Şimdi Ara

En güçlü süper kahraman kim? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
2
Favori
27.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Avengers EMH animesinde bir kere öldüğünü görmüştüm ama asgard a gidiyordu sanırım.Ölmüyordu.
    Mr.Mxyzptlk aynen.İsmini tersten okuyunca bir süre kayboluyormuş filan.Ama galiba isterse dünyayı yok edebilir.Kimsede engel olamaz.Fakat arkadaşın bir kaç tahtası eksik gibi.

EMH = Anime

Neyse de benim arkadaşa verdiğim örnek başkaydı. Black Widow bile bir şok ile onu bayıltıyosa bu kadar yüceltmenin anlamı yok diye. Arkadaş kendisi diyo ben çizgi filmlere bakıyorum gerisi ile ilgilenmiyorum

Animasyonmu işte hangisinden anladın sen beni .Üstelik BW Thor'u bayılttı diye Thor yüceltilemez diye bir şey yok.Thor belkide Hulk'tan sonra Avengers'ın en güçlü üyesi.

Hulktan daha güçlüTüm büyü gücüyle gelirse fakat fiziksel olarak değil. olmadığı içinde bayıltılabilir

• Avengers'la Justice League'i bir tutmayın. Avengers çıtır çerez kalır JLA elemanları yanında. Kaç kere söyliycez yav.

Bu arada Age of Ultron okuyorum Ultron dediğim gibi Avengers'ları bildiğin paket yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Avengers'la Justice League'i bir tutmayın. Avengers çıtır çerez kalır JLA elemanları yanında. Kaç kere söyliycez yav.

Bu arada Age of Ultron okuyorum Ultron dediğim gibi Avengers'ları bildiğin paket yapmış.

Biz yenilmezleriz çünkü dünyaya yapılan kötülüklerden intikam alacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: \mXm/

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Avengers'la Justice League'i bir tutmayın. Avengers çıtır çerez kalır JLA elemanları yanında. Kaç kere söyliycez yav.

Biz yenilmezleriz çünkü dünyaya yapılan kötülüklerden intikam alacağız

Tony Stark ilk filmde Loki'ye intikamını alırız dediğinde hass.. dedim. Adam gelecek dünyayı pert edecek sende olsun hacı ya intikamını alırız dicen. Bu Thor tanrı değilmiydi Loki filmde bunu nasıl bıçakladı bide ıh mıh ediyo tanrısın lan sen Justice League'i bu yüzden seviyorum sorumsuz Hal Jordan bile kolu kırık olmasına rağmen Darkeid'a son gücüyle saldırıyor (Ancak Darkseid bunu pert ediyor ) Hal Jordan'ın da dediği gibi "Beyzbolu Bırakıp, Futbol Oynayacağız"

