arkadaslar hepiniz sagolun çok tesekkürler eksik olmayın!!!!!! yalnız soyle birsey var,hani kararsızdım ya simdi kafam iyice karıstı benim !! yinede sagolun.neyse cogunluga uyacagım genel olarak onerilenler belli birde arkadasın dedigi gibi gidip kendi gozümle karsılastırayım. sonra hayırlısı artık diyip alacagız birini
lg renkler zayıf samsung renkler daha canlı,,yani benden bu kadar...
bende hyundai q790 var..oldukça memnunum..1.5 yıl oldu alalı...ama sakın q770 alma bircok yerde gözüme bu modeli çarpıyor ve flat gibi durmuyor....arkdaşın fikri iyi ama internet cafelerde pek flat kullanmıyorlar...ben alırken 3 marka arasında kalmıştım ...samsung lg hyundai ...hyundai bariz olarak diğerlerinden küçük ve görünen alan net 16 " ...renkleri baya canlı 1600*1200 destekliyor... ama yanılmıyorsam samsung fiyat avantajı ile öne gecebiliyor...mağaza vitrininde yanyana aynı görüntüyü veren bircok monitör aldatacı olabiliyor...secmek ne zor dimi?
LC F 700p kullanıyorum. sanırım F 700Blerden az daha fiyatlı ama çok şeyleri farklı. mesela açılıp kapanırken extra bir röle koruması devreye giriyor. monitörün üstünde extra 4 usb çıkışı var.yani bazı farkları koymuşlar. bugün alsam gene bunu alırım. tavsiye ederim.
17'' SAMSUNG 793 DYNA FLAT
samsung 757mb alabilirsinn.200dolar civarı ama 1920*1... çözünürlüğü varrr..ama bu kadar çözünürlük fazla dersen ben 793mb kullanıyorumm....benimkinde sorun yok neysekii.inşallahta çıkmazz...philips inkide gerçek flat olduğundan dolayı tercih edilebilirr.özellikle 3dmax falan kullanıyosan gerçek flat bi monitör almalısın.çünkü renkleri tam doğru olarak veriyomuşş.banada grafiker arkadaşlarım sölediler.onlarda 997dfx diee bi monitör varr.oda samsung un gerçek flat monitörüymüşşş.ama ben bulamadım onuu...
Philips 107S6
samsung flat, şaşma abi
arkadaşlar buna bi bakın ben çok uzun süren araştırmalarım sonucu bunu buldum ve gerçekten çok çok iyi
WİEWSONİC
LCD PANEL Type 17" colour TFT active matrix SXGA LCD Display Area 33,8cm (horizontal) x 26,9cm (vertical); 43,2cm diagonal Optimum Resolution 1280x1024 Contrast Ratio 500:1 (typ) Viewing Angle 140° horizontal, 130° vertical Response Time 8ms (typ) Colour Depth 16.2M colours (6-bit+2-bit FRC) Brightness 300 cd/m² (typ) Glass Surface Anti-glare VIDEO INPUT Analogue Two RGB Analogue (75 ohms, 0.7/1.0 Vp-p) Digital DVI-D (TMDS, 100 ohms) Frequency Fh: 30~82kHz, fv: 50~85Hz Sync H/V separated (TTL), composite sync-on-green COMPATIBILITY PC Compatible from VGA up to 1280x1024 non-interlaced Mac®¹ Power Mac™ G3/G4 up to 1280x1024 CONNECTORS Analogue 15-pin mini D-sub Digital Digital DVI-D Power 3-pin plug POWER Voltage AC 100-240V (universal), 50-60Hz Consumption 33W (typ) USER CONTROLS Basic Power, 1, down, up, 2 OnView® Auto image adjust, contrast, brightness, input select, colour adjust (9300K, 6500K, 5400K, 5000K, user colour), information (mode, model number, serial number), manual image adjust (H. size, H. position, V. position, fine tune, sharpness), setup menu (language, resolution notice, OSD position, OSD timeout, OSD background, touch tone), memory recall OPERATING CONDITION Temperature 0°C to 40°C Humidity 10% - 90% (non-condensing) DIMENSIONS (W x H x D) Physical 392.0mm x 350.0mm x 238.0mm (w/ stand) 371.0mm x 309.0mm x 55.3mm (w/o stand) WEIGHT Net 6.5 kg (w/ stand); 4.2 kg (w/o stand) REGULATIONS TCO '99, TÜV/GS, TÜV/Ergo, ISO 13406-2 (class 2), TÜV S, UL, cUL, FCC-B, CB, CE, NOM, NEMKO, SEMKO, DEMKO, FIMKO, GOST-R, Hygienic, SASO, PCBC, VCCI, BSMI, CCC, PSB, C-TICK POWER MANAGEMENT Meets TCO and Energy Star® standards WARRANTY Please see: www.viewsoniceurope.com/UK/Support/warranty.htm
17" Philips 107S66 Flat Siyah
kardeşim sen en iyisimi philips al 107t61 gerçekten güzel bir monitör ben kullanıyorum çok süper bişi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme