME OLUM CİGİLİPAF TIRNAGIMIN UCUYLA VURSAM ÖLÜR LA

Uykun gelmesse onu bende yaparım
  • arrkadaslar eskı nesıl mı yenı mı
    yenı: tartısılmaz palkıa(cok pıs bakıo):P
     En güçlü pokemon hangisi

eski:mewto( baba)
     En güçlü pokemon hangisi

• Çizgi Filme göre Arceus.
    Pokemonların tanrısı.
  • arceus çizgi filmde napıyo? bna görede güçlü ama nası pokelerin tanrısı oluyo?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.