Şimdi Ara

en iyi strateji oyunu nedir arkadaşlar? güncel olan (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
17.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rise of nations çok severim bi de c&c generals
    sistemim sağlam olsa total war alır oynardım
  • civ 5
  • lord of the rings middle earth kesinlikle oyna
  • Heartsvof iron 3 dehşet bi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Battle For Middle Earth 2 Severim Tavsiye de Ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

Birçoğunuzun bilmediğini düşündüğüm ama beni her can sıkıntımda kurtaran,her formattan sonra kendini tekrar yükleten ve benim en çok oynadığım strateji oyunu olan

[size=3]KNIGHTS OF HONOR 'u şiddetle tavsiye ederimOyun orta çağda geçiyor ve Daha çok Total War serisine yakın,daha kolay oynanışlı grafik ve kral,modellemeleri çok güzel.

en iyi strateji oyunu nedir arkadaşlar? güncel olan

Web tabanlı oyunlara benziyor.

• Bence en iyi strateji oyunu açık ara farkla CoH'dur. Taşın, duvarın arkasına saklanan ağır makineli tüfek ateşini yiyince ölü numarası yapan piyadeleri görünce aklımı kaçırmıştım. Oynarken dünyayla bağlantımı tamamen kaybediyorum sırtına kazık bağlanmış piyadelerden sonra devrim yapmıştı. Ama ben saatlerce online oynamak istiyorum diyorsan Starcraft2yi al derim yok campaingle 100 saat geçirim diyorsan Total War'a sar. Ne yazık ki CoH'un multisi hile yüzünden rezil (Sadece skirmish oynuyorum oda sıkıyor bir süre sonra) campaingi efsane olsada kısa...
  • :D biriniz bile warior kings battles o da müthiş bir oyun ama çok değiştirilmiş halleri var orjinalini bulursanız fevkalade bir oyun olduğunu görürsünüz

ii forumlar....
  • Total war serisini ve middle earth serisini değişmem arkadaş

• command & conquers serilerine bakabilirsin
  • Fight for Martin Luther King Day en iyisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stevie Wonder -- 29 Ocak 2014; 0:17:57 >
  • tw
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

keşke age of empires serisi devam etse ve 3 deki gibi rezil etmese oyunu :(

+ sonsuz.

Hala age of 2:conquerors oynuyorum. 3 o kadar rezil bir oyun ki 2 kereden daha fazla dayanamadım oyunu oynamaya.
  • Bi çok strateji oyununu denedim inanın ne varsa eskilerde var gelmiş geçmiş bana göre en iyi strateji oyunu BFME1, Command conguer generals ve ek paketi olan command conguer generals Zero hourdur.! Ötekiler ilgimi çekmedi.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 3 Şubat 2014; 22:11:37 >
  • Bence gelmis gecmis en iyi strateji oyunu Total war serisidir.Ben 5 yıldır her oyununu oynuyorum özellikle medieval2 Total War.
    Diğer bütün strateji oyunlarindan acik ara önde. gercek zamanlı.Sadece savasmıyorsunuz ekonomi politika diplomasi entrika her türlü şey var oyunda.yeni cikan Rome 2 de cok güzel bence

• age of empires 3 türklerle ilgili çok şey var
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.