Şimdi Ara

En iyi pokemon oyunu konusu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok gereksiz olduğu için 5 ay önce oynamayı bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

Çok gereksiz olduğu için 5 ay önce oynamayı bıraktım

sen birakabilirsin

ama bak son 4 aylik veriler ne diyor

(verile google analytics ile toplandigi icin %99.99 dogrudur)

En iyi pokemon oyunu konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

sen birakabilirsin

Zevkler ve renkler tartışılamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

sen birakabilirsin

Zevkler ve renkler tartışılamaz.

bencede

• bilgisayarda oynanıyormu?
  • stadium da fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Bak diyorsun ki oyunumu bu başlıkta övebilirim. Tamam, buna bi şey diyemem. Ama Ana Konu'ya girip yazdığın şey nedir peki?

scarlite yazdığımı okudunmu lugi@ ve garlic-h burda ve bütün başlıklarda craft yazısını gördükleri anda saldırmalarından dolayı bende gittim oraya yazdım ve bu ikisi craftın başlığında vortex demiş adamlar ve craftı kötülemiş adamlar crafta düşman adamlar bu ikisi.Sen değilsin Crash değil o yüzden ben sizlere karşı hiçbir laf etmedim etmemde ama garlic-h ve lugi@ ya kızarım ve kızmayada devam ederim bu ikisi böyle yapmaya devam ederse ben daha çok görerim vortex başlığına ve ekisklerini hatalarını sıralarım ve Bu ikisi böyle yaparsa kötülerim bile beni tahrik etmesinler ve iftirada atmasınlar.Dediğim gibi ben bu Devletin namuslu ve Şerefli bir memuruyum hemde bir Üniversitede Memurum.Üniversitelerin arka plandaki ve çok çalışan yaz kış ayrımı olmayan İdari Personellerindemim ve aynı zamanda başka bir üniversitede teknik öğretmenlik okuyorum bölümümü de söyleyim o zaman okudğum okul belli olacak ama olsun Tekstil Öğretmenliği okuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

quote:

Bak diyorsun ki oyunumu bu başlıkta övebilirim. Tamam, buna bi şey diyemem. Ama Ana Konu'ya girip yazdığın şey nedir peki?

scarlite yazdığımı okudunmu lugi@ ve garlic-h burda ve bütün başlıklarda craft yazısını gördükleri anda saldırmalarından dolayı bende gittim oraya yazdım ve bu ikisi craftın başlığında vortex demiş adamlar ve craftı kötülemiş adamlar crafta düşman adamlar bu ikisi.Sen değilsin Crash değil o yüzden ben sizlere karşı hiçbir laf etmedim etmemde ama garlic-h ve lugi@ ya kızarım ve kızmayada devam ederim bu ikisi böyle yapmaya devam ederse ben daha çok görerim vortex başlığına ve ekisklerini hatalarını sıralarım ve Bu ikisi böyle yaparsa kötülerim bile beni tahrik etmesinler ve iftirada atmasınlar.Dediğim gibi ben bu Devletin namuslu ve Şerefli bir memuruyum hemde bir Üniversitede Memurum.Üniversitelerin arka plandaki ve çok çalışan yaz kış ayrımı olmayan İdari Personellerindemim ve aynı zamanda başka bir üniversitede teknik öğretmenlik okuyorum bölümümü de söyleyim o zaman okudğum okul belli olacak ama olsun Tekstil Öğretmenliği okuyorum.

Seni Allaha havale ediyorum asla craftı kötüledim ve oyunuda oynuyorum.Birşey demiyroum...Sen vortex konularına girip craftı öneriyorsun vortexi kötülüyorsan.Asla craftı kötülemedim hatta craft konularına girip anca 2-3 mesaj atmışımdır.Helal olsun dediğim gibi Allaha havale ediyorum.Aynen böyle devam et.

• garlic-h yapmış ama kötüleme işi burdada olsa yapmış craft konusuna girmişmi unuttum ama ve dediğim gibi ben daha hiç vortex konusuna bugüne kadar girmedim ve alakalı konularda bahsetmişimdir adam vortex i bırakmış bölümüde bırakıyormuş bende craftı dene dedim birde burda bile özellikle garlic-h tarafından hep hakarete maruz kaldım ve sende bir postunda onun ağzıyla resmen geri bzekalı dedin bana onun ağzıyla bile yazmış olsan senin nickin senin postundur ben o hakareti ikinizden geldi kabul ederim ve lugi@ neden ben hep sana ve garlic-h ye kızıyorum scarlite yada crash veya birbaşkası değilde size ?
  • Ben sana birşey demedim yukarıda Garlic bana şunu yaz dedi sende bana saydırmaya başladın.Napcaktım suscakmıydım ? Birşey demiyorum.Sen hiç vortex konusuna girmemişindir eminim.Millet sana laf atıyo sen gelip bize kızıyon ve benim birşey yapmadığım hâlde.Neyse birşey demiyorum umarım uzatmazsın.Madem post kasıyosun vortexi kötülemeden ve reklam yapmadan kas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Ben sana birşey demedim yukarıda Garlic bana şunu yaz dedi sende bana saydırmaya başladın.Napcaktım suscakmıydım ? Birşey demiyorum.Sen hiç vortex konusuna girmemişindir eminim.Millet sana laf atıyo sen gelip bize kızıyon ve benim birşey yapmadığım hâlde.Neyse birşey demiyorum umarım uzatmazsın.Madem post kasıyosun vortexi kötülemeden ve reklam yapmadan kas.

kardeşim benim mesaj falan kastığım yok ben vortexi hiç kötülemedim ve nerede craft yazsam hakaret işittim özellikle garlic den mesala birisi cyrus ne alemde diye başlık açmış orda vortexci arkadaşlar cyrus bitti vortexe gel demiş bende craft diyince hakaret işittim ve laf yedim ortexci arkadaşlardan ve ben bu foruma döndüğümden beridir ne zaman craft desem hep hakaret işittim laf yedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Ben sana birşey demedim yukarıda Garlic bana şunu yaz dedi sende bana saydırmaya başladın.Napcaktım suscakmıydım ? Birşey demiyorum.Sen hiç vortex konusuna girmemişindir eminim.Millet sana laf atıyo sen gelip bize kızıyon ve benim birşey yapmadığım hâlde.Neyse birşey demiyorum umarım uzatmazsın.Madem post kasıyosun vortexi kötülemeden ve reklam yapmadan kas.

kardeşim benim mesaj falan kastığım yok ben vortexi hiç kötülemedim ve nerede craft yazsam hakaret işittim özellikle garlic den mesala birisi cyrus ne alemde diye başlık açmış orda vortexci arkadaşlar cyrus bitti vortexe gel demiş bende craft diyince hakaret işittim ve laf yedim ortexci arkadaşlardan ve ben bu foruma döndüğümden beridir ne zaman craft desem hep hakaret işittim laf yedim.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

PokemonCyrus Ne Alemde?

Tekrar Baslamayı Düşünüyorumda.

Başla sen.Bıraktık biz o işleri.Kayboldu gitti Cyrus.

Vortexe gel dememiş.Bu konuda sen hatalısınhttp://forum.donanimhaber.com/m_40372940/tm.htm

Vortexe gel diyolar.Sende deki Crafte gel.Diyosunki yok millet kolaycılığa alışmış yok 100 level oluyolar yok şöle yok böle.Oyunu kötülüyorsun basbaya.Ama hakaret yemek istemiyosan sende Crafte gel de yada deme konu aç orada yap yani konulara gelip öle demen milleti bayıyo.Benim senle bi sorunum yok olsunda istemiyorum daha fazla tartışmayalım.Hadi kolay gelsin...

• Gel derim siz nasıl vortex e gel derseniz bende crafta gel derim iyi bak o konuya Cyrus ne Alemde konusuna darkprinc3 ne yazmış

vortexe gel aynen bu şekilde yazmış iyi incele o konuyu

Ve adam vortexe gel yazmış o mesaj duruyor ben crafta gel diyorum o mesaj siliniyor benim bu Moderatörle konuşmam ŞART !!!!!

KİM BU BÖLÜMÜN MODU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 14 Haziran 2010; 0:27:40 >
  • quote:

Gel derim siz nasıl vortex e gel derseniz bende crafta gel derim iyi bak o konuya Cyrus ne Alemde konusuna darkprinc3 ne yazmış

vortexe gel aynen bu şekilde yazmış iyi incele o konuyu

Ve adam vortexe gel yazmış o mesaj duruyor ben crafta gel diyorum o mesaj siliniyor benim bu Moderatörle konuşmam ŞART !!!!!

