Şimdi Ara

En Kolay ve En Zor Oynanan Herolar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
3
Favori
44.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en kolay darius rweqweqrwqerqweq yapın yine kill alırsınız

zor taric tabikide
  • en kolayı garen tartışmasız bence

en zoruda twisted fate olabilir skilleri zamanında tutturmak
  • tryndamere master yi sanılanın aksine en zor karakterlerdir teamfightın içine daldıklarında genellikle fail olup ulti bile basamadan buharlaşabiliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

En zor Orianna ap carryler arasında en kolayı bence Ryze,Ad carry en kolay Graves en zor Urgot

Zor bir match-up'ta Graves hiç kolay değil.

Bence Syndra en zoru.
  • En kolay=akali
    En zor= Vayne
  • lee sin ve rumble bence
  • en zor syndra
    en kolay garen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedMagician

Pantheon da Bir Skill Vardı Yok Olup Işınlanma Gibi Bir şeydi...Onda Fail Olma İhtimali Fazla

ultisi o bedava teleport işte daha ne
  • syndra,lee,elise
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

en kolay yi,garen,ashe en zor syndra,cassi,lee

Şu ashe kolay diyenler hayatında bir kere asheyle oyun taşımamıştır.

Skillshot=zor sanmanız çok üzücü
  • Xearth ( Yanlış yazdım galiba ) bence oyunda ki en zor herodur . Hangi şampiyonu ilk kez oynadıysam rahat ettim gene anladım ama Xearth beni benden aldı .
  • Ashe çok kolay deniliyorda karakterin ulti harici kaçma mekanizması (yani sizi bir anda uzaklaştıran, bir anda mesafe açan skill) yok. Atlamalı zıplamalı bir champ sizi kovalarken yada karşınızdaysa eziliyorsunuz slowunuzda bu herolara pek işlemiyor, ölüyorsunuz. caitlyn, trist gibi herolar bu konuda çok daha avantajlı. Ez i söylemiyorum zaten. Adc korunmayan gamelerde 2 skile öluyor ve kaçamıyorsunuzda ashe ile.

Lux birazda rakibe bağlı. Sizi saf saf kovalayanlara karşı oynaması basit oluyor. Jax kolay. Try oyun başı 2 kill alıp maça göre birazda fazla farm yapabilirse küçük kardeşimde oynar o heroyu

Kayle sup oynamazsanız kolay değil. Zor jungle dönenlerle jungle yapması kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 17 Temmuz 2013; 2:43:57 >
  • Kolay:Garen,Ashe,Sivir
    Zor:Oyuncu hangi oyun tarzına hakim değilse o daldaki champlerde zorlanır.Bu normal ama yine de isim istiyorsan Lee Sin.

Not:Bu mesajı yazarken ezan okunuyor.Mübarek konu bu :D.
  • Syndra,oriana,tf;zor. Yi,try,Darius;kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syndra'nın neyi zor anlamıyorum sizi ?
  • Kolay olarak Yi, Mundo ve Garen olabilir.
    Zor ise Xerath, Volibear(bana zor geliyor ) ve Anivia derim

• zor:cassiopeia,twisted fate,vayne

olaya sadece skillshot olarak bakmayın.
  • Cassinin neresi zor be zehiri tuttur sonra full e spamla.Ama orianna gerçekten zor.
  • Teemo acayip kolay sadece e kullaniliyo herseyi pasif :) yi de ayni. Tryn degil o orta halli olur.
    Zor olarak syndra var... Yilanda zormus :) birde vayne var. Cok zor degil ama bazi kombosal isleri var o kadarcik

• quote:

Orijinalden alıntı: FisherFish

Diğer ad carry'lerin yanında Varus,urgot daha zor champlar.(Ve ad carry oynamak her zaman için zordur)
    Anivia zor,mana reg rune olmadan oynanmaz zaten,orriana aynı şekilde,Vladimir zaten ortalamanın altında bir champ.
    Kolay olanlar:GP,tryn,yi

ben mana regensiz oynuyorum anivia (gayet de iyi oynadıgımı düşünüyorum daha fizzle bile dövebilen olmadı bi tek cassi karşısında zorlanmıştım bi de orianna ) ama blue olmak zorunda + 2 mana regen bir mr den çıkan item /adını hatırlayamıyorum) o itemi sonra mana itemlerini ve archangel ı çıkarsan çok sıkıntı yaşamıyorsun ayrıca mastrie lerde mana regen ve güçlendirme sürelerini %20 arttıran zımbırtıyı seçmen gerekiyor.
    Ayrıca anivia gerçekten zor duvar ile çok fail olunabiliyor + q sunu tutturmak ve tutacağını tahmin ettiğinde adama yaklaşıp kafasına e yapıştırmak zor bi şey, ekstradan e yi atıp hemen ardına altına ulti açmak da baya zor bi olay ama yapabiliyorsan çok işlevsel. Son olarak ağzına giren bi elemana da stun atmak ve aynı zamanda buzu tf de takip etmek işleri acayip zorlaştırıyor. Her şeye rağmen çok efektif bi champ

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.