Takımca toplanınır tf kazanılır inbi açılır.Ama takımın canı az olmasına rağmen base atılmaz karşı takımda ayakta kalan son kişiyle uğraşılır.Rakip takım doğar bizim takım ölür adamlar barona gider,bizim jungle çalıcam diye ölür VE OYUN KAYBEDİLİR. Eminim herkesin başına gelmiştir xd
xd
quote:
Orijinalden alıntı: Tryndamerex
Takımca toplanınır tf kazanılır inbi açılır.Ama takımın canı az olmasına rağmen base atılmaz karşı takımda ayakta kalan son kişiyle uğraşılır.Rakip takım doğar bizim takım ölür adamlar barona gider,bizim jungle çalıcam diye ölür VE OYUN KAYBEDİLİR. Eminim herkesin başına gelmiştir xd
Biz öndeyken baron kaybetsekde kaybedilceğini düşünmüyorum son maçlarda hep böyle oluyor
Aynen öyle b atın derim iplemezler ben atarım bu mallar ani baskınla ölür sonra ordan bana emir yağdırırlar öl ama inhi gitmesin 50 saniye dayan gibisinden deli olurum
quote:
Orijinalden alıntı: Enes__38
Aynen öyle b atın derim iplemezler ben atarım bu mallar ani baskınla ölür sonra ordan bana emir yağdırırlar öl ama inhi gitmesin 50 saniye dayan gibisinden deli olurum
AYYYANEEEEN KARŞiiiimmmmm
quote:
Orijinalden alıntı: Tryndamerex
AYYYANEEEEN KARŞiiiimmmmm
Alıntıları Göster
En gıcık olduğum şey
Ok
quote:
Orijinalden alıntı: Laurie
Ok
tf kazandıktan sonra B atın diye bi taraflarımı yırtsamda kimse beni dinlemez takımdan 4 kişi ölür adamlar oyunu alır barona bile bulaşmazlar
Kule ve inhibitörleri yıkmak için oynamıyorlar ki. Herkes kill peşinde. Oyunda önemli olan kill sayın değil aldığınız kule ve inhibitör sayısıdır.
Çok geldi nexus kulelerini kesmeye çalışırken inhibitörün doğduğu bizim takımdakilerin kulelere vurulamadığını idrak edemediği ve orada geberdikleride çok oldu
quote:
Orijinalden alıntı: JarLewiS
tf kazandıktan sonra B atın diye bi taraflarımı yırtsamda kimse beni dinlemez takımdan 4 kişi ölür adamlar oyunu alır barona bile bulaşmazlar
Tf kazandıktan sonra hiçbir şey yapılmadan b atılmamalı bence en azından 1 görev yerine getirilmeli
quote:
Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta
quote:
Tf kazandıktan sonra hiçbir şey yapılmadan b atılmamalı bence en azından 1 görev yerine getirilmeli
Alıntıları Göster
Başıma çok gelen bir olay
quote:
Orijinalden alıntı: baytar_selo
Kule ve inhibitörleri yıkmak için oynamıyorlar ki. Herkes kill peşinde. Oyunda önemli olan kill sayın değil aldığınız kule ve inhibitör sayısıdır.
Kardeş inhib kaç gold veriyor kill kaç gold veriyor ona göre konuş....
quote:
Orijinalden alıntı: Persheid1903
quote:
Dostum pyubu kazanmak için inhibitör almak daha önemli değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta
quote:
hocam ne görevi ölmeseler kafi görevi bırak adamları bekleyip ölüyorlar canlar 100-200 arasında
Genelde mid aldığımdan base atıyorum biraz akıl veriyorum peşimden geliyor keratalar
saniyede ortalama 3 kere GERI yazınca dönüyorlar, deneyin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Persheid1903
quote:
Dostum pyubu kazanmak için inhibitör almak daha önemli değil mi
Alıntıları Göster
İnhibitörü açtıktan sonra insanın dönesi gelmiyor ki
quote:
Orijinalden alıntı: Skarphe
İnhibitörü açtıktan sonra insanın dönesi gelmiyor ki
Alıntıları Göster
+1. Bu şekil en az 4-5 oyun kaybetmişimdir bu sezon. Sürekli pinglememe rağmen dönmüyor kekolar.