• Süperman, Batman
  • Tartışmasız en güçlüsü supernandi. NNeden derseniz süperman diğer karakterleri birer birer götürür uzaya güneşin ortasına bırakır teklife sağ kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki de The Dark Knight ( Namı değer 'BATMAN' )
  • superman
  • @mahmutzahitcelik hatalı kavram kullanıyorsun.İnsanlar kabul etmeyince çok anlamsız kaynaklar sunuyorsun.
    Steve Rogers ve Bruce Wayne süper insan değildir.Bu adamlar üst seviye insan (peak human) olarak geçer ki CA'nın formülle saniyeler içinde kazandığı gücü DK çalışmayla yıllar içinde kazanmıştır.
    --------------------------------------------------
    Soruya gelince,zor bir soru olduğu belli...
    Hepsini modern açıdan incelersek ;
    -Hulk kesinlikle en güçlü süper kahraman değil.Adamı süper kahraman saymak bile tuhafıma gidiyor,bildiğimiz canavar.Her neyse,teorik olarak güç,dayanıklılık ve hızının bir sınırı yok gibi görünse de World War Hulk'ta bir sınırının olduğunu sanıyorum hepimiz gördük.Sentry'nin sakınarak kullandığı gücünün bile üstesinden gelemedi.Vücudu kaldırmadı.
    -Superman harikadır ancak modern zamanlarda gücü oldukça kısıtlanmıştır.Nerde o gezegenleri çekip götüren Superman,nerde modern Superman...Birçok yerde tek eliyle 200 kentrilyon kaldırıyor,güneşe gidip sundip yapsa herkesi alır denmiş.Bu konuya açıklık getirelim.Bahsettiğiniz olay (200 kentrilyon ton kaldırması) all-star-superman serisinde geçiyor.Güneş enerjisini fazla emdiği için gücü ve daha birçok özelliği 3 kat kadar artıyor.Ancak bu Superman'i giderek öldürüyor ve serinin sonunda vücut hücreleri deforme oluyor.Bunu bir kenara bırakıp yaklaşık 60 kentrilyon ton kaldırabildiğini kabul edersek süper kahramanlar içinde şuan en güçlü karakterin Superman olduğu kesin.Ama zaafları var.Kriptonite bağışıklığı var,gücü kesilmiyor şak diye ama kriptonit vücudunu halen delebiliyor.Kriptonite ulaşabilen dahi kimseler Superman'i alaşağı edebilir.Ama fiziksel olarak en güçlü süper kahraman Superman'dir,bu kesinlikle kabul.
    -Sentry'nin potansiyel gücünün tasviri olarak Superman'den fazla olduğunu Bing-Bang'i bilen herkes az çok tahmin eder.Ama mesele şurdadır : Sentry iyi halindeyken (Sentry'ken) süper kahramandır.Tam potansiyelini ancak Void haliyle kullanır ki buna süper kahraman denemez.O yüzden Sentry'yi eliyoruz.Ancak iyi haliyle Hulk'tan güçlü olduğu kesin.
    -Thor'un fiziksel gücünü rakamsal olarak söyleyemiyoruz.Ancak Hulk'tan güçsüz olduğu kesin.Fiziksel gücü bir kenara bırakır da alet edavatlara yönelirsek Superman'i yenme potansiyeli taşıyan bir karakter var karşımızda,bunu da unutmayalım.Mjolnir yabana atılacak bir alet değil sonuçta.
    -Flash zamanda sıçrama yeteneğiyle herkesi alaşağı edebilir bunu kaydedelim lütfen.Ayrıca hız seviyesi yüksekken Superman kadar sert yumruklar atabilir bu da cabası.Yani hiç de yabana atılacak abidik gubidik bir karakter değil kendisi.Ama eminim zaafı bulunabilir.
    -Iron Man elbette büyük bir deha.Ancak Civil War'da nasıl yenildiğini zannediyorum hepimiz biliyoruz.Fiziksel olarak da zırhı pek bir tehlike arz etmiyor.Planlama konusundaysa başarılı sayılmaz.
    -Green Lantern'lar içinde en büyük potansiyeli olan Hal Jordan.Ukala,aylak biri olsa da yeri geldiğinde kendini aşmışlığı var.Yani bu karakter Superman'i yenme değilse de durdurma potansiyeli taşıyor.
    -Wonder Woman fiziksel olarak Superman'in çok gerisinde hiç girmeyelim.
    -Wolverine diyenler var,inanamıyorum.İyi bir dövüşçü,inanılmaz bir metal alaşımla kaplı;ama sadece bu.Superman'e o kadar güçle çizik dahi atamaz.
    -Batman ki her türlü karakteri planlamayla yenme potansiyeli taşır.Superman için kriptonit'e ulaşır ; Iron Man için iyi bir zırh ve Iron Man zırhını iptal edecek bir sistem yaptırır ; Wolverine ölümcül sert bir darbe indirir,onu bayıltıp hareket edemez hale getirir vs vs...
    Zayıf yönüyse,o kadar gizemli birinin kim zayıf yönünü bulabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihani Sultan -- 10 Eylül 2013; 12:03:02 >

• @mahmutzahitcelik hatalı kavram kullanıyorsun.İnsanlar kabul etmeyince çok anlamsız kaynaklar sunuyorsun. 
    Steve Rogers ve Bruce Wayne süper insan değildir.Bu adamlar üst seviye insan (peak human) olarak geçer ki CA'nın formülle saniyeler içinde kazandığı gücü DK çalışmayla yıllar içinde kazanmıştır. 

Buyur?

Avengers EMH ornegimden filan bahsediyosaniz koskoca 1 yil boyunca gecen ikna diyolaglarimi anlatamam. En son careyide onlarin dillerinden yazdim.

