Şimdi Ara

EN GÜZEL MAKROLAR BURAYA ---S.E----- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.649
Cevap
1
Favori
113.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben istanbul asya telekoma verdim 3 hafta fln beklettiler ama telefonu deiştirdiler bnce bi oraya vermeyi dene blki bişeler olabilir çünkü çok güzel servis kaliteleri 10/10 diyebilirimBu arada @picas2 hocam fotoyu beendiine sevindim
    quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Ankara'daki Asya Telekom'a vermiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Evet,servise vermiştim.Denklanşör tuşu sıvı temasından dolayı çalışmıyordu,onlar da benden 60 YTL alıp yaptılar.Ama telefonumu aldığımda denklanşör tuşunun yarım basılma kısmı hiç çalışmıyor,tam bastığımda az çok auto focus yapıp yarım yamalak resmi çekiyor.Ayrıca servise K750i nin beyaz tuş yakımı ışıı yerine W800 turuncu tuş takımı ışığı yerleştirmiş ve hepsinden kötüsü garantimi iptal ettilerBu ay ilk yılı olacaktıAyrıca lensinde de bir sürü çizik var,Güneş'e tutunca hepsi belli oluyor.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?Yorumlarınız neler?Forumda bakıyorum K750i resimlerine,benimkilerin onlarla uzaktan yakından alakası yok.Hiç auto focus yapamayan lensi çizik bir K750i düşünün

Bence o telefondan hayır gelmez.Servis bi sürü uğraştırır uğraşmana değmez.Sat yerine yenisini al daha iyi.

• Arkadaşlar benden size bir makro resim.Flaş açık.
     EN GÜZEL MAKROLAR BURAYA  ---S.E-----

5 Yeni Kuruş un ne kadar küçük olduğunu hatırlayın
  • µ800
  • K800i :

• Revolver40;Yazmışsın başına K800i diye bizim yok diye hava mı atıyorsun
    Şaka şaka,hiç söylememiştim sanırım hayırlı olsun telefonun,güle güle kullan
  • Kral 750i

• @Varg

Fotografın exif bilgilerinden oluşturma yazılımı P/S cs2 görebiliyorum.
    fotografa kadraj/boyutlandırma ve yazı dışında müdahaleniz oldumu acaba?
    Böyle bir fotograf için açık diyafram gerekir F2 gibi 750i de diyafram aralığı belirlenebiliyormu?/diyafram aralığı kaç stop?
    Diyafram öncelikli, enstantane öncelikli, manuel odaklama gibi seçimler var mı?
    Yada herşey otomatik mi?
  • sadece imzam için ve boyutu için kullandım PS2 yi. Makro modunda çektim fotoğrafı. Oto Focus var zaten K750i de Manuel yok. Eğer Photoshop müdahalesi olduğunu düşünüyorsanız orjinali elimde mevcut images-hack'a atar oradan boyutlandiririm.
  • P/S müdahalesi olduğunu düşünmüyorum belki biraz katkısı olabilir diye düşünmüştüm ama açıklamanız yeterli benim için,
    macro modu varsa diyafram aralığıda kendisi otomatik ayarlıyordur zaten.

Fotograf makinlerinde objektif içerisinde lens, perde, diyafram gibi elemanlar bulunur,
    diyafram kısılıp açılarak alan derinliği yaratır, perde ise pozlamanın süresini belirler.
    Ben telefonların kameralarındada bir perde varmıdır yoksa sensörün belirli bir süre devreye girip çıkmasıylamı pozlanır fotograf die merak ediyorum.
    bunu anlamanın bir yolu fotograf çekerken ince bir klik sesi duyormusunuz telefonda, yada fotograf çekerken objektife baktığınızda bir perdenin açılıp kapandığını farkedebiiyormusunuz?
    Tüm araştırmalarıma ragmen bu konuda bir bilgi bulamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: Varg

sadece imzam için ve boyutu için kullandım PS2 yi. Makro modunda çektim fotoğrafı. Oto Focus var zaten K750i de Manuel yok. Eğer Photoshop müdahalesi olduğunu düşünüyorsanız orjinali elimde mevcut images-hack'a atar oradan boyutlandiririm.

• perde olayını bilmiyorumda.
    ama makro cekerken klik sesi geliyo ve lens icinden ileri geri gidiyo. telefonum w800i sony

quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

P/S müdahalesi olduğunu düşünmüyorum belki biraz katkısı olabilir diye düşünmüştüm ama açıklamanız yeterli benim için,

Fotograf makinlerinde objektif içerisinde lens, perde, diyafram gibi elemanlar bulunur,
    diyafram kısılıp açılarak alan derinliği yaratır, perde ise pozlamanın süresini belirler.
    Ben telefonların kameralarındada bir perde varmıdır yoksa sensörün belirli bir süre devreye girip çıkmasıylamı pozlanır fotograf die merak ediyorum.
    bunu anlamanın bir yolu fotograf çekerken ince bir klik sesi duyormusunuz telefonda, yada fotograf çekerken objektife baktığınızda bir perdenin açılıp kapandığını farkedebiiyormusunuz?

quote:

sadece imzam için ve boyutu için kullandım PS2 yi. Makro modunda çektim fotoğrafı. Oto Focus var zaten K750i de Manuel yok. Eğer Photoshop müdahalesi olduğunu düşünüyorsanız orjinali elimde mevcut images-hack'a atar oradan boyutlandiririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

P/S müdahalesi olduğunu düşünmüyorum belki biraz katkısı olabilir diye düşünmüştüm ama açıklamanız yeterli benim için,

quote:

evet dediğiniz klik sesi odaklanma anında geliyor... lens de ileri geri hareket ederek ayyarlanıyor... bunu telefonu gözümüze tuttuğumuzda gözlemleyebiliyoruz rahatça...

• FORUMDAN BİR ARKADASIN CEKMİS OLDUGU N73 MAKROLARI
    HEMEN ALTLAINDA K800İ MAKROLARI HANGİSİ DAHA GÜZEL KARAR SİZİN.

N73

K800İ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black back -- 8 Ağustos 2006; 0:09:53 >

• Bence K800 ün makroları daha güzel,N73 ün renkleri çok aşırı canlı,insanın gözünü alıyor.Ama K800 renkleri bence çok doru vermiş,ne eksik ne fazla.
  • N73
  • Görünüşe göre N73 fakat; Eşit şartlarda SonyEricsson'a yetişebileceğini sanmıyorum.!!! sony'in ustteki makrosu berbat. yayınlayan arkadaş anlınmasın daha güzel makrolar çekebilmek mümkün elindeki makinayla. N73 filan hava civa..!!!
  • K750i makro

Kendimi fotoğrafcı gibi hisedecem yakında
    Forumda başkalarının K750i ile çekilmiş fotolarına bakıyorum nerdeyse hepsi süper, ne harika bi telefon bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picas2 -- 8 Ağustos 2006; 18:34:55 >

• bu telefonun bukadar ii çekiceğini beklemiyodum. sizce nasıl?
    K750

tam boy: http://img516.imageshack.us/img516/7643/dsc01260du7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikista -- 9 Ağustos 2006; 1:17:11 >
  • valla senin foto süper de ben hiç şaşırmadım desem yeridir. nokia AĞLAYADUR, se kalitesi tartışılmaz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.