Şimdi Ara

En güçlü süper kahraman kim? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
2
Favori
27.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Captain America hepsini döver dövmesede gönlümün 1.si

Edit:arkadaşların isteği üzerine resimleri kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 28 Haziran 2013; 20:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Bence Captain America hepsini döver dövmesede gönlümün 1.si

Silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 29 Haziran 2013; 12:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

En çirkinini niye supes yapmışlar

Yanlız onu bilmemde bu bu resimden sonra dc vs marvel ın sonucu belli oldu gözüm kapalı marvel .Ama green lanter ve batmande resmen siz hepiniz biz ikimiz haasında yani baya güzeller.Ama marvelda böyel Thor oldukça dc kazanması zor.

[size=5]EDIT:Beyler sadece bunlarla kalmaz bu derin tartışmaların geçtiği konuda görseleere ihtiyaç vardı mdedim ve yoğum araştırmalar sayesinde diğer kahramanlarıda buldum artık karar sizin sizce kim kazanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 28 Haziran 2013; 20:50:46 >

• SenJi kullanıcısına yanıt
    amaç ne? konuyu kapattırmak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Amaç eğlence,sohbet ve konuya hava katma.Böyle birşeyden konunun kapanıcağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Amaç eğlence,sohbet ve konuya hava katma.Böyle birşeyden konunun kapanıcağını sanmıyorum.

eğlence ?
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

sonic the hedgehog 2 (1992) oyunu

Bide sonic and the black knigt part 0 i izleyin isterseniz.

Mario daha iyi
     En güçlü süper kahraman kim?

Yav he he

Adam doğru söylüyo mahmut, mario sonicten daha iyi, hiç olmazsa insan

bu ve özellikle üstteki resim ahahaha yarım saat sonra anca derman buldum cevap atmaya

• bu arada hocam o resimleri silin o takımı bayadır biliyorum ama güzelim konuyu kapattırcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: \mXm/

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

sonic the hedgehog 2 (1992) oyunu

Bide sonic and the black knigt part 0 i izleyin isterseniz.

Mario daha iyi
     En güçlü süper kahraman kim?

Yav he he

Adam doğru söylüyo mahmut, mario sonicten daha iyi, hiç olmazsa insan

bu ve özellikle üstteki resim ahahaha yarım saat sonra anca derman buldum cevap atmaya

o da seganın sorunu ki o zamanlar mario ya hasılat rakibi olarak çıkartmışlardı sonic'i. daha sonra yani 1998 den sonra asıl halini almaya başladı.

@Yalarca hocamla ben segaya gitsek asıl değişim o zaman olcak. hala olimpiyat oyunu çıkarıyolar saatte 6000 km/h ile koşan birini hangi mantıkla koşu yarışına dahil ediyosan. Allah akıl fikir versin SEGA ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 28 Haziran 2013; 19:55:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

quote:

Orijinalden alıntı: The İncredible Hulk

quote:

Orijinalden alıntı: musullu

Normlalde hulk thoru almış gibi gösteriliyo ama ..Enn ama en basiti thorun çekici var..sadece thor kaldırabiliyor..hulkun üstüne bıraksa daha kalkamaz :D kavgaya gerek yok

hulk thorun çekicini kaldırdı dostum

supermande kaldirdi dostum hem o senin dedigin çizgi fipm benim dedigim çr

Alıntıları Göster
    hangi bölümde kaldırıyor ya??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcraft888 -- 28 Haziran 2013; 20:44:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: starcraft888

hangi bölümde kaldırıyor ya??

Neyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi animeci olarak bunu soylemezsem olmaz goku alır şaka bi yana güç bakımından değilde bence deadpool ben seviyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muneakira -- 4 Temmuz 2013; 15:41:07 >
  • wolverine
  • Batman alır.
  • Dc de galiba superman in dusmani vardi.90 cm civari boyu varsi kel gibi.Onu belki tanri ve olumsuz diye thor yener veya yenemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Dc de galiba superman in dusmani vardi.90 cm civari boyu varsi kel gibi.Onu belki tanri ve olumsuz diye thor yener veya yenemez

Thor olumsuz degildir

• quote:

Dc de galiba superman in dusmani vardi.90 cm civari boyu varsi kel gibi.Onu belki tanri ve olumsuz diye thor yener veya yenemez

Mr.Mxyzptlk
  • Avengers EMH animesinde bir kere öldüğünü görmüştüm ama asgard a gidiyordu sanırım.Ölmüyordu.
    Mr.Mxyzptlk aynen.İsmini tersten okuyunca bir süre kayboluyormuş filan.Ama galiba isterse dünyayı yok edebilir.Kimsede engel olamaz.Fakat arkadaşın bir kaç tahtası eksik gibi.
  • quote:

Avengers EMH animesinde bir kere öldüğünü görmüştüm ama asgard a gidiyordu sanırım.Ölmüyordu.
    Mr.Mxyzptlk aynen.İsmini tersten okuyunca bir süre kayboluyormuş filan.Ama galiba isterse dünyayı yok edebilir.Kimsede engel olamaz.Fakat arkadaşın bir kaç tahtası eksik gibi.

EMH = Anime

Neyse de benim arkadaşa verdiğim örnek başkaydı. Black Widow bile bir şok ile onu bayıltıyosa bu kadar yüceltmenin anlamı yok diye. Arkadaş kendisi diyo ben çizgi filmlere bakıyorum gerisi ile ilgilenmiyorum

• quote:

quote:

Avengers EMH animesinde bir kere öldüğünü görmüştüm ama asgard a gidiyordu sanırım.Ölmüyordu.

EMH = Anime

Neyse de benim arkadaşa verdiğim örnek başkaydı. Black Widow bile bir şok ile onu bayıltıyosa bu kadar yüceltmenin anlamı yok diye. Arkadaş kendisi diyo ben çizgi filmlere bakıyorum gerisi ile ilgilenmiyorum

Animasyonmu işte hangisinden anladın sen beni .Üstelik BW Thor'u bayılttı diye Thor yüceltilemez diye bir şey yok.Thor belkide Hulk'tan sonra Avengers'ın en güçlü üyesi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.