Batman CA super insan olarak biliyordum. gerci biz ust seviye insana super insan diyoruz

Edit:

""- Thor'un fiziksel gücünü rakamsal olarak söyleyemiyoruz.Ancak Hulk'tan güçsüz olduğu kesin.Fiziksel gücü bir kenara bırakır da alet edavatlara yönelirsek Superman'i yenme potansiyeli taşıyan bir karakter var karşımızda,bunu da unutmayalım.Mjolnir yabana atılacak bir alet değil sonuçta""

Thor fiziksel olarak hulkun en sinirli hali ile kapisabilecek biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Eylül 2013; 8:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır.Üst seviye insan ile süper insan farklıdır.Süper insanların süper güçleri vardır.Bunlarınsa yok.Umarım aradaki farkı anlarsın :)

Thor'un tam güç veya değil,hiçbir savaş sahnesinde Hulk'la birebir kapışabildiğini görmedik.Ha Sentry'yi parçaladığı gibi tam öfke tam güç olursa o başka.Ama dikkatini çekerim : Mjolnir ile Sentry'yi alt ediyor,hem de tek bir vuruşla.Mjolnir olmadan Thor çok da kuvvetli bir karakter değil.
  • Aa burda da varmış bu konudan.Rune king thor hepsini alır.Normal thor da normal supermani alır.Dağılabilirsiniz
  • Alır değil alabilir Yazarlara bağlı.Eski zamanlara girmenin lüzumu bile yok,gezegenleri anahtarlık yapıp götüren Superman varken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihani Sultan

Alır değil alabilir Yazarlara bağlı.Eski zamanlara girmenin lüzumu bile yok,gezegenleri anahtarlık yapıp götüren Superman varken...

Alabilir tabiki,superman de alabilir.İşin esprisiydi öyle demem.Ama herkes sağolsun jla/avengers crossover'ından resim gönderince açıklayasım gelmiyor.Thor da gezegenleri yumruklarıyla parçalayacak kadar güçlüdür..Yanlış biliniyor yani,hulk kadar güçlüymüş de öyle böyle.Yıldızları bile parçalayabilir.(Mjolniri kullanmadan.)Supermanin solar enerji radyasyonunu emebilir.Yani sundipped olması bir işe yaramaz.

edit:Godblast isabet edip tutturabilirse supermani öldürebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 10 Eylül 2013; 12:08:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

quote:

Alır değil alabilir Yazarlara bağlı.Eski zamanlara girmenin lüzumu bile yok,gezegenleri anahtarlık yapıp götüren Superman varken...

Alabilir tabiki,superman de alabilir.İşin esprisiydi öyle demem.Ama herkes sağolsun jla/avengers crossover'ından resim gönderince açıklayasım gelmiyor.Thor da gezegenleri yumruklarıyla parçalayacak kadar güçlüdür..Yanlış biliniyor yani,hulk kadar güçlüymüş de öyle böyle.Yıldızları bile parçalayabilir.(Mjolniri kullanmadan.)Supermanin solar enerji radyasyonunu emebilir.Yani sundipped olması bir işe yaramaz.

Superman'i yenebilir evet de,gezegeni parçalayabildiği nerde geçiyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

quote:

Superman'i yenebilir evet de,gezegeni parçalayabildiği nerde geçiyor :)

Marvel wiki.Omega flighttan alıntı.Omega flight ta thor yok beta ray bill de var ama sanırım orada öyle bir söz geçiyor.

Ayrıca eski zamanlara girmenin gayette lüzumu var.Thor Surtur ve ymir i yennmiştir,gezegenleri çeken supermani de yenebilir yani

• Açıkcası dediğin pek anlaşılmıyor
    -------------------
    Neden lüzumu olsun ki.Hepsi geride kaldı.Superman modern zamanlarının en büyük patlamasını yaşadı,o da all-star-superman'de.Thor Sentry'yi parçaladı.Kimin modern düzenlemede ne kadar potansiyel taşıdığı belli.
  • quote:

Açıkcası dediğin pek anlaşılmıyor
    -------------------
    Neden lüzumu olsun ki.Hepsi geride kaldı.Superman modern zamanlarının en büyük patlamasını yaşadı,o da all-star-superman'de.Thor Sentry'yi parçaladı.Kimin modern düzenlemede ne kadar potansiyel taşıdığı belli.

Kim daha potansiyelli.Şöyle diyeyimaslında void ikisinden de daha güçlü..Ama kullanamıyor.Neyse,benim için thor her zaman önde.Ayrıca warrior madness thor da voidi yener.

physically destroying stars, planets, and moons with only his fists.

Omega flight adlı comicte geçiyor.Ama bu comicte thor yok.Sanırım biri onun potansiyelini falan söylüyor..

• katılıyorum bana söylicek bişey bırakmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitredl

katılıyorum bana söylicek bişey bırakmamışsın

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.