KİM BU BÖLÜMÜN MODU ?

Arkadaşım ciddiyim dalga geçiyosun herhalde ? Bak adam sadece demişki Vortexe Gel.Demi ?Sen diyosunki Crafta gelin Vortex kolay vbvb.Vortexi kötülüyosun.Yazacağın tek şey crafte gel olmazmı ?

• kardeşim vortexi kötülememişim ben sadece eleştirmişim ve şuan çokmu süper halde vortex allah aşkına voprtex başlığındaki yazdıklarımı okudun mu sen önce bir orda son yazdıklarımı OKU. vortex formatına lafım yok o koly oyundur sadece yüksek expin yada dark mı misticmi artık hangisi daha nadirse o değerlidir ama orda işi hileyle götüren götürdü önce bu hileciler temizlenmeli hileye karşı hertürlü önlem alınmalı.Ve v2 ye biran önce geçmeli vortex yoksa vortex bu haliyle hakikaten berbat durumda.

Dediğim gibi o tür oyunlarada ihtiyaç var ama vortex bu halde kaldıkça oda deluge ve battlearena ile aynı kaderi paylaşacak.birde bazı arkadaşlar online oyuncu azlığından dolayı v2 ye geçmediğini söylemiş vortexin peki furkanın oyununu kaç kişi oynuyor aynı anda onunda oyununda 33000 den fazla kayıtlı kullanıcı var ama Aynı anda online olanların sayısı çok değil gene iyi bir sayı var ama binler değil bu peki furkan hiç bıraktımı oyununu geliştirmeyi hayır hiç bırakmadı azimle çalıştı ve oyununu bugünlere getirdi çoğunuz biliyorsunuzdur bu oyunun ilk halini ama ben çok eski değilim ve ilk halini bilmiyorum ama burda gördüm oyunun ilk halindek, resimleri falan ben başladığımda furkan pokedex tasarımına başlamışmıştı sanırım ama süper bir pokedex tasarımı ve çantam sayfası tasarımı yaptı şimdide mağlere geçti yeni baştan ele alacak harita sistemini 4rd jenerasyona uygun hale gelecek oyunu yani az kişi bahane değil

yine söylüyorum vortexden v2 ye geçerde hilecileri açıkları loading problemini, hallederse craterin yerini alır ha birde live battle olayını hallederse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 14 Haziran 2010; 3:03:11 >

• valla ben ancak web tabanlı online oyunları oynayabiliyorum onlarda kafi zaten :D
    içlerinden en iyisini sorarsanız PokemonCraft derim diğer oyunlara kıyasla hem daha zevkli hem çizgi diziye daha çok benziyor
    yeni başlayacak olan arkadaşlarhttp://www.pokemoncraft.com bu site bakmadan geçmesin derim ben online sohbetle oyun dahada zevkli hale geliyor
  • Mesajlarım silindiği için teşekkür ediyorum öncelikle. Vortex'in v2'ye geçmesi ile söylediklerine anlam veremiyorum açıkçası. v2'de gelecek yenilikler seni sarmayan özellikleri götürmeyecek. Yani Pokémon kasma tarzı falan hala kolay olacak. Pokémon Crater'da da dediğin kolaylıklar vardı. Ancak sanıyorum ki Crater gibi bir oyunu da Craft ile kıyaslamazsın. Umarım yine mesajımı silmezsiniz. Saygılar tekrar.
  • quote:

Mesajlarım silindiği için teşekkür ediyorum öncelikle. Vortex'in v2'ye geçmesi ile söylediklerine anlam veremiyorum açıkçası. v2'de gelecek yenilikler seni sarmayan özellikleri götürmeyecek. Yani Pokémon kasma tarzı falan hala kolay olacak. Pokémon Crater'da da dediğin kolaylıklar vardı. Ancak sanıyorum ki Crater gibi bir oyunu da Craft ile kıyaslamazsın. Umarım yine mesajımı silmezsiniz. Saygılar tekrar.

Birader bak ben gene oynamayacğım ama saygı Duymam için bak burda bazı arkadaşlar vortex oyuncusu ama sonuna kadar craftı savunuyor ve gelişmesini istiyor oynamayacak olsa bile bende vortexin gelişmesini ve hilecilerin temizlenmesini isterim çünkü o oyunda lazım o formatta gerekli,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.