Şimdi Ara

EN GÜZEL HİPHOP ŞARKISI SÖĞLEYEN KİM???? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

türk derseniz Ceza ve Sagopa kajmer fena deil
  • bu arada Türkçe'yi katletmişsin
    başlığa bak yav..
  • Snoop Dogg un tarzı iyi bunun dışında Jay-Z Lil' John 50 Cent i ben pek sevmem The Game iyi
  • karachali
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_tufekci

1CE-ZA , SAGOPA KAJMER , DJ AKMAN

AMA ASLINDA DJ AKMANI KOYMİCAKTIM ÇÜNKÜ DJ AKMAN ÇOOKTAN ÖLDÜ İDAM EDİLMİŞ

Arkadaş senin işin gücün yokmu böyle SAÇMA SAPAN GEREKSİZ BİRŞEYE BENZEMEYEN bir topiği hortlatıyorsun...Ya bu foruma akıl yaşı sınırı getirilsin artık...Fenalık geldi..İnsan şu topiğin başlığını okur ve hortlatmaya utanır ya....yazıklar olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 25 Kasım 2007; 16:04:48 >

• insanın icinden yorum yapmak bile gelmiyor...
    ama aslında cogu insan hiphop kulturu hakkında edinilen böyle kulaktan dolma fikirlerle eksik bilgiler ediniyor.belki de daha fazla bilgiyi gereksiz gördüğü için araştırma geregi de duymuyor.fakat boyle bir sohbet ortamında da bilgiçliği elden bırakmıyor.yani kısaca bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak işte boyle birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 25 Kasım 2007; 21:52:22 >
  • söğleyen deilde söyleyenleri biliyorum..kardeşim nası bi konudur bu ya,rap topiclerne gir sor..zeka yaşı 15 in altındakler açmasn topic admin kardeşlerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

Bu soruyu geçen yıl Eminem'e sorduklarında onun cevabı 50 Cent olmuştu; gerçi 50 Cent, Eminem'in kendi firmasından çıkan biri olduğu için bunu söylemiş olması çok muhtemel ama sanırım benim cevabımda aynısı olacak... Oysa ben bu sözlerine rağmen Eminem'in tarzını çok daha sağlam buluyorum.

50 cent mi????????????????????????????????

50 cent ağzından vurulmş bi adam..Dğru düzgn konşmayı bilmiyo bırak rap yapsın..Konserlerde kaçkez dilinin dönmediğini gördüm..Sna tawsiyem 10 tane 50 şarkısı ile the game şarkısı dinle..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.