Arkadaşlar Edana ' bir char diziyorum Suan İçin Ske Beltim +9 clewearim +8 md bir parça +8 chitin ve +0 pp var Suan Elime 40 Gb geçti Nasıl Değerlendireceğime Karar Veremiyorum Suan Ortağımla Kafamıza En uyan Sey İron Neck ve Attack düsüceği için Kekuri Rİng +2 veya +3 alıcaz veya Dual Rol +0 Ve Re +1 almayı düşünüyoruz sizce İron neck ve Kekuri mi ? yoksa dual rol Dual re+1 mi ? Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum EĞER SİZİN BAŞKA BİR ÖNERİNİZ VARSA SÖYLEYEBİRLİRSİNİZ
Bu arada Edana Char Adın: LordOfTheKeLogLaN ( Nami değer Kel :D)
1 parça +8 chitin varsa sadece +8 fp set yap gerisini 1 tane rol al yanına +2 +3 kekuri al hem atak hem hp hem def. ii olur ske belt alırsın küpelerde sana kalmış artık ama ben olsam r.e almazdım
en baştan düzeyim sana +9cleaverları dual yap en başta ske dursun +7chitins et giy kolluk ve bot +8fp yap istersen +0wp yeterse bide dual rol alırsın küpelker görev kalsada olur
edananın gb piyasasını bilmiyorum ama 40gb ile iyi birşeyler alınır gibime geliyor önce cleaveri dual 9 yaparsın ske kalır pp yerine wp alırsın küpeler dual dex16 olsada olur bide dual rol yaptınmı tamamdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme