Şimdi Ara

en hizlisi hangisi divx download ederken?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Overnet kullaniyorum Download hizi en fazla 7kb ye kadar cikiyor genelde 4 yada 3kb olarak download yapiyorum Bundan daha hizli olani varmi? baglantim 256k DSL

• Ben bittorrent ile 45 Kya kadar çıkabiliyorum. Onun dışında dc++ da son derece hızlı, arşivi de geniş.
  • bu bittorent dedigin programi nereden indirebiliriz?
  • Unbreakable torrent diye bir topic var biraz aşağıda onu bir oku bilmen gereken herşey yazıyor orada.
  • DC++ için fakeshare programı varmı varsa ne?
  • bende divx için torrenti kullanıyorum.program olarakta bittorrent 3.2.1'i kullanıyorum.
  • ya ben bi tane divx player indirdim ama calıstırmıyor filmleri....adam gibi bi divx player yokmu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [wand]
    Aksakalcığım artık diyorumki bilgisayar hakkında birazcık araştırma yapsan bilgilensen?
    Divx videoları çalıştırmak için sana divx codec gerekir divx player değil,bu codecleri yükledikten sonra filmlerini Windows Media Player da çalıştırabilirsin.Peki nerden yükleyeceksin bu codecleri?Hemen gidipwww.divx.com dan çekeceksin (bazı filmler xvid olduğu için xvid codecini de çekmen gerekiyor bunu dawww.xvid.org dan bulabilirsin.)Bunları yükledikten sonra artık Media player dan divx filmleri izleyebilirsin..

• Hızı belirleyen elbetteki sizin bağlantınız kadar, downloadu yapmış olduğunuz kişilerdir... yani şu programla ben süper hızlı indiriyorum diye bir saçmalık olamaz... Fakat aynı dosyanın bir çok kişide bulunması hali ile o dosyayı daha hızlı indirmenizi sağlayacaktır. Bu yönden bakıldığında e-donkey ve emuledeki kulanıcı sayısı fazlalığı göze çarpıyor... tabi makinenizi uzun bir süre açık brakıp önlerden bir yer kaptığınızda çok hızlı download yapabilirsiniz (okuldan 260 kb/saniye indiriyordum).

Yanlız benim tercihim. tourent ve dc++ yana olurdu. özelikle torennta max hıza ulaşabilirsin. (birde torennlarda gösterilen 45k/s gibi değerler gerçek değerler değildir... (tam anlamı ile sallama değerler) dumeter gibi programlarla saniyelik veri akışınızı ölçebilirsiniz.

Son olarak torennta tam verim almak için uploadınızı mutlaka sınırlandırmalısınız. bunun içinde NetLimiter tabiki ...

Kolay gelsin

• rakgitarmencigim....yardımın için teşekkür ederim

bide, sence ben su anda araştırma yapmıyormuyum....sana oradan nasıl geliyor...

sevgielrr
  • Arkadaşlar forumda dikkatimi çekti.
    KB/s ile Kb/s sürekli karıştırılıyor.

KB/s = Kilobytes/second
    Kb/s = Kilobits/second

1 byte = 8 bit

Daha dikkat etmenizi tavsiye eder.Boşuna sevinmemenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.