arkadaşlar mp3 çalarım bozuldu yenisini almayı düşünüyorum genelde metalika dinliyorum aşırı iyi ses kalitesi ve yükses ses istiyorum çok yüksek sesli müzik dinlerim önceden minton mmp 3050 kullanıodum çok iui ses kalitesi vardı ama aşırı çok pil tükediyodu böyle iyi ses kalitesi o derece yüksek ses le dünlerken uzun süre gidebilen ses kalitesi nin gerekirse diğer bütün özelliklerinden taviz vererek fiyatda da uygun hale geldiği bi mp3 çalar arıyorum önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
sana tavsiyem ucuza bulabilirsen yada yurtdışında tanıdğın varsa ipod alman.yoksa creative lerden birini seç hepsi iyidir hem ucuz hem kaliteli
ses kalitesi diyosan vibez den cayma derim. sarhos eder adamı :)
up up hala arıyorum cvplarınızı bekliyorum
vibez den çok şikayetçiler ya 0 alan herkes satıo nerdeyse diolar fazla sorunlu bi alet e bide pahalı tabi bu benm aradığım mp3 çaların tek özelliği ses kalitesi ve uzun süreli şarzı olcak 12 gb hafızaya felan ihtiyacım yoq:D
vibez zaten üretilmiyor..
tek sölieabilecein bumu hoca ya bi marka model felanm önermiomusun?
quote:
Orjinalden alıntı: frux
vibez şuan yeni sürümüyle üretiliyor yanlış bilgi vermeyelim.artık flash hafızalı ve 8,16,32 gb hafıza seçenekleriyle üretiliyor.türkiyede satılan biryer görmedim henüz.
öncelikle mp3 player mı yoksa mp4 mü istiyorsun tam olarak neye karar verdin?
mp3 player istiyorum hafızasının fazla olmasına gerek yoq ses aklitesini extra süper istiyorum bide şarzı çok gitsin istiyorum o kadar diğer bütün özellikleri kötü olsada olr ama bu ikisi iyi olsun yeter
quote:
Orjinalden alıntı: leylandi
quote:
Orjinalden alıntı: frux
vibez şuan yeni sürümüyle üretiliyor yanlış bilgi vermeyelim.artık flash hafızalı ve 8,16,32 gb hafıza seçenekleriyle üretiliyor.türkiyede satılan biryer görmedim henüz.
Neden yanlış bilgi olsun.. trekstorun almanya sitesine de bak;vibez'in sadece hard diskli olan modeli var.. Adamlar flash diskli, üretse sitesinde tanıtır herhalde.. http://www.trekstor.de/tr/products/mp3.php..
creative v100 ün ses kalitesi hakkında ne düşünüyosunuz bak tım biraz ama ses kalitesi ile ilgili pek bişi yazmıyo çok yükses kalitesi varmı çok yüksek sesle müzik dinlerim genelde. kullanan varmı ses kalitesi ve müktarı olarak ondan daha ii oldurebileceğiniz mp3 çalar varmı ıpod suffle ye baktım onun ses kalitesi ii ama onunda ekranı yoq hem o ses kalisi hemde az çok en azından şarkı isimlerini okuyabileceğim bi ekranı olan mp3 çalar?
creative olabilir... alacaksan mutlaka garantili al yurtdışından gelme makinelere sakın bakma.
creative olsun çamurdan olsun
bence creative muvo tx se yada pirhana buddy serilerine bakabilirsin
çok teşekkürler iriver t60 aldım çokda memnunum:D
HAYIRLI OLSUN ÇOK DOĞRU BİR SEÇİM YAPMIŞSIN ZATEN KULAĞI DOYURAN Bİ KAÇ MARKA VAR BUDA ONLARDAN....
iyi seçim yapmışşın. ben de olsam trekstor, iriver veya cowon 3lüsünden birisini seçerdim doğrusu. trekstor ları bulmak biraz zor şu an nt de satılmıyor galiba
ama şimdi kaybettim t6 mı şimdi ne önerirsiniz t7 nin ses kalitesi nasıldır sizce t6 ya göre? :)
şahsi fikrim ipod video serisi . ama şu var benim kullandıgım ipod lod+amfi ile bu fikrimi desteklior
daha önce cowon d2 creative playerları denedim en iyisi ipod diebilirim