Şimdi Ara

en iyi agp anakart hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana çift çekirdek desteği olan agp anakart lazım mümkünse amd olmazsa intel olur bildiğiniz bir anakart varmı lütfen fiyat indirimini yeni öğrendim ama 5 gün önce agp kart almıştım onun için pcı-e ye geçemiorum bu işlemci fiyatlarına rağmen lütfen tavsiye verin
    ------------------------------------------------------------------------------------
    galiba öyle bi anakart yok peki arkadaşlar agp ye alabileceğim en iyi anakrt ve işlemci nedir. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOLFMEN -- 6 Temmuz 2007; 23:26:19 >

• bilen yokmu arkadaşlar lütfen acil yardım edin ona göre kaynak ayırıcam...
  • Böyle bir kart varsa bile ölü yatırım olur. Anakart alacaksan geleceğe dönük bir şey olsun P35 anakartlardan birini almalısın
  • dostum x1950gt yi 5 gün önce aldım :D bugun 9 temmuz indirimini okuyunca doğal olarak krize girdim diyebilirim bildiğim kadarı ile açılmış ürünler iade alınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOLFMEN -- 6 Temmuz 2007; 19:53:16 >
  • Asrock Conroe865PE isimli bir anakart var. Ben almıştım güzel anakarttır. Core 2 Duo ve 4 çekirdekli Kentsfield işlemcileri takabiliyorsun ve üzerinde 8x AGP var.
    Bulabilirsen işini görür sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.