Korku filmleri insanı korkutmuyorki ama bazı filmler insanı geriyor.Buda çok güzel bir duygu Halka2yi izlerken nerdeyse uyuyordum
hayalet gemı....hayvan mezarlıgı....O.... halka2 hıc gzl olmamıs en azından ben begenmedım...
Ya genelde star da yayınlanan LANETLİ TEPE mi dir nedir bi film var.Hani şu akıl hastanesindeki hastaları doktor canlı canlı kesiyo falan o filde değişik bi gerilim var hele o siyah beyaz görüntüler falan var.Bir kere izledim daha sonrada star da çok kereler yayınlanıd fakat şuan bile izleyemiyorum.....
HALKA kızın televizyondan çıkış sahnesi müthiş ürkütücü
Dawn Of The Dead Day Of The Dead Texas Chainsaw Massacre 2 Demons 2 Evil Dead 2 Hellraiser 2 Halloween 2 Friday The 13th bölüm 3 ve 4
Benim favorim korku listem bu, daha korkutucu varmı?
o filmlerin çoğunu ızledım ama hıc korkutucu gelmedı bana...varmı daha korkuncu???
the ring
elemanın biri halka demiş. korku filmlerini izleyemiyecek kadar heyecanlı biri olmama rağmen halka filminde gülmekten gebermiştim. ringo bile daha iyidi the ring den amerikalılar becerememiş
hayvan mezarlığı diyorlar. afişini gördükten sonra izlemeye pek cesaret edemedim. ama şimdiye kadar izlediğim en güzel korku filmi "karanlık sular" idi.
bence hiç korkunç diildiii hiç korkmadım gerçi hiç bi korku filminden korkmadım bu güne dekk bi tekkk halkada bi kaç yerde sıçradım oda geçti gitii öle herkes gibi gece rüyalarıma girmez benim böle filmler
quote:
Orjinalden alıntı: EXCELANCE
YANİ BURADA SİZE GÖRE İZLEDİĞİNİZ ENKORKUÇ FİLM HANGİSİYDİ BENCE ROSE RED KONAĞIYDI YA SİZCE HANGİSİ?
büyü baya güseldi yaww
ewt güzeldi ama korkunç diildii bence hatta dün akşam isledim we gayet rahat uyudummm
quote:
Orjinalden alıntı: korncu21
büyü baya güseldi yaww
halka bana hıc korkutucu bı flım gıbı gelmedı aksıne guldum..
EXCELANCE demiş kine :
quote:
ROSE RED KONAĞI
Ben böyle film görmedim yaw daha hayatımda muhteşem bir yapım.4 CD'ydi film valla 2 kere ardı ardına seyrettim.Yaklaşık 4 saat sürüyordu film ve çok heyecanlıydı film.
Bir de Dawn Of The Dead'i tavisye ederim.Bu filmde zombileri konu alan bir film mükemmel.Rose Red Konağı gibi çok kaliteli bir yapım.